Rathel Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Rathel! FL-be Nexust ugye ezt nem gondolod komolyan, vagy izomképed van? Na Nexus megoldás kapj le 1.9 patchel rendelkezőt (HYBRID) félét Az tökéletes! Bár egyes soundkönvtár nem fog el pörögni rajta mert vagy 1.3mat v. 1.4et kér ! (de ugye a külön pathcek) az nem több mint pár mega! És keres egy jó kaliberű progit az ekkora terjedelmű cumoknak ha nincs egy izom durva géped! mert az fl studio bekakasizik dualcore-on is pár jobb fajta plugintól! de ha négy magos géped van nopara meg legalább 4giga ramod és valami ultra brutál M-audio v. emu hangkarid! Nem az a tipikus izomgépem van, egyébként megoldódott a probléma, és képzeld, egész jól lehet a Nexussal így is dolgozni... Egyébként azért vagyunk annyira oda a Nexusért, mert több száz sőt, szerintem több ezer hang van benne, ami egy amatőr lemezlovasnak jól tud jönni... Plusz azért is mert olyan előadók dolgoznak vele mint Armin Van Buuren, ATB, vagy Cascada... És egy ilyen kaliberű programmal megéri... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomY00 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Nagyon alap dolog ez, code. Szedj le egy magyar leírást, aztán alkoss. Ha meg bármilyen gondotok is van, vagy itt nem tudtátok kitárgyalni, akkor nézzetek be http://forum.flstudio.hu/ ! Itt minden segítséget megkaptok ha kéritek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Lol Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Heló! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani, esetleg feltölteni, linket adni olyan FL szintihez, aminek hasonló electros hangzása van, mint az alábbi videóban 0:27 nél: http://www.youtube.com/watch?v=2DO6Y9_5e7A Nagyon megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Szia! Nekem elsőre a Vanguard ugrik be, de lehet, hogy hülyeség. Ez tipikusan olyan "gagyi" hang. Szerintem, ha van egy kedvenc szintid, akkor tölts le hozzávaló bankokat, aztán csavargasd amíg jó nem lesz. Ja meg az FM8-hoz is kering a neten egy tekintélyes pack, abban is biztos találsz neked valót. Ha nem találod őket, akkor majd belinkelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Lol Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Az a baj, hogy FLben még 1 szintit sem találtam, ami ugy igazán bejönne , ez a Vanguard beépített modul? [sZerk: Megvan köszi ^^] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Az FL-ben ne is nagyon keress. A neten keress inkább, ott van dögivel vst. Ajánlom még a Rob Papen dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 én most egy ien kaliberű zenén akarok dolgozni http://www.youtube.com/watch?v=SRa8xngfgNs vmi hip-hop rockot összedobok eddig 10 perc alatt sikerült egy jó kis rap ütemet összedobni! jah és h lehet hosszabbra állítani h tovább menjen mert így csak az első néhány hangot ismétli meg! FL 9-m van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 1 hete letöltöttem a progit, majd 5 perc múlva annyira bonyolult első ránézésre, hogy inkább hagytam, de láttam sok tutorialt, amiben szép rap zenét szerkesztettek, szóval lehet h megpróbálkozom vele megint. Csak az a kérdésem, hogy mennyi időbe telik betanulni a progit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 sztem 1 hét v hónap esetleg az alapok! nekem a fennti zene nagyon tetszik! egy iet jó lenne összedobni! most lehet elszórakozok majd vele mert eléggé beteg vok de lehet inkább majd nyomom az ágyat és olvasok!(igen sztem már tudom is h olvasni fogok! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 Ehhez a programhoz külön le kell tölteni hangokat? Mert szeretnék rap zenét készíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 23, 2009 Share Posted Október 23, 2009 Nem. Megcsinálhatod hangszerrel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Üdv! egy olyan kérdésem lenne, hogy fl studioban lehet-e? olyan automatizációt csinálni ami egy vst hangszeren a kiválasztott potméter eltekerését eredményezi. előre is köszi az info-kat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeyn Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 Sziasztok! Nekem 1 olyan problémám lenne, hogy Fl studio 9 et használnék de csak PCM adatformátomu hangokat képes lejátszani... Tehát: Ezt igen Ezt nem Ha valaki tud megoldást nagyon megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fugehiphop Posted Április 17, 2010 Share Posted Április 17, 2010 srácok honnan tudok jo hangokat, samplereket stb leszedni ha hiphop és rap zenét szeretnék csinálni? előre is kössz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 google bazz. beírod szépen hogy Fruity Loops samples, és keresés. ennyire ne legyetek már töketlenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxinger Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 Zeyn,ne hasznalj F.L.-ezés kozben semmilyen medialejatszot. ha megsem ez a problema megoldasa,akkor probald meg atrakni masik hangeszkozre a hangot. szerintem az elso lesz a gond,de ha nem,felrakom enis,hatha jobban sikerul megoldani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Sziasztok! - eddig még nem voltak ien gondjaim,(intel pentium 2.8Ghz) 1GB RAM) asio4all2.9-es driverell futott az FL9 és egy nem mai kártyával "Sound blaster audio PCI 128"-Így viszonylag jó volt. - Aztán beszereztem egy EMU-0404PCI-kártyát beszereltem (driver install meg ijenek) .... és azÓta sz*rakodik a progi CPU igénye. (pedig DSP chippes) És most Hiába rakom vissza a SbaPCI128-at ugyanúgy nagy a CPU terhelés. Mit kell tennem ahhoz, hogy az EMU-val jól fusson a progi??????????????????????????????? Várom a válaszokat! Előre is Köszi az infókat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee34 Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Hi! A PÜ-t miért tiltottad le,nem tudok írni neked! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Hali! persze állítgattam a csúszkát! Az FL demó zenéit betöltöttem és úgy szabályoztam be. De így is a Felszökik a CPU 90%-ra és beszaggat,( asio-val is) Vagy a 2.8Ghz proci kevés????? (A PÜ-t feloldottam),.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Augusztus 3, 2010 Share Posted Augusztus 3, 2010 Hy! De szerintem, nem a buffert kell állítani.... mert eddig nem igazán volt gond a cpu terheléssel, annyira mint most Fl- ben betöltök egy projectet, miután betölti, és mégcsak el sem indítom a lejátszást, de a CPU már akkor 70-80 %-nak van kitéve. (szerintem valami másik progi zavarhatja) Mi lehet a gond????????????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Szia! Ilyenkor van meglőve az ember, amikor jobbnak kellene lennie, azt rosszabb, mivel a procinak nyilván egy dsp-s kártya mellett nem kell annyit dolgoznia. Első körben szerintem csinálj egy rendszer újratelepítést. Az egyébként is ajánlott, ha új hardver kerül a gépbe. Nem volt még emum, nem tudom, hogy a beállításaival lehet-e szüttyögni valamit. Az is elképzelhető, hogy alaplapi probléma lesz. Próbálgasd, hogy ha kiveszel minden más kártyát, ha van a gépedben, és átrakod másikba az emu-t. Nézd meg, hogy a kártya-alaplap kompatibilitásról mit írnak, ha van, akkor milyen drivert ajánlanak. Van valami ... Latency Tools ... program is, hirtelen nem tudom a nevét, de az is segíthet a késleltetés beállításaiban. Van néhány videó a youtube-on is a rendszer finomhangolásáról, olyanok mint például mik élvezzenek prioritást, a folyamatok, vagy a programok és hasonló beállítások. Természetesen bárkinek bármilyen izom gépe is van, érvényes szabály az, hogy lehetőleg ne használja másra azt a rendszert, amin zenél. De, ha csak egy rendszer van, akkor lehetőleg a futó folyamatokat le kell redukálni, amennyire csak lehet, beleértve a hálózatot is. Mindent, ami a merevlemezt, memóriát, processzort használhatja. Meg sajnos, mivel Windows rendszerről beszélünk, kompatibilitási, driver problémák mindig voltak és lesznek. Nálad is szerintem hasonló vezérlő gond lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Augusztus 9, 2010 Share Posted Augusztus 9, 2010 Hali! Megoldódott a probléma -kicseréltem az alaplapot egy újra, és felraktam egy új XP-t. Így most jó a 2,8-as procival is.És a hangminőség is jobb lett. Amúgy Köszi az infókat.! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne fl studioval kapcsolatba, hogy hogyan tudnék folyamatosan emelkedő hangot csinálni? mndjuk piano rollba, a c hangtól felfelé. de nem úgy, hogy igy darabonként emelkedik, hanbem folyamatosan, egybeolvadva. köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 A kis zöld négyzeteket darabold fel és legyen dupla piano roll. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 A dupla piano roll-t, azt hogy tudom elérni? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Szeptember 19, 2010 Share Posted Szeptember 19, 2010 Sziasztok! Az fl Studio nevű programot gyakorlom, és 1 kérdésem lenne. Hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy 1 effekt csak 1 számú pattern-re, vagy hangra legyen hatásra, és ne az egész számra?? Remélem értitek a kérdésemet. A válaszokat előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Lehet, hogy hülyeséget írok, mert rég használtam már. A mixeren az adott sávra állsz, nem a master-re, és úgy választasz jobboldalon fx-et. Ha nem ad senki pontosabb választ, akkor itt van valami leírás: http://www.fruityloopsstudio.net/?cat=118 Vagy youtube videók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gshade Posted Szeptember 30, 2010 Share Posted Szeptember 30, 2010 Katt rá arra a patternre amelyiket effektelni akarod, úgy h be jöjjön a sample tulajdonságai ablak. Talán a bal felső (de lehet h jobb) sarokban van egy kis négyszög alakú ikon. rákatt, menj rá h "Assing as a free mixer channel" (ha nem pont így van bocs) és innentől külön channelen effektelheted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gshade Posted Szeptember 30, 2010 Share Posted Szeptember 30, 2010 srácok honnan tudok jo hangokat, samplereket stb leszedni ha hiphop és rap zenét szeretnék csinálni? előre is kössz Nekem rengeteg hip-hop/rap drum kitem van, ha kell küldj privit, aztán küldök linkeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiderv8 Posted Szeptember 30, 2010 Share Posted Szeptember 30, 2010 És ha kreálok 1 automation klippet, akkor hogy állítsam be, hogy 1 adott hangra legyen csak hatásra? pl hogy ez az eq master csak a pattern1re hasson. A másik kérdésem, hogy melyik dolog az, amivel a zenéből kiszedik az énekléseket? A válaszokat is előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts