freddy77 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 HellO! a vonalak színeit hol tudom varijálni???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Asszem azt nem lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zotya1981 Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Harmony Improvisator VST. Nics hangja amikor nyomkodom a billentyűzetet. Mi lehet a baja??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inexsys Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 http://flstudio.blog.hu http://www.tlsoft.hu/seonyar2008/ Itt választ kaphattok, videókkal illusztrálva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Én nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de olyan érzésem volt, mintha egy balázssót néznék, amiben a fogyatékosok produkálják magukat, a közönség meg már csak ingerből tapsol, hogy a röhögőgörcsöt elkerülje. Egyszerűen ordítanak a videók a készítő alapvető fogalmazási és kommunikációs hiányosságairól, szakmai felkészületlenségéről. Ha valaki oktatóvideó készítésére adja a fejét, akkor könyörgöm, legalább olvassa már át azt a rohadt manual-t egy párszor és minimum profi módon használja a szóban forgó programot! És ha valami nem világos számára, akkor nézzen először utána. Kétszer sem biztos, hogy amiről ő azt hiszi hogy úgy van, az valóban úgy is van. Ezáltal nem vezet félre másokat a hülyeségével. A pontos Angol kiejtéstől most tekintsünk el, de az emberünk legalább gondolja már át, fogalmazza meg és írja le érthető Magyar nyelven, hogy mit szeretne mondani az öt perces felvétel alatt, ne csak makogjon! Nem mondom, az ötlet nagyon jó. Sőt! Példát vehetnének többen is, több területről, akik tényleg profin használnak egy adott szoftvert, és non-profit céllal elkezdhetnének tutorial-t készíteni. De ez így ebben a formában katasztrofális. Nem tudom kinek a műve ez a rettenet, de igazán erőt vehetne magán, hogy átgondolja a dolgot és rájöhetne, hogy ez nem az ő asztala. Pláne, hogy igaz, hogy basic tutorial, de a készítő felkészületlensége és tudása még a kezdő szinttől is igen messze van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Mikrofonnal szeretnék felvenni, de csak óriási zakatolás hallható . Mit kell átállítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 nembiztos, de sztem a mikrofon hangerejét vedd le alacsonyabbra. [tudod, ott lenn a tálcán a hangerő beállításoknál] nekem ez segített ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee34 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Sziasztok! Olyan kérdésem lenn,hogy milyen effektezővel tudnám megcsinálni ezt: http://data.hu/get/791390/107_wild_motherfuckers_-_fother_mucker_radio_edit.rar.html Szal,arról lenne szó,hogy amikor el kezd beszélni a manus,előtte van az az effekt.Én már csak "behúzásnak hívom. Nagyon sok számba hallottam már,legtöbbször ilyen beszédek előtt használják. Esetleg a FL-ba van ilyen cucc,vagy kell keresnem külön vst-t hozzá? Lenne még egy kérdésem. Mostanában nagyon rákattantam a Hardstyle muzsikára.Ebben a stílusban előszeretettel használják ezt a ritmusfajtát. A duma után kezdődik. Demo: http://data.hu/get/791505/210_donkey_rollers_-_followers.rar.html Azt tudom,hogy a FL-ben van egy olyan modul,de inkább mutatom. Szal,ha csinálok egy dallamot,és utána rákattolok erre a akkor olyan ritmusra alakítja amilyen nekem most kell.Ez tök jó,csak ezt nem tudom megcsinálni ha Piano roll-ba akarok dolgozni. Remélem érthetően írtam le a problémámat! Előre is köszönöm a segítségeteket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiCtorDj Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 hangokat hol kel leszednem hozzá??? ha leplayezem nem hallatszik semmi pedig raktam be hangokat:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Wav-ot, vst-t sok helyről le lehet tölteni. Ha tettél be mintákat, és nem szólal meg, akkor van ott egy pattern/song kapcsoló, vagy az audio beállításoknál is szétnézhetsz. De ott a youtube, vagy egy manual-ba is beleolvashatsz. Ez egy alap dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysz Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Hello azt szeretném kérdezni h ha megcsináltam 1 zenét kickel clappal stb... akk azt h tom úgy elmenteni h ne 16 mp legyen?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Pattern/song kapcsoló. A step sequenserben, csak egy patternt tudsz csinálni, a fő témát a playlist-ben tudod összerakni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritka0010 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Szerbusztok!!! Használom az FL-t egy ideje de nem bírtam rájönni hogy hogyan lehet használni a "send" opciót.Ha tudna valaki ebben segíteni megköszönném.FL 6-ot használom producer edition-ba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hobi Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Sziasztok! Segítség kellene. A 'record' gombot megnyomva a 'sytrus' hangszerei közül rögzíti, ha növelem a hangerőt, de ha a 'hangszínt' (frekvencia modulátor) állítom felvétel közben, azt már nem. Hogyan kell beállítanom a 'record' opciót, hogy ez működjön? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Hali mindenki! Nekem az lenne a problémám, hogy fent van az ReFX Nexus, meg hozzá a Nexus Content, de az VST nem engedi importálni a cuccokat. Tudna valaki segíteni? http://kepfeltoltes.hu/090106/414616406error_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomY00 Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Sziasztok! Már egy ideje dolgozok az FL-Studio-val, de sajnos nincs senki, akivel megoszthatnám tapasztalataimat, ötleteimet. http://www.youtube.com/watch?v=6YAtdVMS4AI Ha valaki szereti közületek ezt a stílust, vagy akár a dance, trance, hardstyle, handsup... zenét, akkor felvehetne MSNN, mert eddig sajnos túlnyomó többségben progressivesekkel, housekedvelőkkel találkoztam. (MSN-cím az adataim között) Üdv SomY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDAW Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Rathel! FL-be Nexust ugye ezt nem gondolod komolyan, vagy izomképed van? Na Nexus megoldás kapj le 1.9 patchel rendelkezőt (HYBRID) félét Az tökéletes! Bár egyes soundkönvtár nem fog el pörögni rajta mert vagy 1.3mat v. 1.4et kér ! (de ugye a külön pathcek) az nem több mint pár mega! És keres egy jó kaliberű progit az ekkora terjedelmű cumoknak ha nincs egy izom durva géped! mert az fl studio bekakasizik dualcore-on is pár jobb fajta plugintól! de ha négy magos géped van nopara meg legalább 4giga ramod és valami ultra brutál M-audio v. emu hangkarid! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 De azt árulja mer el nekem valaki, hogy miért van mindenki úgy oda ezért a Nexus-ért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDAW Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Talán mert eszméletlen hangszínek vannak benne Arpigatort -nem kell végig magadnak pötyözni kapásból be tudod állítani tekerni 4 hangot octáv emeléssel be lősz hogy szépen pörögjön próbáld ki saját felelőségre ! csak ne hogy függővé válj amúgy ha már plugin akkor omnisphere és Stylus! csak hát ezek is, igen csak helyigényesek de sok alap plugint tudnék amik nem haladnak meg 500megákat sem és eszméletlen jól használhatóak! pl: hydra, cameleon. Rob pappen Concerte FX BLUE, absynth, és még sorolhatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hobi Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Jól hangzik erről a Nexus pluginról szóló info. Honnan lehet beszerezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDAW Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Eredeti oldal http://refx.com/ De ha a youtube-on rá keresel akkor még ízelítőt is kapsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars_fredrik Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Hello, most kezdtem az FL-t ...Sampleket és pluginokat hova kell bemásolni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Mintáknak általában csinál az ember egy külön mappát, a vst-ket meg minden host itt keresi: C:\Program Files\Steinberg\VstPlugIns... De be lehet állítani egyéni mappákat is, csak meg kell neki mutatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars_fredrik Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Esetleg megmondanád honnan tudom a nexus illetve hasonló pluginokat leszedni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Nem akarom reklámozni, de az aláírásomban is van egy link. De már elég sok helyről be lehet szerezni pluginokat. Legjobb ilyen hely a vstclub és az audionews. Ha már tudod mit szeretnél és nem találod, akkor szólj, segítek. A nexus-al egyébként nem tudom mi lehet a baj, mert van akinél megy, van akinél nem. Nálam sem megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsipa Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 sziasztok teljesen kezdő vagyok nem tudok semmit csinálni a progin belül egyébként meg a 8 van meg demo-ban, és angolul. kérlek segítsetek hogy mit hogy kell mit kell beállítani meg hogyan lehet egyáltalán zenéz csinálni. köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Március 30, 2009 Share Posted Március 30, 2009 Ne haragudj, de szerintem ennél rosszabb hozzáállás nem nagyon létezik. Nem eltántorítani akarlak, de neked kell kitapasztalnod, hogy mi hogy működik, és ha elakadsz akkor biztos fognak neked segíteni. De ne rögtön az elején... Pár mondatban egyébként sem lehet leírni egy programnak a működését, nem hiába több száz oldalasak a kézikönyvek sem. Minden kezdet nehéz, de ha nem adod fel és megpróbálsz magadtól is rájönni az alap dolgokra, akkor úgyis meghálálja a belefeccolt energiát. FL-hoz szerintem itt a fórumban is találsz magyar leírást, viszont angolul kell vele megbarátkoznod. Nézegesd a youtube-ot, ott is találsz nagyon sok hasznos videot. És vagy vedd meg vagy töltsd le a tört verziót, de ne demo-t használj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokia5300 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Sziasztok. Azt Szeretném Kérdezni Hogy HonnanLehet Leszedni Semple-ket(drum'n'bass, Elecro, House)???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Lol Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Heló! Edisonnal ha egy acappellábol kiszedtem a beszédet, akkor hogyan lehet leszinkronizálni a számmal amit FL-el csináltam? vagy ez automatikus? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Próbáld ki. Szerintem az fl (meg más sem) nem tud ilyet. Neked kell hallás alapján beállítanod a tempóját az éneknek, és úgy. Az akapellában nincs semmi, ami alapján egy program meg tudná állapítani a sebességet. Mondjuk egy olyan szerkesztőben könnyebb lenne, ahol vizuálisan is látod a hullámokat. Pl. Ableton és a warp. http://scorchio.freeblog.hu/files/warping%20tips.pdf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts