DjGeryke Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Fl Studio, Akinek bármilyen kérdése van a programmal kapcsolatba az ide irjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Én már régóta ezzel dolgozom, és már ismerem kívül - belül! :lol: Neked meg van a 7.02? mer' felraktam !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychio Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Én azt nem tom hogy ha csinálok vmi bass-t,drum-ot, taps-t DRUM-OT, akkor azt hogy lehet a zene alábetenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 8, 2007 Author Share Posted Május 8, 2007 Nekem csak a 7.0 Producer Edition van meg de böven elég... ÉÉn azt nem tom hogy ha csinálok vmi bass-t,drum-ot, taps-t DRUM-OT, akkor azt hogy lehet a zene alábetenni? Először is meg kell csinálnod az alapot ami a bass-bol a kick-böl vagyis ahogy te gondolod sztem a drum-bol meg még sorolhatnám miböl áll...és az alá kell beillesztened a kivánt számot ugy h betallozod vagy csak simán behuzod...ha vmi kérdésed van nyugodtan ird le!sok szerencsét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychio Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Kössz a segítséget DjGeryke! Bár azt a betalózós dolgot nem naon értem. Elmondanád egy kicsit részletesebben. Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 9, 2007 Author Share Posted Május 9, 2007 (edited) Nah...alap helyzetbe ha belépsz az Fl Studio-ba akkor ott van h kick, claps stb...oda kell csak simán belehuznod a kivánt számot...vagy a playlist-be...nah és az alá meg be tudod tenni a bass-ot meg amit még akarsz.. ha bármi kérdésed van msn Módosította Szeptember 28, 2007 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Psychio! ha saját számot akarsz csinálni mindenképp a playlistet kell használnod!! Patternenként megcsinálod a dolgokat, és a playlistbe összrakod! Remixeléshez is könnyebb dolid van vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 23, 2007 Author Share Posted Május 23, 2007 Így igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jericho Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 A piano roll nem akar mukodni. Producer editionnal es mas verzioval se. valakinek van valami otlete miert nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 nem tom' de egyes verziókba talán az Expressz be nincs piano roll!! Ja vagy Producer Edition AHA :lol: Nos! az ApplicationZ be az air relaese-es FL azt nézd meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Az FL Studio nehéz-nehéz a többihez képest.. Hogy lehet mondjuk egy sávhoz effektet rendelni? Nekem eddig csak a masterre sikerült.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
denes13 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 ööö nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy Samplet (house stílusút) honnan tok leszedni a torrenten kívül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viroid Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Pl.: http://magesy.net/ Valaki nem tudja esetleg, hogy miként működik az X-Y controller? Az összes többi plugin megy csak ezt nem tudtam még megszólaltatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Kérdésem lenne: hogy tudok felvenni a FL-al? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 A rec gomb nem arra van ha erre gondolsz, azzal automationokat lehet fel venni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feherkenyer Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 hali, nah lenne egy kis gondom. szóval már nagyjából tudom használni a progit, de hogyha vmi komolyabb dolgot akarok csinálni benne, pl fx, akkor állandóa megfagy tőlle a gépem kiváncsi lennék, hogy szerintetek ez mitől lehet. leírom milyen gépem van hogy szerintetek gyenge hozzá? szal van egy 2.7 GHz-s procim, 2x 256Mb ramom, egy 128-as vidkarim. szerintem ezen futnia kéne nem? jah és úgy fagy le, hogy leáll minden, semmit nem lehet csinálni vele, és a képernyőn felső csíkban lila vonalk ódszerű teremtmények jelennek meg. szóval ha tudnátok segíteni azt megköszönném. üdv, feherkenyer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 1.Hangkártya????????????????? 2.Direct-x????????????? Alaplapi hangkártyával is jól kéne múködnie! Sztem a Direct-X el lesz gáz!! Próbáld ki azt hogy leszeded az fl-t, felteszed ujra a direct-x -et, aztán vissza az fl-t! A preferencbe állitsd át a buffert olyan 6000 körülre! -ez csak egy jó tanács Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Január 27, 2008 Author Share Posted Január 27, 2008 hali, nah lenne egy kis gondom. szóval már nagyjából tudom használni a progit, de hogyha vmi komolyabb dolgot akarok csinálni benne, pl fx, akkor állandóa megfagy tőlle a gépem kiváncsi lennék, hogy szerintetek ez mitől lehet. leírom milyen gépem van hogy szerintetek gyenge hozzá? szal van egy 2.7 GHz-s procim, 2x 256Mb ramom, egy 128-as vidkarim. szerintem ezen futnia kéne nem? jah és úgy fagy le, hogy leáll minden, semmit nem lehet csinálni vele, és a képernyőn felső csíkban lila vonalk ódszerű teremtmények jelennek meg. szóval ha tudnátok segíteni azt megköszönném. üdv, feherkenyer hejj! hát igen a géped magvan hozzá naggyábol...én hangkarira gondolok, mivel azért az eléggé szükséges zeneszerkesztéshez!szal sztem szerezz be egy közepes minöségüt ha komolyabban akarod csinálni...egy EM-U kari sokat dobna rajt ) ha vmi gond van még irj privibe vagy akár ide;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizz Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 üdv valaki tud segiteni ??? van az fl be az FPC .... evel a dob gépel hogy lehet felveni hogy billentyűzetel tudjam feljátszani a dobot ... ne egérel ..... meg valami kép is jőhetne hozá ... vagy legalább valami magyarázat .... köszi csumi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Az lenne a kérdésem, hogy valami kemény rockos zenét össze lehet ezzel ütni? Tehát dob+gitár stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Július 4, 2008 Author Share Posted Július 4, 2008 Persze h lehet...ezzel a progival mindent lehet szinte:) a gitáros cuccokat azt az Fl Slayer nevü beépitett Vst-vel tudod elöhozni...dob hangokat azt meg nemigazán tudok mondani...keress rá ilyen rock sample-kra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleet Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Az FL Studio nehéz-nehéz a többihez képest.. Hogy lehet mondjuk egy sávhoz effektet rendelni? Nekem eddig csak a masterre sikerült.. eme kérdésre a felhasználó sajnos nem kapott választ, és ezzel nekem csak annyi lenne a problémám, hogy nekem is ien problémám van... légyszíves segítsetek előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifferke Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Létszi help nem akarja megnyitni az exét 3mp-ig töl és semmit nem csinál!!! FLstudio 8 rc_2-t használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 eme kérdésre a felhasználó sajnos nem kapott választ, és ezzel nekem csak annyi lenne a problémám, hogy nekem is ien problémám van... légyszíves segítsetek előre is köszönöm Csak emlékezetből. Valahol be lehet állítani, hogy melyik csatornán melyik sáv szóljon. Meg nem mondom hol, de asszem lent valahol, ahogy a képen is az összes csatorna üres. Aztán amelyik csatornán vagy, tehát amelyik világosszürke, arra jobb oldalon összesen ha jól emlékszem 8 effektet lehet ráhúzni, a lenyíló menüből a kis fehér nyilaknál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Létszi help nem akarja megnyitni az exét 3mp-ig töl és semmit nem csinál!!! FLstudio 8 rc_2-t használom Ha használod, akkor hogy nem nyitja meg? Szerintem szedj le másik verziót, vagy másik törést, vagy maradj még a 7-esnél, míg nem lesz végleges 8-as. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapecho2 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 "FL Studio Tips and Tricks" nevü útmutató jelent meg. Valaki feltudná rakni, vagy tudnátok adni linket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 "FL Studio Tips and Tricks" nevü útmutató jelent meg. Valaki feltudná rakni, vagy tudnátok adni linket? Én nem találtam sehol. Szerintem nézz szét torrenten, van pár hasznos tutorial. Sőt a youtube-on is van sok hasznos amatőr bemutató. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 ÜDv! Nekem egy olyan gondom van, hogy kidolzom a zenét, de nagyon halk lesz, ha engedem, hogy kidolgozáskor használja az EQ-t akkor torzít, de ha meg ott visszaveszem akkor szintén semmi változás és fel kell Goldwave-val erősítenem és utána tudom csak tömöríteni, a hangkártyán állítsam valahol a kimenő jelet, vagy a programban magában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 A hangkártyát állítsd alapra. Használd a keverőn a hangerőt cstornánként, szinte biztos, hogy ha nem nyúlsz hozzá, akkor olyan is lesz a végeredmlny. Ha kell reverb, eq, delay meg a többi azokat is. De csak érzéssel, különben káosz lesz belőle. Sajnos a szerkesztés legfárasztóbb része a végső faragás. Az se hülyeség, ha sávonként importálsz wav-ba effektek nélkül, és egy másik szerkesztővel pl. a Goldwave-el végzed a végső símításokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Hy!! van még egy kérdés FL studio-ban melyik a legalkalmasabb plugin?? amivel , szerkeszteni lehet :: pl:(Trance) -es hangokat.......A piano roll is jó lenne csak kár hogy klasszikus hangzású alapjáraton...DE!! HA TUDTOK HOZZÁ ÚJ HANGOKAT AKKOR KÜLDJETEK linket.!! KÖÖÖÖÖSZ!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts