atis.89 Posted Április 18, 2013 Share Posted Április 18, 2013 A Disney, amely tavaly ősszel megvásárolta a Lucasfilmet, tegnap bejelentette, hogy a korábbi tervek szerint 2015 nyarán mutatják majd be a J. J. Abrams által rendezett hetedik Star Wars-filmet. Sok konkrétumot továbbra sem tudni a filmről, de feltehetően az eredeti trilógia három főszereplője (Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher) szerepel majd A jedi visszatér eseményei után játszódó filmben. Friss információ, hogy a Disney 2015-től kezdve minden évben bemutat majd egy Star Wars-filmet: az új trilógia részei kétévenként érkeznek, a közbeeső években pedig egy-egy spinoff-filmet mutatnak be, amelyekben a Star Wars-univerzum különböző népszerű figurái állnak a középpontban. Az első három ilyen filmnek Yoda, Boba Fett, illetve a fiatal Han Solo lesz a főhőse. Szóval 2015 és 2020 közt minden évben kapunk egy Star Wars-filmet, ennyi már biztos. origo.hu Ettől én félek egy kicsit. Remélem nem fog a minőség rovására menni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Április 20, 2013 Share Posted Április 20, 2013 Az igen, eléggé belehúztak. Ideje bepótolnom a Star Wars filmeket. Szégyen nem szégyen de egyet sem láttam elejétől a végéig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 21, 2013 Author Share Posted Április 21, 2013 én meg azt nem tudom melyiket láttam kevesebbszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts