Longsfield Posted Március 24, 2013 Share Posted Március 24, 2013 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a problémámban: Hogyan tudnék win 98-at telepíteni ha nincs floppy meghajtó a bootoláshoz? Lehet úgy készíteni egy win 98 SE telepítő cd-t,hogy ez a probléma megoldódjon? Ha valaki válaszol részletesen írja már le mit is kellene csinálnom. Köszönöm előre is. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted Március 27, 2013 Share Posted Március 27, 2013 Nem is feltétel a floppy, ugyan menetközben kéri a Win98SE, hogy indító lemezt készíthessen, de nem feltétel a telepítéshez. Létezik, létezett bootolható Windows 98 SE telepítő, ha van optikai, akkor nem lehet probléma. Ha nincs optikai, akkor más megoldást kell keresni, hogy telepíteni lehessen. A telepítő fájlok (komplett Win98 mappa) merevlemezre felmásolás után, onnan is gond nélkül települ, de a bootolás problémát le kell küzdeni. Ha van most rajta működő FAT/FAT32 rendszer, akkor ez is egyszerű. Ha sem optikai, sem működő FAT/FAT32 rendszer, akkor esetleg szóbajöhet még külső optikai, vagy botolható pendrive. De ezeket, meg lehet hogy a gép nem ismeri, ha 98-at akarsz rá tenni. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kgabi Posted Március 28, 2013 Share Posted Március 28, 2013 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a problémámban: Hogyan tudnék win 98-at telepíteni ha nincs floppy meghajtó a bootoláshoz? Lehet úgy készíteni egy win 98 SE telepítő cd-t,hogy ez a probléma megoldódjon? Ha valaki válaszol részletesen írja már le mit is kellene csinálnom. Köszönöm előre is. A WIN98-hoz nem kell floppy meghajtó! A rendszer CD-ről települ. Nagyon jó kis rendszer én nagyon sokáig használtam míg az XP-re váltottam.Könnyebb volt a váltás a Win7-re! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longsfield Posted Március 29, 2013 Author Share Posted Március 29, 2013 Köszönöm a válaszaitokat. Majd próbálgatom a dolgokat bár nem tagadom,hogy nem minden világos amit itt leírtál. Egy régi kis gépem van arra használom a win 98-at és lehet,hogy régimódi vagyok de nagyon szeretem. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mujke Posted Április 8, 2013 Share Posted Április 8, 2013 nekem itthon megvan az eredeti win98 SE telepítő CD feltegyem? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMÁZIA Posted Június 23, 2013 Share Posted Június 23, 2013 Windows 98 ra már nincsenek programok se friss internet explorer böngészö semmi nem megy már rajta max játszani lehet vele. Én most válltok vistáról win 8 ra nemszeretnék nevetséges maradi lenni 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi04 Posted Június 25, 2013 Share Posted Június 25, 2013 nekem itthon megvan az eredeti win98 SE telepítő CD feltegyem? Igen, nagyon szeretnék egy Windows 98-at. Please! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 TOMÁZIA Windows 98-ról egyból Windows 8-ra nem lesz nagy a kúltúrsokk ? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Én ezt a topikot nem értem konkrétan. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Tudtom szerint win98-at simán lehetett telepíteni cd-ről floopy nélkül. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts