patrik123321 Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 Szerintetek lesz az utolsó léghajlitó-nak 2-része ha igen mikor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 17, 2013 Share Posted Március 17, 2013 amit az elsőről hallottam, nem hinném. Elvileg az egy hatalmas bukás volt. Öcsémnek töltöttem le múltkor a rajzfilmet, de azt mondta, valami újat kell, szóval rajzfilm szerintem van új Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 18, 2013 Share Posted Március 18, 2013 Az a The Legend of Korra lenne szerintem. http://www.imdb.com/title/tt1695360/ A film sehol nem volt az eredeti rajzfilmsorozathoz képest. Hogy mondjak egy példát, Sokka-t eljátszatni a Twilight-os faarc vámpírral eléggé érdekes húzás volt. Nálam itt (is) bukott az egész. Egyszerűen nem hozza azt a hangulatot, amit kéne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Március 18, 2013 Share Posted Március 18, 2013 Shalamala rendező úr filmjei rendszerint akkora bukások, hogy az nemigaz. Merek bármiben fogadni, hogy az eredeti rajzfilmsorzatból maximum 5 másodpercet, ha látott vagy annyit se. De a forgatókönyv íróknak is annyi közül volt hozzá, mint... Ja hogy semmi? Pontosan. A karakterek jelleme a film és a rajzfilm között ég és föld. Aang például egy vidám, bolondos, állandóan vigyorgó kissrác, a filmben meg mint akinek egy csokor répát erőszakoltak fel a valagába. És ez egy fail a sok közül. Ótvar volt az egész a rajzfilmhez képest. Ha valami jót is akarsz látni, kezdj bele a 3 évadba szépen sorjában. Nem lesz 2. része. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 23, 2013 Share Posted Március 23, 2013 mivel nagy égés volt a film dobták a tervet.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts