a_grave_man Posted Március 14, 2013 Share Posted Március 14, 2013 Sziasztok! Életemben először megrendeltem egy új albumot, még a kiadás előtt. Korábbi albumok mind bejövősek voltak tőlük, bíztam benne, hogy most is hozzák a jól bevált formájukat. Kár volt. Első végighallgatásra egy szám sem fogott meg, de még másodikra sem. Nektek hogy tetszett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted Március 16, 2013 Share Posted Március 16, 2013 Ne sajnáld, hogy megvetted. A Hammer Hangpróba rovatában 5. lett 8-as átlaggal. Szerintem sem jó annyira, mint az előző lemezek, de annyira sem rossz, mint ahogy írtad. A 6. szám, "A hatodik", kimondottan tetszik. Azt gondolom, hogy a dalok szövegei ott vannak, zeneileg meg egy 5. lemeznél se várjunk nagy csodát. Szerintem csináltak egy átlagos, de eladható lemezt. Ezt a lemezt 7,5/10 pontra értékelem. Meghallgattam 2-szer 3-szor, elképzelhető, hogy meg fogom venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 27, 2013 Author Share Posted Március 27, 2013 Nem a sajnálat van nálam jelen, hanem a csalódottság. Korábbi albumaik mind ütöttek, ez meg, hát hogy is mondjam, harmadik meghallgatásra sem találtam benne egy számot se, ami megfogott volna. A dalok szövege erőltetett szerintem és a korábbiakat jobban szerettem. Lehet én változtam az elmúlt évek alatt, de az sem kizárt, hogy az ő karakterisztikájuk sem maradt a régi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Március 27, 2013 Share Posted Március 27, 2013 Hát nekem is vagy négyszer-ötször kellett meghallgatnom mire oda jutottam, hogy tetszik Hiányzik belőle a vidámság, egész album tiszta depresszív Autóban akartam hallgatni, de a felénél kinyomtam, mert annyira nyomott lett a hangulatom tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 27, 2013 Author Share Posted Március 27, 2013 Egyetértek veled PoganyPtR! Főleg a "A hatodik" elég nyomasztó! Egy közel nyolcperces számban az utolsó 2 perc, 45 másodperc szinte csak a tragédiák felsorolásáról szól, tiszta terror az egész! Ha ilyenről akarok tudni, bekapcsolom a tv2-t este fél hétkor, és tessék. Én háromszor nekifutottam az albumnak, h végighallgatom, sikerült is. Nem alapzajként hallgattam, hanem tényleg figyeltem az egész szövegére, a dallamokra, stb. A "Helyetted pengékkel" című szám elején a gitárt mintha egy Depresszió számból kölcsönözték volna, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 31, 2013 Share Posted Március 31, 2013 Undorító. Maga a Road zenekar is egy undorító valami. A világ legötlettelenebb zenéje. Eddig is gagyi volt ám ezzel az albummal még mélyebbre ásták magukat. Elég megnézni a rajongótábor életkorát és mivoltát. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Március 31, 2013 Share Posted Március 31, 2013 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 5, 2013 Author Share Posted Április 5, 2013 Kezdetektől fogva végig kísérem a pályafutásukat és épp az tetszik bennük, h egyszerű, átlagos parasztgyerekek, teljesen közvetlenek, nincsenek elszállva maguktól. Koncert után simán lehet beszélgetni velük, nem testőrök kíséretében járnak és kelnek. Az első albumuk elég gyengére sikeredett, de már azon is egy-két szám megfogott tőlük, pl a Jó hely; Nem kell más (ezt szerintem senkinek nem kell bemutatnom) Tűnj el!; vagy a Go! Az Emberteremtő albumuk jött be igazán, arról minden számukat imádom. Ezzel az új albummal viszont valahogy nem tudok megbarátkozni. Elképzelhető, h az én szemléletmódom változott, de az is, h az ő zenéjük. Aki pedig elmegy bármilyen magyar rock zenekar koncertjére, vagy éppen fesztiválra nyáron, ott ugyanazokkal a nagyon fiatal és rendszertelen, alkalmanként teljesen részeg rajongókkal találkozik. Viszont ha ők viszik előre a bandákat, mert ők a "felvásárló közönség", akkor nekik kell zenélniük mind élőben, mind a stúdióban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Április 27, 2013 Share Posted Április 27, 2013 Még le sem töltöttem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 30, 2013 Author Share Posted Április 30, 2013 Akkor mi alapján formálsz az új albumról véleményt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Április 30, 2013 Share Posted Április 30, 2013 Sehogy, ez nem is vélemény volt. Nem fogom letölteni, mivel eddig sem szerettem őket túlzottan. Pár számért meg minek szedjem le az albumot? Megvenni tuti nem fogom, mivel (nekem) egyáltalán nem érnek egy forintot sem. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herakleia Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Minden számukat imádok egytől egyig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasfasz Posted Március 16 Share Posted Március 16 KB 15-25 éves koromban nagyon szerettem öket az arany album valami zseniális volt qrva sok koncertjükön voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts