Peter Shoult Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Rokonlátogatásból hazafelé Debrecenbe mentünk kocsival 2007.05.05-én.Kopp sötét volt nem lehetett látni semmit mert, annyira szakadt az eső hogy az oldal vonalat se lehetett látni, ráadásul a szembejövők ködlámpát használtak aminek a fénye visszaverődött a vizes útról és elvakított minket.A körülmények annyira sz*rok voltak hogy a legmenőbb csávó a mercijével is csak 60-nal ment.Szépen haladunk az úton nyugottan úgy ömlik a eső mintha Honolulun lennénk tajfun idején eggyszer csak piros villogó fényre leszünk figyelmesek arra gondoltam eggy új vasuti átjáró de akkor beugrott hogy ittt nincs semmi féle átjáró ahogy közeledünk a vonalak kezdenek kiélesedni és meglátttuk hogy 2 becses munkáját végző leányzó áll az út szélén esernyővel a kezükben és bicikli villogóval a nyakukban. Na akkor azt hittem kiszállok és oda megyek gratulálni nekik hogy ilyen kitartóan végzik a közhasznú munkályukat. Hazafelé jövet a röhögéstől majd kidöltem eszméletlen élmény volt.Szakadó esőben a lányok biciklivillogóval a nyakban várják a kuncsaftokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulytalan Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 mindent a munkáért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 ...hogy el ne üssék őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 lol. hol volt ez? ma reggel én is voltam debrecenben. 2 órája jöttem haza de sajnos nem láttam őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 ÉS vajon ez hogy működik! Reggel a strici megnézi az időjárásjelentést és annak függvényében osztja ki a munkaruhát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 wow.. durva.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Há' jómunkásemberek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Shoult Posted Május 8, 2007 Author Share Posted Május 8, 2007 Hát nem tom hogy működik ez de az biztos hogy nagyon kitartóak voltak.(téglás környékén volt egyébként.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 loool durva lehetett :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 a bringák is jók voltak legalább? (ha már a villogók...) ja télleg és reggel mit kérdeztek egymástól? ránézvén a villogóra: -jajjj, olyan kimerült vagyok!!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Hát szerintem érted ez a munkaszeretet nem szaroznak eshet,fújhat,havazhat..ez igen..ez valami szarráázott csúnyanénit felvenni...na az méginkább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 közüti-szolgáltatások!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 nagyon szeretik a munkájukat de lehet csak stoppoltak, mert haza akartak menni XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts