Fábi Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Sziasztok szóval a feladat a következő : Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütöt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok? A megoldásokat várom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Mé, több megoldása is van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 egyetsem, mert a krokodilok nem tudnak németül..( sőt sztem semmilyen nyelven sem tudnak ) és ha tudnának is németül akkor se tudnának mert németországban nincs krokodil ( max állatkertben és ők külföldi bevándorlóknak számítanak), és nincs idelyük németül tanulni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 kiscsirke,a krokodilok krokodilnyelven tudnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Május 7, 2007 Author Share Posted Május 7, 2007 Szerintem pedig a németül beszélő krokodilok kisebbek mint a krokodilul beszélők, ezért 1 barcasba befér 2 szóval a 4 befér 2 barcasba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Szerintem ugyanúgy mint az emberek a krokodilok is több nyelven tudnak, csak mi nem értjük a külömbséget a német krokodil beszéd és a krokodil világnyelv között... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 És ha billinek két almája van, meg tomnak is két almája van akkor mér nem maradnak kussba és mér nem esznek almát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 D::DD: mer hüjék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mici121 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 az első kérdésre a válasz: 2 a második kérdére a válasz : nem szeretik az almát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Bill 12 almát eszik meg 2 óra altt, de ezenközben elszív 3 cigit és iszik 4 feles absinthot. George 12 almát megeszik 1,5 óra alatt, azonban ő füves cigit szív, de abból csak 2t, és nem absinthot iszik hanem Ouzo-t. Hány éves a kapitány? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 42 a mindenre jo valasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 HONNAN TUDTAD ?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 mindkét kérdésre a válasz: 73 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 egyetsem, mert a krokodilok nem tudnak németül..( sőt sztem semmilyen nyelven sem tudnak ) és ha tudnának is németül akkor se tudnának mert németországban nincs krokodil ( max állatkertben és ők külföldi bevándorlóknak számítanak), és nincs idelyük németül tanulni! Ebbe bele kell kötnöm..mi van schnapie val ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankcsapas Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Ez már régi de jó! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 bazz! éppen mikor elkezdtem kiszámolni, hát nem bedöglött a mosogatógép, gondoltam megjavítom a kéziturmixxal hát kevertem vagy fél órát kész is lett 26 kakaós palacsinta na én erre rátettem 5 krokodilfogat (német típusút) csak úgy mert szép meg a rádióban is látni ilyet, mármint tranzisztorokat meg ellenállásokat, tehát ez alapján könnyedén kiszámolható: (1 mosogatógép x 1/2 óra) + 26 pal. x (5 fog - 22 ohm) = 4,23 köbgyökszárnycsapás a végeredmény! UGYE??? ui.: Fábi kezdte, nem én! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts