spdeluxe Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Ezt nézzétek,a képek magukért beszélnek.Sztem nagyon durva,vajon hogy tolat normálisan egy ilyennel a sofőr!? http://outbacktowing.tripod.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 szerintem egyszerűen nem tolat vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Szerintem se nagyon tolatgat Bár amikor felkapcsolják rá a trailereket akkor csak kéne tolatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 ezt megelzni sem semmi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 loool ja Meg azért a gépnek is bivaly erősnek kell lenni hogy elvigyen annyi cuccot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 mekkora böhöm motor van abban hallod...de ezzel a kanyarodás sem egy álom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Egy fuvar 10.000 km!!!! Olvastam ezekről a Rolling Tonns magazinban,nagyon durva dolgokat irnak!!!!! Mennek néha dombon lefelé 160km\h-val is,nem vicc!!!!! Meg irta a csóka,hogy vezetés közben alszanak,ha a sivatagban mennek!!!! Elütött egy tehenet de nem vette észre!!!! Ezek durva gépek,nagyon!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 bazz 160-al hát hogy a lóf*szba áll ez meg... csóró tehénen meg átment azt észre se vette... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Jesszus ezek nagyon durva gépek...azért ezt vezetni már tudni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 lol, alszanak vezetés közben... ez azért kicsit meredek.... Ezeket próbálja meg elütni vki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Biztos,h ők nem halnak meg infarktusban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Ejjha, ezek aztán már gépek Jó lenne kipróbálni mien lehet menni ien gépekkel egyébként sztem se nagyon tolatnak az ienekkel, szinte lehetetlen lenne, bár ki tudja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 szegény kamion fogyaszthat egy kcsit:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 ez durva... parkolni se lehet vele semmi... egy ilyennel kéne driftelni, az lenne csak a látványos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolycsi Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Ezek a gépek csak Ausztráliában terjedtek el a hiányos vasúti hálózat és szállítás miatt! A rekordot egyébként egy Ausztrál cég Western star típusú kamionjai tartják: 8x6-os vontatók (hátul három meghajtott tengellyel) három utánfutót húznak amelyek elérik a z 50 méter hosszúságot. A szerelvény össztömege eléri a 250 tonnát a motor teljesítmény ezekhez a gépekhez 550 lóerő V12-es motorok 12000ccm-el társítva. ja és még egy plusz:ezek a szerelvények 28 tengelyen és 110 keréken gördülnek! Elég jó mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Nem sokkal lehet ezt nehezebb vezetni mint egy póttal lenne!én már vezettem kamiont póttal és nem annyira nehéz vezetni! ezeknél max. csak a kanyarodás egy kicsit nehezebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosie Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) Hy!!! Ezekkel a dögökkel szoktak tolatni is, találtam U2B-n egy kis vidit róla: http://www.youtube.com/watch?v=TFO5nbw7CMc És még 1-2 durva videó kamionokról (nem Road Train-ek): http://www.youtube.com/watch?v=sUxmflYixIo&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=rE8K4Yg07x8&NR=1 Az utobbiról csak annyit, h naggyon durva és veszélyes is :S!!! Módosította December 24, 2008 spdeluxe Tilos a direkt-link használta , code tag kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts