Norbert0212 Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 én meg mondom: jó kis mulatós:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olx Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Sztem sok mindentől függ. Általában, tehát az esetek nagy többségében a párod is ugyanabba a zenei szubkultúrába tartozik ahova te. Főleg a kapcsolat elején szokott az lenni, hogy egymásra ragasztotok pár zenét, ami éppen a te kedvenced, vagy az övé. Echte amiről ő jut az eszedbe és fordítva. Namost tulajdonképpen akár ezeket is be lehet rakni egy lejátszási listára. Mondjuk én speciel In Flames - The Choosen Pessimist; Three Days Grace - Get out alive; stb... És ugyebár az előretervezettség előnyére, berakhatsz vadabbakat is, ha éppen arra húz a Heart-öd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 a muse absolutionje tökéletes, a többi lemezükön nincs annyi szenvedély. emelett god is an astronaut szól, ha szól valami, a legutóbbi pedig a the mars volta octahedronja volt. természetesen bakelitről, gépről semmi hangulata nincs a dolognak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Október 17, 2009 Share Posted Október 17, 2009 Bármilyen hardcore elektromos zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 20, 2009 Share Posted Október 20, 2009 Hardcore zene?? szerintem a legjobb amikor jó lightos zene megy, a rádió is nagyon jó esténként, szerelem hullámhosszán. nagyon jó pont szeretkezéshez illő zenék mennek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu525 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Az én tapasztalatom a zenével kapcsolatban: Tök mind1 csak hangos legyen hogy a szomszéd szobában ne nagyon hallják a sikítozást...inkább a zenét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loui Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Nekem a Trance meg a Chillout jön nagyon be, mikor melyikhez van kedvünk:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricsykeee Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Hát hogy milyen zene is megy ez attól függ hogy milyen stílusú vagy és hogy milyen stíluskedvelő a barátnőd! Pl. egy rocker csaj nembiztos hogy élvezné ha valami Hands UP! zenét kevernél be háttérzenének! Persze ez fordítva is igaz Hands Up! mindenhez jó de nemárt ha ismerted a számot... am meg tapasztalatokat umbala umbára kinek hogy ment??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 ambient,trip-hop,nu jazz...+James Holden-Breath On Me dub vagy vocal version Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Az utolsó szamuráj soundtrackje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethanol Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 A Cradle of Filth-ről még nem hallottatok? Ajánlom figyelmetekbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 Hehe az sem lehet rossz:)Akkor már inkább korpiklaani.Annak azért tényleg vannak lassab számai.Mondjuk a "beer beer" és a "vodka" nem tartozik közéjük:) Amúgy tarantino hits jó album.Főleg az after dark. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
parker187 Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Marilyn Manson - taintad love The Kills - URA Fever Holly Goligthy - Wherever you Were Marilyn Manson - Dope Show White Strippers - Seven Nation Army Tito & Tarantula - After Dark Nah ezeket tudom ajánlani. Ezek iylen lassú, de mégis vad dugáshoz, tökéletesek. Mi is igénybe veszük őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChArLiEEE Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 A leírtak közül én ezeket javaslom a szeretkezéshez: Massive Attack, De-Phazz, Kruder & Dorfmeinster, Tosca, Tricky, Zero 7, loco dice, aphex twin, Morcheeba Ezeken kívül még Mobyt szoktam és főleg progressive houset, vagy deep houset lágyabb dubstep vagy breaks stílust meg persze ambient. A másik pedig az állatias szex amihez nem szükségeltetik zene :DDD Életem legjobb kúrása a Bázis Clubban volt a Road - Nem kell más diszkósított verziójára volt (vagyis inkábbb utána) a csaj teljesen beizgult a szövegre tánc közbe és nem volt megállás a legelső sarokig XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
penin Posted Szeptember 15, 2010 Share Posted Szeptember 15, 2010 hát én egyet mondok . Shaggy - Mr.Bombastic. tud ennél valaki jobbat? French Affairs - You're so sexy. erre lehet vetkőzni rendesen, egy picit vadabb aktushoz kötelező. szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Szeptember 16, 2010 Share Posted Szeptember 16, 2010 Barátnőm a régi Sepultura albumokat szereti. Chaos A.D., Roots, stb... Úgy vettem észre, hogy ezek az albumok nagyon be tudják indítani a csajokat. pl ez.: http://www.youtube.com/watch?v=NiwqRSCWw2g&ob=av2n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalee Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Egyszer Slayer-re szeretkeztünk a barátnőmmel, és nagyon jól szórakoztunk. Eredetileg Depeche Mode ment, közben bonyolódtunk egymásba, s amikor eljött a Slayer, csak nevettünk és folytattuk, amit elkezdtünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Július 28, 2011 Share Posted Július 28, 2011 Gary McF - Ah Ahh Ahhh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsGroucho Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Skacok, erre több ötletem is van.... Marvin Gaye: Let's get it on Scorpions: Still loving you Metallica: Nothing else matters (mert ugye tényleg semmi nem számít ilyenkor ) ....és az örök befutó, Barry White.... Nah, mazsolázzatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsGroucho Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Marilyn Manson - taintad love The Kills - URA Fever Holly Goligthy - Wherever you Were Marilyn Manson - Dope Show White Strippers - Seven Nation Army Tito & Tarantula - After Dark Nah ezeket tudom ajánlani. Ezek iylen lassú, de mégis vad dugáshoz, tökéletesek. Mi is igénybe veszük őket. Tainted love....de úgy, hogy én éneklem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsGroucho Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 én meg mondom: jó kis mulatós:D Ott menne el az ihletem.... az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babucsinta Posted Május 25, 2013 Share Posted Május 25, 2013 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts