tomirad Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Az érzéki dolgokhoz van egy nagyon jó válogatás. Erotic Lounge néven fut. Töltöttem le belőle tényleg nem rossz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazgulka Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Zero 7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Sztem ami ide illene az a U2, sok szép romantikus száma van!! Vagy Republic!! Ha zúzósabb akarsz lenni akkor Road- Nem kell más... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Phil Collinsnak az In the air tonight Farewell tour változatával tökéletes a szex! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuoz Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Amikor elvesztettem a szüzességemet a "Direction Perfection" ment a Dragonland-től... De csináltuk már "Die motherfucker"-ra a Dope-tól is xD Halgassátok meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszna01 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Eleven Hold habár volt már Junkies is XD...nekem bejött...habár annyira nem figyeltem a zenére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 én nem tudom nem próbáltuk még úgy de eljött ennek is az ideje szerintem. most ezzel fogjuk kipróbálni : Kate Perry - I kissed the Girl kíváncsi leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ez jellemtől is függ.... Nekem José Gonzalez jön be ilyen szempontból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andpet Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Egy Britt sexológus szerint a nők a legnagyobb orgazmust a komolyzene hallgatásakor érik el, a rock vad sexre csábít, a metál megnehezíti az orgazmust. elején a pár figyel a zenére, ám később szinte észre sem veszik a zeneszámok váltakozását, s mire felocsúdnak, lejárt a cd. A tudatalatti azonban érzékeli a zenét, és kényszeríti a testet a zene ütemével való együttmozgásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Hát én legutóbb Killswitch-re küldtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssj_Bardock Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 egy hosszú nélkülözést mindig vadulás követ szal kerozin egy próbát megér eccsém Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bali007 Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Light electro.) de ha belefeledkezek akkor elis felejtem hallgatni (is)XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 én nem tudom nem próbáltuk még úgy de eljött ennek is az ideje szerintem. most ezzel fogjuk kipróbálni : Kate Perry - I kissed the Girl kíváncsi leszek Az pedig nem valami hosszú szám! Egy Britt sexológus szerint a nők a legnagyobb orgazmust a komolyzene hallgatásakor érik el, a rock vad sexre csábít, a metál megnehezíti az orgazmust. elején a pár figyel a zenére, ám később szinte észre sem veszik a zeneszámok váltakozását, s mire felocsúdnak, lejárt a cd. A tudatalatti azonban érzékeli a zenét, és kényszeríti a testet a zene ütemével való együttmozgásra. ezt észben tartom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Az pedig nem valami hosszú szám! De be lehet állítani, hogy pl csak azt játsza a winamp! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Slayer- Raining Blood vagy Angel of Death Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellwisher Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 abszolult hogy black metal föleg enthroned meg cradle of filth no meg gorgoroth követed a zene ritmusát biztos hogy elmegy a csaj :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Tapia Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Dave Seaman mix Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexxon Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Buddha Bar -Pure Moods :)naon ottvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Ez nagyon szép és lágy, de elaludni azért nem fogtok tőle (remélhetőleg) http://www.youtube.com/watch?v=rZLT1SNYMD0&feature=PlayList&p=6142733722332A00&playnext=1&playnext_from=PL&index=48 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucius666 Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Cradle of Filth! Jól felkúrta a hangulatot. Hát....értek meglepetések Mondjuk a "Venus In Fear", az még illik is hozzá! Annak aki nem ismeri: http://www.youtube.com/watch?v=UcftN02pYkc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biztos hogy hős Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 biztos, hogy Björköt mondanék, de azt csak előtte, mert valószinű ő bájosabb minden lánynál, ezért végig rá gondolnék:)de közbe meg mondjuk Madonna - Justify my Love Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 hát volt már könnyűzenei válogatás (saját válogatás), volt komolyzene (Vangelis), és volt példa úgymond pattogós zenére is. de szerintem a zene nem fontos, ha elég hangosak vagytok! persze, elhiszem én, hogy a tudatalatti az érzékeli a zenét, de én szex közben a másikra koncentrálok, hiába szól a zene, az csak harmad- vagy negyedleges. A vállogatás egy-két címe: US3- You can't hold me down Sonique - It feels so good Simply Red - Sunrise Koffee Brown - After party szóval ilyenek, keresgessetek, és ha találtatok, élvezzétek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iWsTUhGB710&feature=related Sidney Samson-Riverside Nagyon ott van egy barátnőmmel általába erre.. nagyon jo szám van ritmusa és húú .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 érdekes olvasni itt a sok pörgős számot, meg techno-t én általában vmi halk instrumental jazz-t nyomok be a lejátszóba, eddig nem volt rá panasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 nálunk a következők futnak: lounge, ambient, chillout, jazz, acid jazz, bossanova az erotic lounge válogatások pölö kifejezetten jóra sikerültek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ole14 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Sean Paul - Get Busy és a csaj legyen felül, ha elengedi magát a zenére és a ritmusra mozogsz, tuti hogy feledhetetlen élményben lesz részed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 Marilyn Manson... például az új High End of Low-ról a Wow az maga a tökély... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 eddig egyszer szólt zene: parov stelar.. nu jazz vagy mi a nyavalya.. de jó volt.. nagyon.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Szerintem valami lazulós zene kell, hétköznap Szerelem hullámhosszán az egyik rádió állomáson , kipróbálva és csak jókat tudok mondani Ha egy kicsi vadul akarjátok akkor valami pörgősebb zene, egy rock vagy valami dnb zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Fao vs. Chuckie - Bass Kick In Miami Inphinitys WMC 09 Mix.mp3 Tesztelve.Kivállóan alkalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts