erickoston Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 a Én 1x halgattam blekk/gót metált szex közben ami a cradle - temptation volt.. de nem tecett mert +zavart a ritmusban de Fintroll - Rivfader és Trollhammaren az kész élmény volt.. azonkivül, szeretem az ilyen lájtos számokat.. de az Ensiferum - Tearset probáljátok ki mképp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 U2 - One Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4DM4X Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Valami jó Goa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashyyyk Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 madonna-justify my love az igazi, na meg erotica, human nature, fever, deeper and deeper ahhhhhh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 Anal Cunt - I'm Glad You Got Breast Cancer, Cunt nyehehehehee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiskycola Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Valami nagyon egyszerű és a lényeg szerintem ,hogy ne magyarul énekeljenek ,mert az csak zavaró lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNCoder Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 nincs jobbb mint ritmusra dugni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 ZSötéééééééééééééééééééé VAZZE! Az úgyis klasszikus má ebbe a témába! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozenmeat Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Nem is tudom.Szerintem is izlések és pofonok de ha zene kéne akkor Prodigy-Spitfire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Tiesto - Forever Today az jó választás Outsiders - Maneater na arra még kufircolnék egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Enya,Hevia,Vangelis.Ezek sem rosszak.Igaz nem ad akkora ritmust.Szép is lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefy Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Juno Reactor - Fallen Angel vagy akármelyik Juno Reactor, nagyon faja relax zenéi vannak:P Az ilyen goa-trance féléket jobbnak látom ilyen alkalmakkor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
triskay Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Hát mind1 mi csak ne Hard Technot hallgassatok me ha nagyon ritmusra mozog a fiu akkro az a lánynak elég érdekes lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Trash Metal egyértelmű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Hát hogy milyen zene is megy ez attól függ hogy milyen stílusú vagy és hogy milyen stíluskedvelő a barátnőd! Pl. egy rocker csaj nembiztos hogy élvezné ha valami Hands UP! zenét kevernél be háttérzenének! Persze ez fordítva is igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 "Egyértelműen Uhrin Benedek - Rebeka" Hát öreg én mindjárt meghalok a nevetéstől ez nagyon jo volt Ezek után már csak a Zámbo Jimmy !!! Vagy Thunderdome, vagy speedcore ütemére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Van egy nagyon tuti album: The power of Love--> tele romantikus számokkal! Nálam bevált! Mellé egy kis gyertyafény aztán tuti minden! Mindent bele skacok! Ilyet hol találok? Mert szerintem amire akadtam az nem az Egyébként valaki írhatna ténylegesen lassabb számokat mert amiket olvasok és letöltök az zúzda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Olyat, ami mindkettőtöknek tetszik. Max amíg hangulatba jöttök, addig figyeltek rá. Utána meg a zene már túl lassú, mert jó, ha vadállat módjára csinálod, najó, azért nem terrorcore ütemekhez hasonlóan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Én ilyen lágyabb "b' szós" reppet részesítem előnyben. Persze nekem már csak ilyen ízlésficamaim vannak. siska:Áll a f*szom Ilyesmire gondoltál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Cím alapján Turbonegro - I got erection is ideális választás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uwyne Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Ilyet hol találok? Mert szerintem amire akadtam az nem az Egyébként valaki írhatna ténylegesen lassabb számokat mert amiket olvasok és letöltök az zúzda enyát nyugodtan tölthetsz, ha találsz vmi zúzósat tőlük is akkor nagyon ügyes vagy vagy Blackmore's Night, Angelzoom, 1-2 Apocalyptica is jó lehet. személyesen zeneileg nem nagyon emlékszem h mik szoktak menni, azt tudom, h Cradle of Filth-re beindul a kicsike, meg egyszer Blutengel maradt bent repeatre véletlen egy éjszakára de az is jó volt ^^ réges régen egy messzi messzi netes cikken is láttam ezt a kérdést, vmi felmérést készítettek, és a Bolero-ra szavaztak a legtöbben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 Enya az nem zúzós tudom, nekemis van egy régi albumom tőle Egyébként ha már lassú zene kell valakinek, találtam: Enrique Iglesias - Hero Enrique Iglesias - Somebody's Me Trisha Yearwood - This Is Me You're Talking To Karl Wolf - Crazy Girl Mindet megtalálod LimeWiren! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Hát nekem ez változó. Inkább kedv és hangulatfüggő. Néha benyomok egy ilyen pörgös, zúzós számot és attól nagyon beindulok, néha meg egy lágy romantikus zenével gyertyák mellett Szerintem ez így jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!SPET! Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Dire Straits-t próbáljátok ki, a Best Of albuma nekünk nagyon bejön barátnőmmel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamka0523 Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Szerintem a legjobb az ha valami nagyon kemény trance, de az az igazi kalapálós... annál nem is kell jobb....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mory Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Hardtechno-s vagyok amikor stilusbeli barátnöim voltak akkor csakezment.. ritmusra szex ah aza nemsemmi .... amugy meg ha a csaj finnyás akkor light os electro house... azt mindenki csipázza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
razorbig Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Sztem is inkább valami light-os hip-hop, a vége fele meg lehet Drum and Bass, vagy valami techno.... De egyébként meg tök mind1, úgyis a punci van a figyelem középpontjában Legalábbis nálam nemtom ti hogy vagytok vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 Csajt az ágyhoz kötözni.Aztán had szóljon a slipknot:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flippx Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Hangerő maxra,Andre Alexen be azt hagy szóljon. :D :D Legalább a szülők nem hallják a tuntunt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AJAX_XXX Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Na nekem hangulatfüggő... 2 lehetőség van: ha a vadabb dolgok jönnk be: (KI VAN PRÓBÁLVA!!! ) felveszitek a "startpozíciót" elkezditek,akkor nyúlsz a távkapcsolóért,és bekapcsolsz vmi istentelen zenét. A csaj úgy fog kapálózni,hogy ihaj! Nekem ezt a hatást Napalm Death-tel sikerült elérnem, utána persze jót nevettünk rajta! Az érzéki dolgokhoz van egy nagyon jó válogatás. Erotic Lounge néven fut. Azon tényleg össze van szedve az összes ..... zene... Próbáljátok ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts