Cukibea Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Himnusz, mert akkor biztos, hogy fel kell állni :D :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 loooool,a himnusz teccik! Szerintem a relaxos zenék a legjobbak,mintha a természetben történne az egész.Ez megnyugtatja mindkét felet.De például a nyíló ajtó hangja is elég érdekes,amikor az lüktet a fejedben, h most meg ki a f*sz zavar már megint,elég autentikus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csuma Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 sztem egy kis Jackó kell oda.Valami finom számmal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Mehet minden ami királyos,és szeretitek mind a ketten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesco83 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Akárki akármit mond a chill out egy kis füstölővel a polcon pár gyertya egy üveg bor után (nem fejenként) egy jó meleg fürdő után. Jól hangzik? Na megyek, engem a vizet :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Na ezt szerintem jól mondtad,de ha már ien hangulatot csinálsz tedd fel rá a koronát vmi jó musiccal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Legjobb romantikus zene a Deicide XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 LoOoL (Erre már én se tudok mást mondani ) De lehet egy Cannibal Corpse jobb lenne mégiscsak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Nanem azért inkább akkor már egy Bullet for my Valentine,v Avenged Sevenfold,Static-X,Element Eighty,Ill Nino esetleg csakh a kedvenceimet említsem.Belefér esetleg még egy kicsit több üvöltés is.A cannibal Corpse viszont már olyan szinten durva h...huh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Finntroll meg Children of Bodom, az a tuti Habar lehet h vki ezeket szereti hatterzenenek. Vagy csak nem erdekli h mit hagyott bent annyira kanos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Mondom mehet minden zúzda 1000el,azért ezt is kipróbálnám.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Amúgy a viccet félretéve szerintem is sok jó zene megy a szexhez. Amúgy szerintem a vetkőzős számok jók, meg amik nem vonják el az ember figyelmét a másikról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Mai nap tapasztalata: havi utan k. mindegy h mi maradt benn winampban /egyebkent in flames volt/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Egyszer volt 1 nomfo csajom és már sokadjára nagyon nem volt már hozzá kedvem és benyomtam egy kis Dr.Dre-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davacs Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 A legjobb erre: Enigma - Return to innocence de ha gondoljátok Scooter - ONE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Szerintem ez mindenkinél más, mert ez szemlyfüggő és hangulatfüggő... én személy szerint egy kis Children of Bodom-ot favorizálok az említett alkalomra... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Szerény véleményem szerint valmilyen lágyab zene pl TRANCE Armin van Buuren-nek vmelyik ASoT adása. Én a régebbieket ajánlom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Egyszer volt 1 nomfo csajom és már sokadjára nagyon nem volt már hozzá kedvem és benyomtam egy kis Dr.Dre-t. nimfo csaj? hol lehet olyat összeszedni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 LoOoL (Erre már én se tudok mást mondani ) De lehet egy Cannibal Corpse jobb lenne mégiscsak? én is erre gondoltam, mondjuk az I Cum Blood számukra nézzétek meg a szövegét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 12, 2007 Share Posted Augusztus 12, 2007 Én ilyen lágyabb "b' szós" reppet részesítem előnyben. Persze nekem már csak ilyen ízlésficamaim vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Gabba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizcar Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Szevasztok Ez a topic komoly Ja és persze próbáljátok ki valami zsivány rockzene közben. Ne túl durva, ne túl lágy, olyan pálcikázós. Pl. tankcsapda, system of down, live, killswitch engage pár számára is lehet dolgozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 ha otthon vagyunk akkor mindig valami lazányos hip-hop (szerencsére mind2en azt szeretjük) de egy buliban erre nyomtuk: <Roads - Nem kell más> hát eddigi legjobb azt kell mondjam még ha nem is az én stílusom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Mi mindössze azért rakunk be zenét h a barátnőm szülei ne halják mit csinálunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Nekem bnőm most egy CDt válogat össze h szerinte mien számokra lehet dugni mondom lool, hát hozzad nálam úgyis csak hiphop van bnőivel válogatták össze, de olyan számok vannak rajta... I Like the way you, meg stb... hmm... nem az én stílusom mondtam h hozhat bármit csak ne kemény rockot és ne technot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesszen trianon Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 George Michael-Careless whisper mindenképp ajánlom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Hallgattam egy kevés Cannibal Corpse-t. Hát ha ti erre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holocaust Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Hát, bemelegítéshez nekem eddig a legjobb az White Zombie - Ratfinks, Suicide Tanks And Cannibal Girls volt... aztán amikor kezdődik a tényleges dolog akkor valami darabolós cucc a legjobb Akármennyire szeretném a párom nem díjazza hogyha valami goregrinddal vagy death metallal akarom aláfesteni a dolgokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beta Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Egyértelműen Uhrin Benedek - Rebeka :) Komolyra fordítva szerintem a legtöbb csajnak a nyálas b**izenék jönnek be mint például a Titanic főcímdala. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassai Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 kezdésnek Tiesto- Forever Today, aztán vmivel keményebb. De szólt már közben Pendulum, a mátrix 1 filmzenéje (Rob Dougan rulzz )copy con is szólt már. De a favorit az Mandy ft. Booka Shade-Body Languages az elég lightos meg sztem passzol is hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts