Precus_92 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Mi a halál lehet ez? Egy játszótéren volt. Egy nagy sárga tölcsér, aminek 3 kimenete van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 asszem ez 1 olyan játék amibe felülről beledobják a labdát és nem tudják melyik lyukon esik ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Május 6, 2007 Author Share Posted Május 6, 2007 erre nem is gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 olcsó játék hülye gyerekeknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 jaja ez oan játék érdekes h ezért nyitottál egy topicot de sztem ezt a gumiszobába kellet volna nyitnod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Május 6, 2007 Author Share Posted Május 6, 2007 Lehet h télleg a gumiba kellett volna. De ez eszméletlen amikor megláttam a jáccón, nem tuttam h sírjak vagy röhögjek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 hát még akkor hogy néz ki amikor 1 gyerek játszik vele.futkozik össze vissza a labda után(persze sosem kapja el) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Mekkora egy hülyeség ez a játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pappandris3 Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Midurva gyér ez a játszótér A környéken semmi? Amúgy sztem sztem ez nem csak a labdát dobálni jó. Elgondolkozol rajta mi ez. (a hülye kocka gyerek ezzel is jáccik [ugyanis még a tanárt is kijavítja]) Vagy pedig mászóka is lehet. xD Vagy egy dísz, vagy egy értelmetlen dolog (ez a legvalószínűbb) Vagy pedig túl sok volt a hely és akkor valami foglaljon má' egy kis helyet alapon beállították ezt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 asszem ez 1 olyan játék amibe felülről beledobják a labdát és nem tudják melyik lyukon esik ki Azt hittem hogy azt mondod hogy,felülről beledobják a gyereket és nem tudják melyik lyukon esik ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 én mikor 1-2 éve megláttam egy ovodában még azt hittem hogy vmi eső elvezető aztán felvilágosítottak hogy mi-is ez jó kis játék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebeXXX Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 szerintem kutyagumi tartó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odulako Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 alul kiesne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyu Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 gazdaságos madáretető... beledobod és már vissza is kapod ( ha mákod van) fugyókúra madarak számára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 szerintem ez gyerek válogató. bele a gyerek, aztán ahol kifér abból tudod hogy hanyas méretű ruha kell rá. sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Szökőkút, 3 gyerek alulról belepisil, aztán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 szerintem kosárpalánk gyerekekel!!!! kosarazhat a apuka!!! csuzdázhat a kisfia!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWest Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Ez egy antiugrabugránciós deinjektorizálandó háromállapotú kapcsoló. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Koiduszi transzfensztátor! nem igaz h nem ismeritek fel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
New York Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Semmi Hülyeség Értelmetlen Dolog!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 21, 2007 Author Share Posted Június 21, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Sztem a legújabb fejlesztésű NATO radarállomás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 ez 1 oan II. vh s tekerős sziréna sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwin02 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Hát...őő... Ez egy olyan... Nem is tudom mi:D de most komolyan mi ez?XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 khhmmm...srácok! ez a gumiszoba nekem végül is így van kiírva : > PirateClub.hu > Általános Fórumok > Gumiszoba kben tökre igaz...olcsó játék hülye gyerekeknek...de ki mondta hogy a kis gyerekek IQ fighterek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliders Posted Szeptember 22, 2007 Share Posted Szeptember 22, 2007 Gyerekdaráló! Felülről belerakod és 3 helyen jön ki! Jó játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Juj szerintem valami álcázott UFÓ lehet (MIB után szabadon) Vagy nem tudom. Tojásosztályozó vagy valami amit tetején bedobsz és 3felé aprítja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 sárga játék sárga gyerekeknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 Emberek! Miután hosszasan tanulmányoztam ezt a valamit, és megfigyeléseket végeztem rajta, sikerült megfejtenem mi ez az izé. És ez a: Elektroszpacinálin manifesztálódott Szlacizáló Slayer album Köszönöm a figyelmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts