understand Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 üdv nvidia gforce gtx 550 ti videókártyám van sokáig az volt a probléma hogy ha elinditottam bármilyen játékot véletlen időközönként fekete képet kaptam és ki irta hogy a képernyő illesztő nem válaszolt aztán helyre állt ezt sikerült azzal megoldanom hogy ntune ban vissza vettem 970MHz röl alap 900 ra (gyárilag húzva van overclock vagy mi) igy tökéletesen is ment minden viszont mostanában ha elinditok valamilyen játékot akkor lefagy a gép esemény naplóban ilyen hiba üzenetet kapok: Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\nTune\MFC80U.DLL" esetében nem sikerült. A(z) Microsoft.VC80.MFCLOC,processorArchitecture="amd64",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" függő szerelvény nem található. Használja a sxstrace.exe fájlt a részletes diagnosztikához. valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Telepítsd fel az úgynevezett Microsoft Visual Redistributable dolgokat egymás után. Elvileg a 2005-ös felel érte, de legyen fent mind (2008, 2010 stb.). A bitekre figyelj, 32 vagy 64, az oprendszeredtől függően. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
understand Posted November 12, 2012 Author Share Posted November 12, 2012 feltettem az összeset sorban de semmi változás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci11223344 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Esetleg megnézném a GeForce oldalán van-e újabb driver.Lehet az a gondja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
understand Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 a legujjabb van fent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts