Gasszi Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Sziasztok! Adott egy Toshiba SATELLITE C855-1PM laptop: (gyárilag op. rendszer nélküli) Technikai infók: https://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/hu/product/Satellite-C855-1PM/1140657/toshibaShop/false/ A gond pedig az, hogy windows 7 telepítése után nem tölt be a rendszer (még a logó sem jön be), tehát indítási képernyőként látjuk a Toshiba kiírást stb. utána pedig egy fekete képernyőt egy villogó kurzorral, majd mind ezek után magától újraindul a szerkezet, és folyamatosan ezt csinálja. A telepítő lemez nem eredeti, DE erről már xy mennyiségű gépre feltelepítettem a rendszert. Próbáltam x86 és x64-es változatokat, de mindegyiknél ugyanaz a szitu. Mi lehetne a gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trefayne Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Melyik Windows 7 típust akarod telepíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasszi Posted November 17, 2012 Author Share Posted November 17, 2012 Az összes verziónál azt csinálta, de mint kiderült a win 7 fajtája miatt csinálta (telepítés közben aktíválós), ezért nem bírt a rendszer elindulni. Új szűz (aktiválatlan) windows 7 telepítés után nem lépett fel ilyen gond. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az új fajta loaderrel sikerül-e aktiválni, és elindul-e majd a rendszer azután. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 winyos védelem van a kaloz aktivátorokra használd az o.d.i.n. aktivátort azzal biztos menni fog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 (telepítés közben aktíválós) Itt kezdődnek a bajok! Már sokszor említettem, hogy autó aktiválós Windowsokat TILOS használni! Inkább szedj le egy normális változatot (Kori féle kiadások. Mindjárt megjelenik a legújabb.) és azzal próbáld meg. Utána meg a legújabb Daz loaderrel aktiváld és NE az Odint mert azt már nem fejlesztik egy ideje! Itt láthatod a megjelenési időket: http://oprend.hu/news.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasszi Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 rendben, köszönöm a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts