brigi1 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Valaki segítsen! Vettem egy Myaudio Tablet Series 808DCC készüléket és sehogy sem akar a jelszóval védett wifi routerra, felcseszett már agyilag! Lehet rossz a wifi adapterje egy zsír új készüléknek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Lehet, és myaudionál nem is kell annyira meglepődni ezen. Factory reset után próbáld újra, ha úgy sem jó, szervíz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trefayne Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 MyAudio eléggé kritizált gyártó, bár elég jó MP3 lejátszója van, de tablet fórumokon, "független" teszteken se nagyon dícsérik. 1,5 éve vettem aukciós oldalról egy noname tabletet, hasonló gondja volt, illetve szeretett lefagyni, újraindulni vagy néha el sem indulni. Überoid-ot telepítettem fel rá, azóta tökéletesen megy. Egyetértek tiger105-tel, factory reset, és ha nem megy szervíz. Ha pedig a szervíznél felb.sszák az agyad, mondván nincs ennek semmi baja, és véleményed szerint már nem vesztesz semmit, ha bukik a garancia, akkor próbáld ki az Überoid-ot. Bár a leírásod alapján a wifi router lesz hibás, vagy hardverben, vagy szoftverben (szoftver frissítésre van lehetőséged?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Január 5, 2013 Share Posted Január 5, 2013 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy tablet gépet szeretnék venni és van egy választott gépem is eddig a Novo7 Elf2 ,ha valakinek van véleményét le tudná írni meg a tapasztalatait ? Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 5, 2013 Share Posted Január 5, 2013 Myaudio, Novo.. a számítástechnikában életemben nem találkoztam ezekkel a nevekkel. Ha minőségre törekedtek, akkor az Asus illetve a Sony tableteket javaslom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Január 6, 2013 Share Posted Január 6, 2013 Sonyt akarnék a legjobban csak pénztárcám nem engedi asust meg annál inkább :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts