StandoFF Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Üdv emberek! Játékra, filmnézésre vennék 5.1-es headsetet, olyan 20 ezres határig. Én ezt néztem ki: http://www.users.hu/Fejhallgato-Audio-csatlakozoval/Saitek-AX-PRO-Dolby-5-1-Gaming-Headset-TRIGA611B-Gamer-Fejhallgato-42050-p42050.html Mit gondoltok erről? Vagy esetleg mit tudnátok ehelyett ajánlani? Köszönöm a válaszokat előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 El kellene döntened, hogy inkább játékra akarod, pontosabb irányokkal, vagy filmre/zenére jobb hangminőséggel. Ezek a "gamer" fejhallgatók szinte semmire nem jók, csak meghallani a 8 irányt (ami versenyszerű játéknál nem hátrány). Ha mindenképpen 5.1-et akarsz, akkor ajánlom ThermalTake eSPORTS Shock One-t, vagy a Speedlink Medusa-t. Viszont ha tudnál szerezni használtan egy Roccat Kave-et, az lenne a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Köszönöm a segítséget! Kave-t nem találtam vaterán elviselhető áron (drágábbak voltak, mintha boltban venném), újonan 25 körül mennek. Medusa-ból melyiket ajánlod inkább? A simát, vagy az USB-set? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ha PC-hez kötöd, akkor a jack dugósat választanám. Alapvetően megbízhatóbb a jack, ráadásul kevesebb procit használ. A hangminőség is a jack mellett szól - már amennyiben számít ez valamit ilyen kategóriánál... Az egyedüli érv az USB mellett, hogy ha van egy hangrendszered, akkor ki-be húzogatni a dugókat minden alkalommal macerás tud lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts