djviktorio Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Sziasztok! A helyzet az, hogy lenne egy "*.sub" kiterjesztésű feliratom a mellette lévő "*.idx"-el, amit szeretnék átkonvertálni "*.srt"-re.. De akárhogy próbálom egyszerűen nem megy.. Lehet béna vagyok, már próbáltam VobSub-al, Subtitle Editorral, és ezer1felé próbáltam már guglizni is, de valahogy ugyanúgy és ugyanazt kéne csinálnom, annak ellenére, hihetetlen mód nem sikerül. Please valaki ha tud nekem segíteni ebben hogyan, s miként oldható meg ez a történet valahogy egyszerűen biztos meg lehet, de totál béna vagyok hozzá!! pls. valaki!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredd Posted Február 27, 2013 Share Posted Február 27, 2013 Ezzel a programmal szerintem menni fog: Subtitle Workshop 2.52 És így működik: http://www.youtube.com/watch?v=2ND6HQD9kqw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts