BlackIQ Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Miért fényesebb az alufolia 1ik oldala? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 hogy visszaverje a hőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztiki Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Szerintem azért mert szereti a sajtot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 sztem nem szereti a sajtot mert folyton bele penészedik ( tapasztalat ) azért olyan mert milyen lenne már ha nem lenne fényes.. hogy nézne már ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 azért mert a hold nem sajtból van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Most eltekintek attól, hogy ez a kérdés a gumiszobában van. Az alufólia hengerléssel készül. De mivel nagyon vékonyra kell hengerelni, egy rétegben nem lehet, mert hozzátapadna mindkét hengerhez, és szétszakadna. Ezért mindig két rétegben kell hengerelni, amikor a végső vastagságát elnyeri. Ezért lesz a felső réteg felső fele és az alsó réteg alja (ezek érintkeznek a hengerekkel) fényes, a két réteg között pedig matt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz007 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 ztatze koma lehengerlő választ adtál a kérdésre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Szerintem meg azért mert direkt.Kitalálták h legyen má' valami amin néhány ember elgondolkozik,aszt még az is lehet h ha megtudják világuralomra törnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 sztem ennek semmi értelme. ki mondta hogy ez számít? inkább az érdekel engem,hogy miért mattabb a másik? Nah, engem ez érdekel ám nagyon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 Mint azt már korábban hosszasan ecseteltem, fényes a hengerektől lesz. Mert a henger sima és sokkal keményebb, mint a fólia. Tehát a fólia felülete nem vehet fel más formát, mint a tükörsimát, ugyanis kénytelen ahhoz idomulni. De! (és most jön a huncutság) Ahol a két fólia találkozik, (mivel mindkét fólia ugyanolyan keménységű) a felületi elrendeződés a véletlen műve. És azért matt a fólia ezen oldala, mert az egyenetlen felület sokkal jobban szórja a rá eső fényt, mint a sima felület. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOOrn Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Szerintem azér ,hogy a hülyegyerek ne unatkozzon Vagy mer nem raktak rá kicsi nunikat Amúgy azér, hogy tuggyad mi az alja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts