tartarosz Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Az Xp-ben????? 2003-tól tavalyig használtam az xp-t, és ott tudom hogy kell belőni, de köszi... Jan vagy februárból emlékeztem én a win7-re, és a haver szerint is, és te szerinted is ott kell lennie, csakhogy ott nincsen semmi... Gyanítom, hogy valami van a win7-el, De alig akarom elhinni, mert én még olyant nem halottam hogy eltűnik egy menürész a win-ből Na szerintem legyalulom a vinyót, és újra húzom a windows-t, me itt valami marhára érdekes xar van Köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 üdv van egy olyan gondom hogy letöltöttem a win7-et ki is írtam ahogy kell, viszont bootoláskor a következő üzenetet kapom: no boot from dvd rom code: 5 mi lehet a hiba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Mivel írtad ki? Milyen formába? Be van állítva a boot sorrend? Nézted más gépbe is, hogy ott olvassa e a lemezt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 néróval írtam ki beraktam daemon ba és úgy írtam boot sorrend beállítva apám gépén bootol (laptop) enyémen nem tudnátok abba segíteni h h kell frissíteni a biost? tipusa: AMI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Na akkor ott a baj. Nem szabad Deamonba rakni amit ki akarsz írni hanem kép fálj ként kiírni Nero-val. Miért akarsz BIOS-t frissíteni a Notebook-on? Milyen típusa van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 nem a notebookon hanem az én gépemen bios tipus AMI leírnád lépésről lépésre hogy kell képfájlként kiírni néróval? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Megnyitod a Nero Express-t és ott lesz olyan hogy kép,projekt,másolás és rá kattintasz és utána a Lemez cd/dvd-kép vagy elmentet projekt és ha rá kattintasz akkor kéri azt ami kiakarsz írni és kiválasztod a win 7 és máris írja. Milyen a alaplapod van? BIOS típusa azon kívül, hogy AMI? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 köszi h segítettél :) alaplapról annyit tok h intel S478 biosról annyit h AMI BIOS VERSION 3.31a Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Ha tudod az Everest ultimate és nézesd meg vele az alaplap típusát. Ha az megvan már könnyeben lehet segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 kiírtam úgy ahogy mondtad úgy se bootol alaplap tipusa: ASRock P4i45GL/GV/PE bios tipusa: AMI bios verzió: P3.00 javaslat: A rendszer BIOS 2 évnél régebbi. Szükség esetén frissítse. javaslat: A videó BIOS 2 évnél régebbi. Szükség esetén frissítse. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 És milyen rendszerre akarod felrakni? Mert előfordulhat azért nem tudod felrakni, mert nem támogatja a rendszeredet. De itt a BIOS és a http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4i45GL&s=478 leírás. Rákattintasz a plusz jelre és leírja hogy kell telepíteni a BIOS-t. HA elakadsz akkor szólj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxi_maxi Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 köszi a segítséget de ha jól látom ennek a verziója 2.60 nem? az egyém meg 3.00 vagy mégis frissebb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peppa10 Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Helló mindenkinek ! Most ismerkedem a Win-7-el. Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik Daemon Tools kompatibilis az op-rendszerrel - mert nálam semelyik verziót nem engedi telepíteni. Ha valaki tud segíteni megköszönném ! Üdv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Peppa10! Lite engedi nekem is az van fent. foxi_maxi! Előfordulhat ha belépsz a BIOS-ba ott írja a dátumot és a verziót. Dell vagy F2 vel tudod elérni induláskor. Vagy ez csak ez http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4i45GL%20R3.0&s=478 R3.0 de itt már újabb van ha ez a BIOS- és lapod akkor ezt szed le. De szerintem nem fog elindulni mert nem írja hogy támogatja a Vista-t és lehet lesznek vele gondjaid. De azért remélem sikerül majd felraknod és működik majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 Peppa! Én már ezt kérdeztem máshol, és Bizton állíthatom hogy a PowerISO Telepítés után kiválóan műkszik! Nekem alapban nagyon fontos hogy jól menjen, mert vagy 48 darab DvD-m van teli iso fájlokkal. Win7 alatt csak ez működött 100%-an! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 amennyiben a virtidrájvok miatt aggódsz, akkor az ultra-iso is. meg a nero8 is. legalábbis a 32-bitesen, mert azt raktam fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peppa10 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Köszi a tippeket ! Lancelot! : A Lite-t meg kukkolom, ha nem indul rendesen - a BIOS-t nem valószínű h, el áligatom. tarantosz!: Lehet h, az lltalad ajánlott Power ISO fog bejönni. Parteigenosse!: A Nero 8-at használom-de csak ISO írásra (UltraIso-t is megnézem!) Utólag néztem meg, h a DaemonTools Pro 4300305 verziója támogatja a Win7-et, de csak 21 napos.! Még egyszer köszi mindenkinek !!! Üdv: Peppa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Itt van a DAEMON Tools Lite v4.30.4 ami már támogatja a Win 7-et és nem jár le 21 nap után. http://www.disc-tools.com/download/daemon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peppa10 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Köszi a fáradozásod, de sajna ez a verzió sem jó ! (Pedig "szűz" a Win7 amit telepítettem. ) Nem tudom mi a baj! Még TIPP ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Mit ír ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peppa10 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Ezt ! (Mint minden verziónál!) Sajnálom ha fejtörést okozok ! Üdv: Peppa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 a "program futtatásá"-ra mit mond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peppa10 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Engedi telepíteni egy újraindítás után,- de a telepítés után nincs indító ikon !!! Már többször (más verziónál is) próbáltam :-( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 ez a jobbegeres "futtatás rendszergazdaként" is hatástalan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Én már írtam, hogy Power ISO!! Miért nem próbálod ki????? Ne keresd, ha már meg van! ha kell letöltő link, akkor adok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 Nekem például a PowerIso halt be. A deamon meg megy csak Vista a kompatibilitásba kell futtatni rendszergazdaként. Vista SP1 be és máris megy igaz ikon nincs kint de ha elindítod a start menü vagy a programok között akkor megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 ha egyszer ezt szokta meg és inkább ezt használná? annyi mindent ajánlottunk már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Május 24, 2009 Share Posted Május 24, 2009 virtual clone drive, bar nem tudom mire akarod hasznalni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 a 7127-t le lehet tolteni a microsoft oldalarol vagy csak warez verzio letezik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 sztem a biztos az, amit a ms-től töltesz le... kapsz aranykulcsocskát, aktiválja magát, frissít. sok helyen olvastam, hogy a warezesek mind fertőzöttek ezzel-azzal. nekem a 7100 van, de az első adandó alkalommal töltöttem le tőlük. amióta van magyar mui-pack, még ízletesebb csemege! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts