sOnt Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Windows 7 Product Key: BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR Például ezzel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Amint látod én nem Kulcsot kértem!!! , hanem aktivátort mint az előző verziókhoz.... (7068 és többi..) Mert ott jöttek ki akitvátorok amivel a senfeedback meg ien hülyeségeket is lelehetett szedni + -ba! De ha esteleg nicsn aktivátor azt is megértem!! Ui: Nem neked szolt Sont , hanem az előtted szólónak!! De azért köszönöm szépen a válaszod ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Activator nem hiszem, hogy lenne még, mert a microsoft is ad hozzá key-t ami 2010 közepéig jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogyan kell az asztalon lévő inkonokat kissebbre állítani? Magyar-ra csináltam a windows 7-et, szólva úgy próbáljátok magyarázni, nagyon szépen köszönöm Szerk:Megvan, bocsi a kérdésért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Nekem meg csak az lenne a kérdésem, hogy win7-en hogyan kell a görgetősáv szélességét átállítani? Me agyon kerestem, de nem találom... Hát pedig tuti hogy van valahol ilyen opció is (itt csak kérdések vannak? válaszok nincsenek??) Valaki aki tudja válaszoljon már, légyszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 A hibernációt hogy kell kikapcsolni? Valaki segíthetne, mert nem találom És 5GB-el foglal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Hellosztok.Kiirtam a Windows 7 RC1 64bites verzióját de nem bootol.Az miért van és hogyan lehetne megoldani?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Lehet nincs beállítva neki a bios-ba hogy honnan boot-oljon, a másik pedig manuálisan is ellehet indítani, nem tudom már azt hiszem az F12-es gombbal az elején, de mindenkinek máshogy van ott, de nem lehet elrontani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Alaplaptól függ melyik gombal lehet a boot menüt behozni. Ki fogja majd írni, hogy melyiket kell lenyomnod, rögtön a power gomb megnyomása után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Jó igen ezt már megoldottam .Nah most egy másik hiba lépett fel :/.Van egy SE S302-es telóm és amikor rágudom az USB kábelre semmi nem történik,van amikor bejön a menü akkor meg bármit választok nem történik semmise és igy nem sokra megyek hogy nem tudok se tölteni se rátenni cuccokat a telóra :S. Kéne egy Win7-es driver vagy mittomén.Amugy meg semmibajom a Win7el csak ez idegel de nagyon :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Jó estét urak! Lenen egy olyan gondom, hogy a Realtek HD audio integrált hangkártyám Win7 build 7100 RC alatt patog és elég rendesen akadozik a zene alatt illetve a saját hangjaival is. Próbáltam a legújab drivereket meg a sajátját amit letöltöt semi. Codekek se segítetek meg a régebbi driverek amiket írtak pár oldalon azok se jötek be. Ötlet van rá miként tudom megoldani ezt a gondod mert ha nincs akkor megyek visza a Vista alá. JA és 2.0-ba használom a rendszert. A segítséget előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Egyébként meg ne csodálkozzatok, hogy valami nem jó mert ez még sok mindent fognak rajta csiszolni, és még driverek sincsenek rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Nem tudja senki hogyan kell akkor kikapcsolni a hibernációt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 De igen arra gondolsz. Saját gép vagy Computer jobb egérgomb preferences vagy tulajdonság speciális rendszerbeállítások rendszervédelem és ott látni fogod a meghajtókat és beállításoknál kitudod venni. A hang mondjuk megoldódott mert már készítetek a Gigabyte-nál Win 7 drivert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Én azt az 5GB szeretném onnan eltünteni, Mert ahogy mondtad nem lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 A hibernálást legegyszerűbben egy adminisztrátorként futtatott parancssorból lehet kikapcsolni, ahova ezt írod be és entert ütsz: powercfg -h off Ezután elvileg a fájl is eltűnik, nekem már nincs lefoglalva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 És ez azonnal törlődik ki? Mert lefuttatam, de semmi nem történt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Esetleg egy újraindítás után? Nem biztos, hogy rögtön alkalmazza a Windows, de restart után kéne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Nem tudom hogy neked hogy sikerült de a futtatás és ez amit te írtál nem jött be. Nem tudom te hol indítottad le de semmit se csinált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 hát újra indítottam, de semmi nem történt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Lancelot: WINKEY+R (vagy Feladatkezelő és azon belül Alkalmazások fülön Új feladat), a Futtatás-ba pedig cmd. Ezután amit az előző hozzászólásomban írtam. Én így csináltam és azóta sincs hiberfil.sys fájl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Nekem azt írja: Nem rendelkezik engedéllyel a hibernálási szolgáltalás engedélyezéséhez vagy tiltásához. Most mit csináljak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Akkor viszont Start menü, Kellékek, Paranccsor-on jobb klikk, Futtatás rendszergazdaként és úgy. Ez is érdekes mert nálam sima Futtatás-ból is rendszergazdaként indítja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Így már eltűnt thank már ennyivel több helyem lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Na most már nekem is jó, csak kikellett kapcsolni a rendszergazda izét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Egyébként meg ne csodálkozzatok, hogy valami nem jó mert ez még sok mindent fognak rajta csiszolni, és még driverek sincsenek rá. Vista driverekkel teljesen kompatibilis. Nekem is realtek HD audio integráltam van, és semmi baja sincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Filmezés alatt nem is de már ha zenét hallgatok egy kicsit hangosabban akkor elég rendesen beszaggatott vagy torzult. De már nem az új Gigabyte driverel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 akkor jó. Régebben Vista alatt csinált ilyet a másik gép, akkor egyszerűen a beállításokban az alaphangerőt lejjebb kellett venni, és jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Senki sem tudja hogyan lehet a görgetősávot szélesíteni win7 alatt?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 testreszabás-> ablak színe -> speciális -> gördítősáv egyébként már az xp-ben is ott kellett belőni -.- nézz körül legközelebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts