Wakundok Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Milyen fájlrendszerre kell formázni a vinyót? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 ntfs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyaaa Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Hello mindenkinek! Nekem egy olyan problémám lenne hogy feltettem a win7-et,de VGA drivert nem találok hozzá sehol és 1280*1024-es felbontásnál nem tud többet így a vga-m(Asus Ati 9250).Ha valakinek van tapasztalata ezzel a kártyával és win7 együttes használatával kapcsolatban akkor kérem segítsen,mert elég kellemetlen így használni. Segítséget előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 monitor driverét is felraktad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 A drivert nem találok hozzá sehol http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx http://www.google.hu/search?q=radeon+9250+driver&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a igen tényleg nincs sehol driver hozzá, még a hivatalos honlapon se... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 De monitor driver is kell, ahogy agentzs1 mondja. Én monitorom "natív" felbontása 1152x864@100Hz, de a monitor dirver nélkül nem engedi a 100 hz-et beállítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyaaa Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Monitor driver fentvan persze,de sajna a vga-val nem tudok mit kezdeni:S ha valaki tud segítsen... aki eddig segített annak köszönet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 A Windows Update esetleg nem szedi le? Nekem nVidia van, de ahhoz szedte. Ha nem, akkor meg a gyuszi02 által linkelt oldalon ki lehet választani a Windows 7-et is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 nekem a notin a két hálókártyán kívül semmit nem kellett telepítenem... viszont egy ingyenes tűzfal ötlet jól jönne, mert a zonealarmom on strike van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyaaa Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 windows update nem szedi le sajna,azt írja hogy nem talált:s. A honlapon pedig igaz hogy van windows7,de az én kártyámhoz(ati 9250) ahhoz nincs driver:S szal ha valaki tud valami megoldást az írjon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 nekem a vistás driverek vidáman beváltak... atihoz nekem a 8-11_vista32-64-re kezdődő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Sziasztok! Lenne két problémám. Az egyik az X-fire-vel kapcsolatos. Nem bírom szűkíteni a szerverkeresést, mivel az ablak helyén nagy fehérség van. Ez mitől lehet? Már próbáltam a kompatibilitási módot, de semmi... A másik problémám a hanggal van! Felraktam a legújabb Realtek 2.22-es drivert. De amióta fentvan, azóta halkabb a hang. Hogy lehetne felerősíteni (minden érték maximumon van a hangerőknél). + Ha skype-on neszélek valakivel és átállítom a speaker configuration pl 5.1-ről stereo-ra, akkor nincs hang... nem hallom azt akivel beszélek. THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 http://www.google.hu/search?q=xfire+windows+7&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a google a barátod, rögtön az első találat megadja a megoldást -.- ... a hangerővel és skype-al nekem nincs gond, pedig én is nyomom 5.1-ben, mikor átteszem sztereóra nekem megy rendesen ( build 7100 x64, szintén 2.22-es driver, logitech x510) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 köszi szépen! Működik! Nekem 32 bites Windows van, lehet az lehet a bibi. Nah mind1, remélem minél előbb kiadnak egy normális, nem beta drivert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Üdv Mindenkinek! Egy nagyon láma kérdés. Olvastam egy cikket a pc fórumon amiből itt egy részlet. "Úgy néz ki, hogy a Windows 7 nem fog azoktól a kompatibilitási problémáktól szenvedni, amelyek minden bizonnyal az elsődleges okát képezték a Vista bukásának. Az új operációs rendszer ugyanis gyakorlatilag egy komplett XP-t is fog magában tartalmazni, és ennek segítségével gond nélkül futtatja majd a problémás alkalmazásokat - akár azokat is, amelyek már a Vista-n simán kifogtak. " Nos ennek fényében szeretném megkérdezni, hogy akkor most a hivatalosan kiadott változat letöltése után a gépre milyen drivereket kell felraknom. Az XP-s vagy a Vista-s drivereket? Tudom nagyon láma kérdés de ezek után nem tudom biztosan. Köszönöm Mindenkinek a választ. Üdv deszantos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Vistás drivereket, vagy ha van akkor Win7. Én is kérdeznék egyet: mennyi a minimum ram amire feltelepül a Win7? Sajna csak 768 van 32mb os integrált vidi kártyával. Elég lenne neki szerintetek? A vista is 512-t kér de 242mb ramra is feltelepül. Viszont mikor múltkor próbáltam 512-vel akkor nem akart feltelepülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Köszönöm a választ. A Windows 7 gépigénye: * 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) * 1GB memória * 16GB üres hely a merevlemezen * DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) * DVD-R/W meghajtó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Tudom mi a gépigénye. De ennél rosszabb gépekre is fel szokott települni a Windows. Csak kérdés, hogy elég-e neki az a 768 mb ram amit kapna. Néztem egy összehasonlítást és egy cikket a Win7 és a Vista közötti gépigény különbségről. Elvileg a Win7-nek kisebb lesz a gépigénye. És rendszer indítás utáni screenshotot is láttam a feladatkezelő teljesítmény füléről. Win7 kb 30 megával olykor többel eszik kevesebbet. Ezekből kiindulva rosszabb gépen is futnia kéne bőven. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 sOnt Szerintem a puding próbája az evés. Telepítsd fel, de várható, hogy lassabb lesz, mint az ms által megadott minimálkonfigon. Ez egyértelmű. Aero nékül is lehet használni. Várom majd a tapasztalaidat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Nos, olvasgattam több helyen is ahol voltak akik 768 mb rammal próbálták. Azt mondják tűrhető. Jobban fut mint a Vista. Na, nekem a Vista elég jól futott anno. (lecsupaszítva minden féle fölösleges processtől és szolgáltatástól) Várom az olyan programok listáját amivel össze lehet hasonlítani az XP és Win7 sebességét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Új feljemények. Bár nem olyan jók. Elkezdtem felrakni és mikor a fájlokat másolta panaszkodott, hogy sérült vagy nem létezik egy fájl. Pedig a Microsoft weboldaláról szedtem le és egy zsír új +os DVD-re írtam ki. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena76 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Sziasztok! Felraktam a win 7 et, minden remek, felment, minden működik, de az a gondom, h van egy partícióm (ntfs), amit nemlát a win 7, azaz h a lemezkezelőben látja, sőtt a rendszervisszaállítás beállításainál is választható ez a partíció, de nemtudok a fájljaimhoz hozzáférni. Segítsetek lécci, h milehet a gond.annyit még mondanék, h nemrégiben Ubuntu linux is volt ezen a pertíción, de letöröltem és ettől még ntfs a partíció, ezért nemértem. A válaszokat köszi:9 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Sziasztok! Volna egy kis gondom. Az lenne, hogy vista volt fent a gépemen, és van egy régi régi HP deskjet 520 nyomtatóm... Azt Vistára nagy nehezen fel tudom gyűrni, de úgy, hogy deskjet 500c nyomtató driverrel megy a deskjet 520 nyomtatóm... Csakhogy a Win7-re nem tudom feltenni sehogyan... Persze a válasz gondolom az lenne erre hogy "akkor cimbi dobd ki a régi xar nyomtatódat!" Csakhogy nem szívesen dobnám ki, amíg nem tudom biztosan hogy van e valami megoldás a telepítésre... Fel akar az települni, de egy bizonyos dll fájlt kér, amit be is tudok szerezni, csakhogy azt ki kellene cserélni a system32 könyvtárba, mert van ott, de gondolom felül kell írni azt a netről leszedett dll fájlal. Csakhogy nem engedi, mert írás védett a fájl. Most mit tegyek? Máskor ha dll fájlt kért a vista valamelyik progihoz vagy gamehoz, akkor csak beszereztem, és betettem a system32-be... De itt a nyomtató telepítésénél van egy olyan fájl a systemben, csakhogy mégis kéri azt... Próbáltam másik driverrel is, de azok nem jók hozzá.(deskjet 480) bármilyen megoldás érdekelne, mert csak ez áll a hosszú win7 használatom utjában, mivel szoktam használni azt a nyomtatót, és akár milyen régi is az, de faxa még nagyon is. Mit lehetne tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 Ez itt lentebb már nem aktuális, csak nem tudtam törölni a hozzászólásomat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naked_gun Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Új feljemények. Bár nem olyan jók. Elkezdtem felrakni és mikor a fájlokat másolta panaszkodott, hogy sérült vagy nem létezik egy fájl. Pedig a Microsoft weboldaláról szedtem le és egy zsír új +os DVD-re írtam ki. :S Talán a 7068-as buildből volt olyan leak, aminél választani lehetett a csomagok közül. 1,6 mobil celeron proci+512rammal, erre raktam Startert, futott minden további nélkül, simán lehetett rajta filmet nézni. Ha kiszeded a feles folyamatokat 200mb ram alatt beéri, ha jól emléxem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 A windows 7 64bit-es veriziójához külön kellenek az alaplap driverek?(stb) vagy jó a gyári lemez? (mert azt tudom hogy a videókarihoz kell) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Nem árt ha leszeded a hardverek gyártójának holnapjáról a legújabb drivereket. Ha nincs win7-re akkor vistásat szedj le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Hello! Segítségeteket szeretném kérni Windows 7 Build 7100 rc változat aktiválásval kapcoslatban! Akinek van aktivátor vagy tud az plz ossza meg velünk ! Előreis köszönöm szépen ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csucsu52 Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Bármelyik beta kóddal aktiválható.... Nagy úr a lustaság, de van egy határ. Legalább 20-adjára olvasom ezt a kérést csak ezen a fórumon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts