davidka004 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Miért akarod kikapcsolni? Anélkül elég csúnyácska. Így kell: To disable Windows Aero or switch between Aero Glass and Aero Basic themes (or any of the other themes): 1. Right-click on any blank spot on desktop area. 2. On the pop up right click contextual menu, and select “Personalize”. 3. Select “Windows Color and Appearance” option. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Magyarul váltsak át basic témára?? Amúgy csak tesztelni akarom h mennyivel gyorsabb a rendszer ha az aero ki van kapcsolva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Egyáltalán nem lesz gyorsabb, mert teljesen mind1 hogy aero vagy aero basic...a basic azért van hogy gyengébb vga-n is menjen a vista / 7. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 a 7100-re lehet upgradelni vagy ennek mar uj telepites kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 sziasztok. lenne egy olyan kérdésem, hogy kicsit gondolkodtam, hogy majd a laptopomra feltenném a windows 7-et. gépigénnyel semi baj, mert a vista is megy rajta (arra van optimizálva) csak az lenne a kérdésem, hogy driverek terén mit kell majd tennem? a vistás driverek is menni fognak rajta vgay új, 7-essel is kompatiblisre kellene várnom? ezzel az eggyel nem vagyok tisztában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Tapasztalataim szerint a Vista-s driver-ek is mennek vele, de egyébként nagyon sok dologhoz nem is kell külön feltenni driver-t, mert leszedi Windows Update-ről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Sziasztok! Szeretném a közeljövőben én is kipróbálni a win7-et, de előbb azt szeretném tudni, hogy kb mennyi helyet foglal (ténylegesen) a telepítés után? Nekem most 15 gigás a rendszerpartícióm (c:), ha nem lenne muszáj, nem méretezném újra.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Nem próbáltam win7-et és nem is fogom, de 15 giga bőven elég lesz neki a telepítéshez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Nekem a Vista foglal 17 GB-ot most úgy, hogy 1 hete volt újrarakva és nem tárolok semmit a C meghajtón csak a Windows-t. Minimum 20 GB-os partíció ajánlott a Win7-nek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Vmikor ősszel próbáltam Win7-ből egy béta előtti verziot, előtte meg Vistát...mindkettőnek naggyából ugyanannyi hely kellett, akkor még 20 gigás partícióm volt windowsnak és így is necces volt. Tehát ahogy davidka mondja, minimum 20 GB ajánlott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Miért kell ennek az operációs rendszernek ilyen nagy hely? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Április 26, 2009 Share Posted Április 26, 2009 Én megnéztem és a windows mappa 9 gigát foglal nálam. (Windows 7 7077) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4DD4M Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Sziasztok. Miután feltelepítettem a win 7et se a sajátgépben nem láttam a másik partíciót se total commanderben, csak azt amelyikre a windowst telepítettem. Mit lehet ezzel csinálni, remélem tudtok segíteni. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
totionline Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Szasztok két partícíóm van, C(20), D(180). A C-re szeretném feltelepííteni a hetet amikor bejön a telepítésnél a partíciós menü akkor kitöröljem a C-t, ajd hozzak létre egy új partíciót vagy csak csak simán ráteleptsem a C-re? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Egyik se. Jelöld ki a C-t és menj a formázásra így üres lesz a C és oda telepítheted majd a Win7-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
totionline Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 ÉS úgy nem lehet csinálni, hogy upgrade-et választok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Lehet, de jobb egy üres meghajtóra tenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 De upgradelhetsz. Bár én megtartanám a mostani oprendszered, és különálló telepítést nyomnék a d meghajtóra. Ne felejtsük, nagyon jó a 7, de még mindig béta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 hali! Sikerült nagynehezen felrakni de amikor elindulna az oprendszer-kijön a felirat hogy starting windows, a csíkokból egyesül a microsoft logo ami egy ideig még csillog, aztán újraindul a gépem. Valami ötlet hogy miért csinálhatja ezt? a gépem: Amd 5050e, gef 8500GT,2 gb DDR2 ram, 240 gb seagate vinyó amiből 15gb le van particionálva és oda van rakva a 7. thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Vmikor ősszel próbáltam Win7-ből egy béta előtti verziot, előtte meg Vistát...mindkettőnek naggyából ugyanannyi hely kellett, akkor még 20 gigás partícióm volt windowsnak és így is necces volt. Tehát ahogy davidka mondja, minimum 20 GB ajánlott. Próbáld meg nagyobb partícióval is -.- soha nem raktam még wint 20 gigánaál kisebbre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Amd 5050e, gef 8500GT,2 gb DDR2 ram, 240 gb seagate vinyó amiből 15gb le van particionálva és oda van rakva a 7. itt ahiba: 20 GB hard drive with at least 15 GB of available space sztem particionáljál le legalább 20 gb! a vista is 30 Gb érzi jól magát! tágas tér! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Feltöltötte t17t a win 7 rc 100 op rendszer a programok részbe, és ott azt írták tegyem be ide a a segítség kérésmet... Ott ezt írta róla t17t: A 67. hsz-ben lévő verzió rendben van! Fel is tettem, az alól írok most. Az upgrade működik! Az install előtt a cversion.ini -ben írjuk át a MinClient utáni számot a jelenlegi telepített verziónkra, mentsük és mehet az install! 12 GB szabad területet kér (16 az ajánlott!)! Ennyi! Jó telepítgetést! wink.gif Légyszi segítsetek, mert ezt én naon nem értem, pedig nem vagyok kezdő, de mi az hogy: "cversion.ini -ben írjuk át a MinClient utáni számot a jelenlegi telepített verziónkra" Azt a cversion.ini fájlt pontosan hol találom????? "A jelenlegi telepített verziónkra" az pontosan mit jelent? És hogy telepítsem? Rá a jelenlegi vistámra, vagy töröljem a vistát, és teljesen tiszta particióra nyomjam fel? Mert az előző kommentekből már ez is gyanús nekem... Ha nem jó helyre írtam akkor mielött törölnétek valaki így vagy úgy adjon választ pm-ben vagy ahogyan jobbnak látja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 vistara semmikep nem fog felmenni. szuz telepites kell neki, a vinyo leformaz es ugy ra a 7-t. amit t17t irt az csak a 7-s elozo verziojara ervenyes upgrade eseten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 feltettem a w7 legújabb rc1 verzióját, találtam hozzá kulcsot is, amit elfogadott, de - az egyik törés admin jogokat követel. - a másik törés meg csak forgatja a köröcskét és semmi, - a creative sb hifi xtreme hangkarit még csak felismerni sem hajlandó, a lemezes telepítő ugyan végigmegy, de újraindítás után semmi... leszedtem már a béta drivert is, de az is elsunnyog kártya híján. ha ma 14.00-ig kapok megoldást, akkor marad, ha nem, akkor visszaghostolom az xp-t (most másik vinyón levő xp-ről írok). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Parteigenosse 1. Van olyan hogy: "futtatás adminisztátor módban" 2. Regisztráció után, vagy meglévő reggel az ms-től kapsz egy kulcsot, az miért nem jó? 3. A hangkártyát az xp felismerte? Am lehet erőltetni vistás drivert is a 7re, saját felelősségre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartarosz Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Köszönöm a chesterboy1 a tiszta és érthető választ Tapasztalat alapján mondhatom (bár az még a januári/februári win 7-nél volt) hogy ami vistás driver, az tökéletesen mükszik win 7-en is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 kösz, bikatöke kollega, ja, a runban vagy a tc-ben nem találtam ilyet, hogy admin mód, talán intézőből jobbegérmenűvel? xp-n tökéletesen működik a hangkártya, amennyire egy vistatelepítésre emlékszem, ott se volt ezzel gond. annyira nem, hogy ezen az xp-s partíción minden tökéletesen műkszik, nemcsak a hangkártya, hanem ami progi fel van rakva. kaptam egy gépet telepíteni, vagyis meg van még a w7, talán holnap sort kerítek az ötleteid kivitelezésére. a telepítéskor tettem be kulcsot, amire nem tiltakozott, de az asztalra még mindíg evaluation copy-t ír ki. hogy kéne "hivatalosan" beregelni? ezekeben kissé láma lennék. ui: 4 vinyó is van a gépben, most a w7 a 0-son, xp meg asszem a 3-son. vagyis elvagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 (edited) Parteigenosse Nekem w7 7077 van a gépem, és tcup-ban van "run as administrator". Ha jól tudom: attól, mert házi rendszergazda az ember, nincs teljes jogosultsága (windows betegség). Amint említettem, a vistás driverrel mennie kell és punktum! Az evulation copy nekem is ott ficeg a jobb alsó sarokban, attól függetlenül, hogy ms által licencelt. Találtam egy evolution copy eltávolítót (nem próbáltam/garancia nincs): halott link pass: bikatoke A virusellenőrzés pedig ezt mondja róla: http://www.virustotal.com/hu/analisis/2f35ced88ede7448bf2fbb3a9d911b51 Sok sikert! Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 kösz, bikatöke! holnap próba szerencse, de nekem "síma" tc 7.50 public beta1 van odaát... majd keresgélek. holnap tartok élménybeszámolót! na, kibonttam, ez megint másik patch, talán jó lesz! amit felraktam a következő névre hallgat: 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso evvan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakundok Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Tiszteletem mindenkinek! Most telepítem a w7-et, majd ujraindításkor NTLDR is missing-et ír ki. Mitévő legyek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts