atis.89 Posted Január 12, 2012 Share Posted Január 12, 2012 3 partícióra került fel 3 win7 vagy egyre 3om? ha három különbözőre akkor kettőt formáz utána nézd meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Január 12, 2012 Share Posted Január 12, 2012 Töröld az egészet,partícionálj újra. Ha mbr hibát ír akkor telepítő be,számítógép javítása,és ott lesz olyan hogy parancssor: beütöd ezeket: cd.. bootrec /fixmbr bootrec /fixboot Kilépés és restart. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajko02 Posted Január 12, 2012 Share Posted Január 12, 2012 Nem három partícióra lett telepítve hanem csak egyre. Futtatásba kell valami parancssort beírni amivel kijön egy táblázat ahol ott van,hogy windows 7 és ott lehet kitörölni a felesleges dolgokat . Csak nem emlékszem a parancsra :S Sniper köszi, ezt meg is próbálom mindjárt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted Január 12, 2012 Share Posted Január 12, 2012 Félő, hogy valami gond lesz azzal a géppel, mert az nem természetes dolog, hogy egy telepítést háromszor kell elkezdeni, pláne ha volt már korábbi telepítés, és akkor nem panaszkodott. De vigasztaljon az, hogy ez lehet akár egy apró bagatel dolog is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Január 27, 2012 Share Posted Január 27, 2012 Sziasztok, olyan kerdesem lenne, hogy hogyan lehetne megvalositani azt, hogy a Windows 7 a merevlemezrol telepuljon. Pl. egy netbook eseteben egy kulon erre a celra letrehozott particiorol? Koszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiapa Posted Február 16, 2012 Share Posted Február 16, 2012 (edited) Nekem ezzel http://dirtywindows.hu/publ/blogs/nameless/windows_telepites_sajat_particiorol/7-1-0-453 a módszerrel sikerült. Szólj, ha valami nem megy! Módosította Február 16, 2012 agentzs1 ne idézd a közvetlenül előtted szólót (post reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snus78 Posted Március 25, 2012 Share Posted Március 25, 2012 Olyan kérdésem lenne, hogy bővítettem a gépemet, két memóriamodult tettem bele (így most 4X1 GB van benne eddig 2X1 volt). Semmi más bővítés sem hardveresen sem szoftveresen nem volt. Op rendszer: Win7 Ultimate SP1X64 Műxik minden rendben, annyi történt csak, hogy a sajátgépben megjelent a „Hajlékonylemezes meghajtó A”. Pedig ilyen nincs benne, nem is volt soha. Van valakinek tippje, hogy ez mitől lehet és hogy lehet eltűntetni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 25, 2012 Share Posted Március 25, 2012 BIOS-ban letiltod a floppymeghajtót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snus78 Posted Március 26, 2012 Share Posted Március 26, 2012 BIOS-ban letiltod a floppymeghajtót. Köszönöm a gyors választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Április 14, 2012 Share Posted Április 14, 2012 Hali! A Windows 7 alapértelmezett parancssora helyett/mellé szeretnék egy annál jóval kifinomultabbat. Régebben hallottam egyet, valamilyen shell volt a neve, talán power shell, de nem vagyok otthon ilyen téren, szóval kérnék egy kis assist-ot Köszönet: tiger105 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Április 14, 2012 Share Posted Április 14, 2012 Igen azaz. Itt a címe: http://download.microsoft.com/download/8/D/B/8DB4DDFC-391C-438B-B272-C4E4598FC99B/PowerShellV2_SDK_Samples.msi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Április 15, 2012 Share Posted Április 15, 2012 Köszi a megerősítést akkor ez volna az, egy dologra figyelj, ne idézd a közvetlenül előtted szólót, mert így fölösleges duplázás keletkezik, használd helyette csak simán a REPLY gombot. Szerk: nem is kell letöltenem semmit, benne van a Win7-ben alapból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfsc Posted Április 25, 2012 Share Posted Április 25, 2012 Sziasztok segitséget szeretnék kérni widows 7 nél az óra mellet a rejtett ikonokat hogyan lehet törölni miután töröltem egy programot az ikonja továbra is ott marad elöre is köszönöm a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Április 28, 2012 Share Posted Április 28, 2012 (edited) A regisztrációs adatbázisban töröld a nyomait. Vagy ha olyan a program akkor msconfig-al is megoldható Módosította Május 2, 2012 alteran95 ne idézd a közvetlenül előtted szólót (post reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted Június 4, 2012 Share Posted Június 4, 2012 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy nemrég feltelepitett win7nél letoltes kozben az otthgyott gép szépen elmegy alvó állapotba, és ezzel meg is szekitja a netet, ami a laptopba lévő wifi-n keresztul vesz ... anno az elozo gépemmen hosszas kinlodas utana valahogy megtalaltam erre a megfelelo beallitast, de ennek mar joideje .. Valaki tudja, hogy mit kell allitani, hogy ne szakitsa a kapcsolatot, ha pihenore megy a gép? Koszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Június 4, 2012 Share Posted Június 4, 2012 Vezérlőpult/Hardver és Hang/Energiagazdálkodási lehetőségek. Alvó állapotba lépést kapcsold ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted Június 4, 2012 Share Posted Június 4, 2012 Köszi a gyors választ! Ezen már tulvagyok ... Más ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 4, 2012 Share Posted Június 4, 2012 Milyen laptopról van szó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted Június 4, 2012 Share Posted Június 4, 2012 Mivel az agentzs1 által emlegetett helyen érhetőek el az energiagazdálkodási beállítások, Hasonló problémára én a "Teljesítménycentrikus" beállítást választottam. Abban alapból tiltva van az altatás. Három alapséma van, feltételezem, hogy abban van beállítva hogy ne altassa a gépet, amelyik nálad aktív. Amúgy az óra mellől a telep ikonjáról is elérhető a beállítás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted Június 6, 2012 Share Posted Június 6, 2012 (edited) Ezt is megprobalom ... Köszi! Módosította Június 6, 2012 agentzs1 ne idézd a közvetlenül előtted szólót (post reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfsc Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 Sziasztok nekem van egy hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso képfálj és az vele a gondom ha be rakom a daemon toolsba vagy ki irom lemezre már ezt irja ki 6.1.7600.16385 ez miért van elöre is köszönöm a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 De ezt mikor is írja ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 Gondolom az a név jelenik meg sajátgépben amikor bemountolja illetve kiírja és berakja a meghajtóba. Egyébként fogalmazz egy kicsit érthetőbben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 Ez jó én fogalmazzak érthetőbben. Ez egyszerűen nevetséges, hisz nem is fogalmaztam semmit. Nem neked szólt hanem nfsc-nek. - Kr@sstheon1y Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfsc Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 nagyon köszönöm a gyors segitökézségét további sok sikert és jó egészséget kivánok majd meg oldom más hogy tudatlanul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDaWe Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 Ne legyél felháborodva, egyszerűen nem értjük, hogy mi a problémád. Ha leírod érhetőbben, talán tudunk segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Június 12, 2012 Share Posted Június 12, 2012 Sziasztok ! Win7-em van a gépemen amit már lassan fél éve tettem fel, és aktiváltam Windows 7 Loaderrel,na most nekem az lenne vele a problémám hogy tegnap óta ki írja hogy nem eredeti a windows a gépemen, amit a jobb alsó sarokba nekem zavaró helyen fel is tüntet,és hiába akarnám aktiválni nem engedte csak egyszer, de rá egy kis idővel mint ha nem csináltam volna semmit :/ Loader ezt a hibaüzenetet írja The certificate wasn't successfully installed. ami annyit takar telepítés sikertelen volt,esetleg valakinek volt már ilyen problémája vagy tudna benne segíteni hogy a hiba ki legyen küszöbölve ? Válaszokat előre is köszönöm ! üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 12, 2012 Share Posted Június 12, 2012 Igazándiból ez egy összetett dolog. Az lenne az első kérdésem, hogy milyen loaderrel aktiváltad anno? S milyen gépről van szó? Notebook vagy asztali? Először az első aktivátor összetevőit kell kiszedni. Ha majd válaszoltál írom a többi lépést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Június 12, 2012 Share Posted Június 12, 2012 Hé hé, ez nem megoldás. A termék le lett tiltva frissítés által. Aktiválhatod újra, de ugyanez meg fog történni. Nem biztos, hogy a loader a hibás, mert nekem is volt ilyen nem egyszer, valamelyik gépnél egyszer sem, igaz azt csak néha kötöm a netre. Meg lehet próbálni. Bocs hogy közbeszóltam, nyugodtan folytassátok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Június 12, 2012 Share Posted Június 12, 2012 Daz loadere azóta rengetegszer frissült, viszont a védelem ellene nem. Szóval menni fog az, ha újraaktiválja, mikor kiderülnek az egyelőre még hiányzó részletek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts