nimrodelhun Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 Sziasztok! Általános felhasználásra (munka, net, kis játék, stb..) milyen W7et érdemesebb felrakni? 32 vagy 64 biteset? A gép a következő : ASROCK H61M-VS alaplap INTEL Pentium G620 2.60GHz 1155 BOX proci KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ram PALIT GTS450 512MB GDDR5 PCIE videokari SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 tégy próbát egy 64-essel. tedd fel a legkeményebb programodat és teszteld. ha nem tetszik, cseréld le 32-bitesre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 Egyértelmű, hogy 64-eset kell feltennie. 4 GB memóriával hülye az aki 32 biteset használ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 @ kr@ss: gondolod, hogy a w'95-re írt játékaim is mennének 64-biten? mert akkor legközelebb kipróbálom. egyszer volt fent egy 64es vista, még mindíg nem hevertem ki teljesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 Én néhány játék miatt nem hagynám kihasználatlanul a memóriát. Egyébként csinálj nekik egy virtuális gépet, amin 32 bites Windows van! De viccen kívül. A VMware Workstation vagy VirtualBox hardveres gyorsítása erre a célra gondolom megfelel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 na, majd jelentkezem nálad a virtuálizék miatt, ha esedékes lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 @ kr@ss: gondolod, hogy a w'95-re írt játékaim is mennének 64-biten? mert akkor legközelebb kipróbálom. egyszer volt fent egy 64es vista, még mindíg nem hevertem ki teljesen Na ezt meséld el mert nem teljesen világos a sztori. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 25, 2011 Share Posted Július 25, 2011 @ kr@ss: van 64-bites vista telepítőlemezem és vannak még windows '95-re írt eredeti ms játékaim, amiket kedvelek. feltettem kb másfél évvel ezelőtt ezt a vistát és képtelen voltam felrakni ezeket a játékokat, már a telepítés sem indult el, sem rendszergazdaként, sem pedig kompatibilitás-rendezéssel. + kétlem, hogy a canyon CN_WCAM313 webcamomhoz lenne driver - ez sem mai jószág. 32-bites hetesen gond nélkül futnak. az ms játékokhoz adtak ki gyári xp-s peccset, de onnan nincs tovább. volna viszont egy másik problémám, ami csak érintőlegesen w7-es: adva van egy lg br házimozi (hb405su) hálózati lejátszási képességekkel, segítség kellen ennek a beállításához a gépen, hogy lássa a házimozi a gépen belül kialakítandó megosztott mappákat. egyelőre odáig jutok el, hogy kiírja a pc nevét, majd nevet/jelszót kér, amire nem tudok mit írni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 27, 2011 Share Posted Július 27, 2011 A tálca szinének megváltoztatására van lehetőség?? az ablak szinén belül,nem változik meg sehol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Július 30, 2011 Share Posted Július 30, 2011 Sziasztok. Nemrég frissítettem a biosom.Azóta észrevettem,hogy mikor telepíteném a win7-et sokszor hosszú percekig nem csinál semmit sem."A telepítő elindul" ennél a résznél is várakozott vagy 15 percet,de lehet volt az 20 is.Mintha megfagyott volna.Aztán lassacskán feltelepít.Tovább tart neki az előkészület mint a telepítés.Mitől van ez?Lehet ezen segíteni valahogy?Elég zavaró,hogy ennyire lassú. Szívesen fogadok ötleteket ha van Ui:Igen,telepítettem már többször is ezt a win7-et és akkor nem csinálta ezt.Mielőtt valaki megkérdezné Konfigom: CPU :DualCore AMD Athlon X2 BE-2300, 1900 MHz (9.5 x 200) Alaplap:MSI K9NGM3 (MS-7349) Ram:Kingmax KLDE88F-B8KY6 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM Ram2: Nanya M2Y1GH64TU8HD6B-AC 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM Videokártya:ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB) Köszönöm előre is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel3 Posted Augusztus 1, 2011 Share Posted Augusztus 1, 2011 Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy Windows 7 Home Edition-on frissítésnél feltelepítette az SP1-et és kiírta hogy van vissza 30 nap az aktiválásig. Összefoglalva: tudom-e aktiválni bármivel, ha fent van az SP1 vagy nem probléma ha sz SP1 fent van? Ja és 64 bit-es... nem tudom számít-e ez is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Augusztus 1, 2011 Share Posted Augusztus 1, 2011 Nem számít! Keress egy jó aktiválót, talán inkább másikat, mint eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 2, 2011 Share Posted Augusztus 2, 2011 Ez jó lesz hozzá (többek között): http://forums.mydigitallife.info/threads/24901-Windows-Loader-Current-release-information Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel3 Posted Augusztus 2, 2011 Share Posted Augusztus 2, 2011 Köszönöm a segítséget és a linket! De tegnap este még kipróbáltam a WindowsWAT 2.2.6-osat és eltűnt a jobb sarokból, meg a rendszernél az aktiváló szöveg. A biztonság kedvéért elmentem a Windows Loader linkjét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 A google chromenál,nekem mindig előjön vmi toolbar,ami egy csik a kereső alatt és már elegem van belőle...Egyaz ,szerintem lassitja is,meg pont akkor ugrik elő,mikor kattintanék vmire és tuti,h fölé kattintok... Hogyan lehet eltüntetni?? Jobb klickel,nincs olyan lehetőség,h delete,v clear.... köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 eszköztárakat mindenkor a nézet menűben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 jooker: Milyen toolbar? Ha a könyvjelzősáv az, akkor CTRL+SHIFT+B, és eltűnik (de akkor nem értem, hogy hogy jelenik meg mindig). Okozhatja bővítmény is, ezt az Eszközök --> Bővítmények opcióval tudod ellenőrizni. Tilts le minden olyat, ami jelentethet meg toolbar-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Augusztus 5, 2011 Share Posted Augusztus 5, 2011 Már közbe rátaláltam,a keresősáv mellett volt egy utorrent jel és az rakta ki a toolbart...Már kilőttem....De igy alapból rá nem jöttem volna.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammas00 Posted Augusztus 6, 2011 Share Posted Augusztus 6, 2011 nagy bajban vok vissza szeretném rakni az xp-t a gépre de a windows 7-en nem tom hogy kell megnyitni a boot menüt. Naon fontos lenne ha tud vki segiteni naon köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 6, 2011 Share Posted Augusztus 6, 2011 ennek semmi köze az oprendszernek, a gép indításakor kell többnyire az F12 gombot nyomogatni, amíg kiadja a boot menűt. általában a postban alul ki is van írva, del/f2 belépés a biosba, f8/f12 boot menű. sajnos, nem egységes, biosa válogatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammas00 Posted Augusztus 7, 2011 Share Posted Augusztus 7, 2011 köszi azt tudtam hogy nem függ az opr. rendszertől csak fura volt hogy nem irta ki allul pedig tom hogy norm esetben alul ki irja hogy mit kell nyomni bekapcsolástól csak az uj gép nem irta alul. kösszi most már az xp-ről irok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 7, 2011 Share Posted Augusztus 7, 2011 Miért kellett visszaváltani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Augusztus 8, 2011 Share Posted Augusztus 8, 2011 Egyszerű! Mert ha egyszer beüt Win7-en a baj, akkor az egyből sz*r! De ha az XP összeomlik hetente, az neki elfogadható! Sok amatőr így gondolkodik! (mert sokan mondták nekem is ezt a szempontot) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 8, 2011 Share Posted Augusztus 8, 2011 Azért az durva, hogy azért rakta vissza az XP-t mert nem tudta elérni a boot menüt. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 8, 2011 Share Posted Augusztus 8, 2011 nem mindenkinek tetszik a w7 gui-ja, főleg, annak, aki sosem használt vistát. amikor kijott a w7 ms próbaverzió, mit kerestem az xp-nél a telepítéskor automatikusan az asztalra kerülő, jól megszokott nyitóikonokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 8, 2011 Share Posted Augusztus 8, 2011 De most nem erről van szó. Azért visszatelepíteni az XP-t mert nem tudta előhívni az oprendszer betöltése előtt a BIOS-t? Szerinted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 8, 2011 Share Posted Augusztus 8, 2011 sztem félreértés. nem ezért akarta visszarakni, csak a kérdést fogalmazta meg trehányul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 9, 2011 Share Posted Augusztus 9, 2011 vissza szeretném rakni az xp-t a gépre DE a windows 7-en nem tom hogy kell megnyitni a boot menütHa a boot menü miatt tenné újra, akkor a de szó helyett mert lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 9, 2011 Share Posted Augusztus 9, 2011 jujj... nem akarok filológiai vitába bocsájtkozni, várjuk meg, hátha tamma megválaszolja a kérdést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 22, 2011 Share Posted Augusztus 22, 2011 Sziasztok. Az lenne most a problémám hogy a Windows 7 ezt írja ki: http://imageshack.us/f/198/nvtelengu.jpg/ És az a fura benne hogy be van aktiválva ezzel: Windows Loader v.2.0.5 by DAZ És ki is írja hogy aktiválva van. http://imageshack.us/photo/my-images/571/75292071.jpg/ Eddig soha nem csinált ilyet most kezdte el egy pár hete kb. Hogy lehetne elkerülni az újra telepítést? Opr.:Windows 7 Ultimate x64 Service Pack 1, v.721 Építő labor 7601.win7sp1_rc.100929-1730 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts