sapika Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 Köszönöm! Így már menni fog. Megyek a másik Win7 topicba keresgélni. Thx Néktek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 na de miről ismerszik fel egy "aktivátoros" w7, ha az aktivátort nem a gépen tartod, hanem a zsebedben egy usb-kulcson? mert az általam hazsnált aktivátor eddig minden eredetiségpróbát kiállt. xp-t pölö egy "igazi" telepítőcdről leolvasott kulccsal telepítek, ami szintén mind a napig kibírt mindenféle vizsgálatot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 Olyan Windows 7 telepítőre gondoltam, amibe integrálva van az aktivátor is, ami első indításkor aktiválja az operációs rendszert. Elég egyszerű elkészíteni a legújabb Daz féle Windows Loader-rel (csak a megfelelő mappájába kell helyezni az .iso-nak), én is ilyen SP1-es telepítőről szoktam telepíteni, egyszerű és remekül működik. Szerk.: XP-t én is egy bizonyos kulccsal szoktam telepíteni (bár már nagyon ritkán), eddig nem hagyott cserben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 Azokat a Windowsokat hagyni kell a búsba...Csak MSDN-ről származó dolgokat szabad használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 hja, a torko-félék tényleg ilyenek szoktak lenni, volt már nekem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Én ezeket nem letöltöm, hanem készítem. MSDN verzióba teszek egy Windows Loader-t és kész. Így ha valakinek kiírok egy ilyen Windows-t, nem szenved annyit az aktiválással. De ha már van egy ilyenem, én se fogom külön aktiválgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomyTX05 Posted Június 14, 2011 Share Posted Június 14, 2011 sziastok azt szeretném kérdezni windows 7 macro van e magyar nyelven is vagy magyar nyelvi file val megoldható a magyarosítás ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NFSCARBON123 Posted Június 24, 2011 Share Posted Június 24, 2011 Melyik a legújabb kiadású Win7 ami jó a legújabb notebookokon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Meg lehet-e csinálni valahogy, hogy Win7 alatt lehessen használni a Windows Mail-t (Ez az a program ami Vista alatt volt a levelezőprgram)? A Program Files mappában szerepel is csak működni nem akar. Illetve találtam rá angol leírást, de azzal sem jutottam előrébb. Fontos lenne nekem ez a program. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 TomyTX05: Buherált (Macro és társai) Windows-zal nem érdemes játszani, valószínűleg MUI-val magyarítható. NFSCARBON123: Leszedsz egy SP1-es Windows 7 Ultimate telepítőt, és meg is van a legújabb kiadás. Leki: http://www.sevenforums.com/tutorials/5481-windows-mail.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Meg lehet-e csinálni valahogy, hogy Win7 alatt lehessen használni a Windows Mail-t (Ez az a program ami Vista alatt volt a levelezőprgram)? A Program Files mappában szerepel is csak működni nem akar. Illetve találtam rá angol leírást, de azzal sem jutottam előrébb. Fontos lenne nekem ez a program. Azt mondom neked, hogy szedd le a legújabb Live Essentials csomagot és onnan telepítsd fel a legújabb Windows Mail-t. http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other vagy http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/windows_live_essentials_2011__magyar_.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Üdv! Tegnap jelentkezett egy kis probléma: Ha megpróbálom a gépet újraindítani, vagy leállítani, akkor bedob azonnal egy "kékhalált", és akkor lefuttat valamit, és újraindul. Majd amikor kiválasztom a Win7 partíciót, akkor bedobja, hogy a "Windows normál módú indítása", ezek után, amikor betöltött a rendszer, akkor kiírja, hogy Súlyos hiba után állt helyre, és ezek a definíciók: Probléma-aláírás: Problémaesemény neve: BlueScreen Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48 Területibeállítás-azonosító: 1038 További információk a problémáról: BCCode: f4 BCP1: 00000003 BCP2: 8707FA80 BCP3: 8707FBEC BCP4: 831F7EA0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 A probléma leírását segítő fájlok: E:\Windows\Minidump\062911-17690-01.dmp E:\Users\Jhony\AppData\Local\Temp\WER-37362-0.sysdata.xml Nem sokára megpróbálok egy rendszer visszaállítást, mert ugyanis ezt 1 napja csinálja (tegnap este nem akart leállni). Vírusom nincs, ja és WinXP-nél nem csinálja, úgyhogy valószínűleg a Seven-nek van valami baja. Valakinek valami ötlet, hogy mi baja lehet? Vagy hogy mit csináljak? Előre is kössz a segítséget! Szerk.: Itt a kép a halálról: Remélem így könnyebben rá tudtok jönni, hogy mi baja lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Én nem próbálkoznék a visszaállítással, mert kicsi az esély, hogy jó lesz! Ha van Ghost, vagy egyéb mentésed, az ilyenkor nagyon jól jön, ha nincs, akkor a várás helyett inkább kezdj bele egy újra telepítésbe! Egy-két óra múlva kész lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Nincs semmiféle mentésem sajnos. Pont az újratelepítést szerettem volna elkerülni, de ezek szerint el kell kezdenem lementeni a cuccokat lemezekre/külső tárhelyekre. És akkor hétvégén újrateszem. Na mindegy, azért kössz a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Csak a "C"-ről kell lementened, amire szükséged van! Ha nincs megosztva a winchestered, ajánlom, az új telepítéskor oszd meg "C"-re, és "D"-re, akkor ha bármi gond lesz a "C"-vel, nincs gondod a mentéssel, mert amire szükséged van, azt mind a "D"-re teszed. 40 GB bőven elég a "C"-nek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 30, 2011 Share Posted Június 30, 2011 Most is úgy van! A C-n van az XP az öregeknek, az E-n pedig a Win7 nekem. Egyszóval egy winyó van kétfelé partíciónálva. Már elkezdtem a mentést, csak elég sok minden van, úgyhogy sokáig fog tartani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Június 30, 2011 Share Posted Június 30, 2011 Csak egy javaslat! Ha így van, akkor nem három partíció kellene? "C"= XP, "E"=Win7, és a harmadik az adatoknak, mentéseknek, stb. amihez nem kell nyúlni, ha bármi gond van. Ui: Most van két partíciód. Ha van elég helyed, a másikra is mentheted, amire szükséged van, amíg nem telepítesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Július 2, 2011 Share Posted Július 2, 2011 Hello, lehet hogy már volt róla szó, de nem tudom átolvasni a 51 oldalt, mert lassú a gépem Szóval arról lenne szó, hogy Win 7 van a gépemen, de le akarom törölni, és helyette Win XP-t felrakni. De persze ezt nem engedi Hogyan tudnám megoldani? Ha berakom az XP telepítőlemezt, és beállítom, hogy arról bootoljon, az sem működik, mert újra csak a Win 7 indul. Gondoltam már a Format C-re is, de úgy hallottam, hogy az sem megoldás. Szóval ötleteket várok, hogy mi lenne a megoldás. Köszi előre is!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 2, 2011 Share Posted Július 2, 2011 Beállítod, hogy CD-ről bootoljon, beteszed az XP telepítőt, új telepítés, mikor odaér, "C" törlöd, majd arra formázod, és telepíted az XP-t. Ha van Hierens Boot CD-d, akár azzal is megformázhatod a partíciót előtte, és mehet a telepítés. Biztosan jól állítottad be a CD-ről bootolást? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Július 2, 2011 Share Posted Július 2, 2011 Azt ne felejtsük el mondani neki hogy ezt a BIOS-ban teheti meg a gép elindulása után kell oda belépni és változtatni a boot sorrenden. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 2, 2011 Share Posted Július 2, 2011 elég lenne az egyszeri bootválasztót használni, akkor nem kell később visszaállítani (többnyire az F12). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 Sziasztok Egy 1,6ghz-es 2,5 éves fujitsu laptopon menne a win7?? 2 magos proci és ATI vga van benne.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 miért ne menne? amilo pa 3515öm van 2 ghz-s procival, 2 gb rammal és vidáman futkározik rajta w7 ultimate sp1. persze, nem egy játékra való erőgép, átlagos napi használatra viszont tökéletesen alkalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 Köszi szépen..És honnan tudom letölteni és melyik verziót javaslod?? meg valami leirás lenne esetleg a felrakásához??gondolom kikell irni dvd-re stb...Elsőnek csinálnék ilyet... Elegem van már 4-5 e ft kiadni egyegy újrarakásért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 ja, én is így kezdtem a programoknál a nagy windows7 topikban nézz ki egy neked szimpatikus, de lehetőleg érintetlen verziót, sp1-ből. kiírod dvd-re, majd arról bútolod a gépet. onnan kezdve már saját maga mutatja az utat. egyúttal szedj le egy szimpatikus aktivátort is, amennyiben nincs saját kulcsod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 halott link az utolsó hozzászólásokban amik vannak, szerintem azok jók. Majd telepítés előtt tudod kiválasztani, a 32 bites verzió a gépedre bőven elég lesz (x86). Ez xp-hez van, a win7 telepítése is alapjaiban ugyanez, csak más kinézettel, meg kb 20 perc alatt feltelepül, az xp 40 percével szemben: http://www.keptelenseg.hu/pps/xp-12402 Aki egyáltalán nem tud win-t telepíteni, annak támpontnak vmennyire jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 Okés köszönöm....majd irok,ha nem boldogulok valamivel.....remélem a particiók szétosztása is látható helyen lesz feltüntetve... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 21, 2011 Share Posted Július 21, 2011 arra jön majd egy szokásos választómenű. ajánlom a kiválasztott partíció törlését, amit ugyanott a lemezkezelés menűpont alatt fogsz találni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Július 22, 2011 Share Posted Július 22, 2011 Windows 7 Home Premium SP1 x86 MSDN HUN Ezt töltöttem le...remélem jó lesz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 23, 2011 Share Posted Július 23, 2011 Igen. EZ MSDN-ről származó változat. A boltban kapható DVD-ken is ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts