Kr@sstheon1y Posted Május 17, 2011 Share Posted Május 17, 2011 A sima Daz által fejlesztett Windows Loaderről mit gondoltok? Mert ezt az Extreme dolgot anno próbáltam és jelezgetnek rá a vírusirtók. Ráadásul rendszerfájlt módosít. Nálam innen már bukott volt az ügy. Most nem vagyok gépnél (Telóról írok.) de ez nem az a fajta aktivátor lenne amit telepíteni is kell és csak utána indul el? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCEE1 Posted Május 17, 2011 Share Posted Május 17, 2011 na hát ez az aktivator annyiban segített, hogy a regisztrációt visszaállította 30 napra. Másabb aktivatort esetleg tudtok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 17, 2011 Share Posted Május 17, 2011 De. Pár napja feltöltöttem a Windows (7) loader 2.0.1-es változatát. Ezt megtalálod a Windows 7 gyűjtőtopikban a Programokon belül. Fontos. Aktiválás ideje alatt ne legyen internetkapcsolat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCEE1 Posted Május 17, 2011 Share Posted Május 17, 2011 a Windows (7) loader 2.0.1 nem működött, de az extremmel sikerült a regisztrációt meghosszabbítanom 49516 napra . köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 jocee, akkor nem jól csináltál vmit... ennek tökéletesen működnie kell, mindenféle időkorlát nélkül. kr@ss, igazad van, jeleznek. de ha a telepítés után rögtön aktiválod, akár netes kapcsolat meglétével, akkor utána majd a vírusirtó kiszedi a "fölösleget", hiszen, ha sikít, akkor ki is irtja. amúgy a legtöbb játék peccse is ilyen és mégis játszanak velük, de hányan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCEE1 Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 na mégse lett tökéletes az aktiválás. Addig jó, hogy most szinte végtelenig tart a regisztráció, de viszon olyan mintha lebutult volna a windows. A bejelentkező kép fekete fehér, nincs windows aura, és nem látom a windows élmény indexet. Valami másabb aktivator ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Ezzel kellett volna kezdened, hogy Samsung laptopról van szó. Azok mindig macerásabbak mint a többiek mert eltérő SLIC van bennük. De az sem megoldhatatlan. Sőt... Így kell megcsinálni 1./ Először a Profile menüpontban kiválasztod mindhárom helyen a Samsungot. 2./ Utána Advanced Options-ban a kép alapján kiválasztod a megfelelő menüpontokat. 3./ Rámész az Installation fülre és rákattintasz az Install gombra. Újraindul a gép és Enjoy! Ez biztos működik Samsung esetén mert már teszteltem! Ha véletlenül nem működik akkor szólj mert van még egy trükk a tarsolyomban. :D De van még egy fontos kérdésem. Eddig hány aktivátorral próbálkoztál? Ezt csak azért kérdem mert akkor érdemes lenne adni a Win 7-nek egy resetet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCEE1 Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 köszönöm a segítséget Kr@sstheon1y most már minden jó aktiválva van a windows. Nem gondoltam volna hogy notebookon ilyen kacifántos lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Nem oly' nehéz ez csak Samsung notebookoknál eltér egy kicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 ezek szerint a samsungoknál ilyen kacifántos, mert nekem f/s amilo-m van, viszont haveroknak már sokféle notit aktiváltam, asus-tól a dell-ig, de asszem, samsung nem volt köztük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Így van. A Samsungokban másféle BOOT tábla van ha jól tudom. Ugye tisztában vagy vele, hogy működik a Daz féle loader? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 én csak egy friendly user vagyok... sok olyan progit használok, amiről fogalmam sincs, hogyan csinálja, amiket tesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Most látom, hogy ez a Extreme Edition már nem telepítős. Nafene... Egyszer letesztelem. Mégiscsak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 de nem ám, kétszer lefut, egyszer elindul, mint loader, aztán mint "síma" w7 és kész. de a belsejéről ne tégy fel, kérlek, körösztkérdéseket, mert meghaladja a bölcselmemet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Csak nem jó ez az Extreme loader. KMS van benne ami a Win 7 trial módját babrálja és sok vírusirtó bejelez rá. Ha véletlenül letörlődik akkor akkor nem sokat ér. Viszont ennek az aktiválási módnak az előnye az, hogy minden PC-n lefut. Hátránya az, hogy nem a legbiztosabb és ugye a vírusirtók riasztásai miatt idegesítő lehet. A Daz loader működik legjobban. Az a BOOT táblába tölt be egy hamis szektort. Tehát hamarabb elindul mint maga az oprendszer. Így minden indításkor a Win 7 azt érzékeli, hogy előtelepített (!!!!) azaz OEM-es Win 7 van a gépen és esze ágában sincs kiírni, hogy valami nem eredeti. Ennek az előnyét leírtam tehát bombabiztos törés. Hátránya az, hogy nem minden alaplap esetén fut le a program. De ha érdekelnek egyéb trükkök akkor leírom majd pü-ben a tuti praktikákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 odáig értem, hogy a vírusirtók riasztanak a letöltött progira. ilyenkor egy mozdulattal elsiccelem a risztást és annyi, vagy eleve nem engedem azt a particíót vizslatni, amelyiken ez tárolva van. ami a megbízhatóságát illeti, nekem kizárólag kiváló tapasztalataim vannak vele, akárhányszor alkalmaztam akár és, akár az ismerőseim, akiknek ajánlottam, mindíg gond nélkül végezte a dolgát. hogy mit babrál, azt nem tudom, eddig még sosem mondott csődöt vagy törlődött le. amennyiben mégis, gondolom, újra le lehet futtatni. ha mégsem, akkor még mindíg meg tudom látogatni a w7 gyűjtőt itt és letölteni a legújabb daz-alkotást. ami a praktikákat illeti, vevő vagyok mindenre, nem szégyellek még most is tanulni. ju eszembe, ez a daz-loader képes multbootot kezelni? mert egy másik partición van tartalék xp, az extreme-nek ez nem okoz gondot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 Igen. Képes multibootot kezelni. A többit majd leírom csak van egy kis időhiányom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagy_K Posted Május 25, 2011 Share Posted Május 25, 2011 Nem olvastam végig a topic-ot, szóval ha már volt bocs. Az lenne a kérdésem hogy, a Win7-nek elég-e az ATI Radeon 9200SE? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 25, 2011 Share Posted Május 25, 2011 Win7 gépigény: 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) 1GB memória 16GB üres hely a merevlemezen DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) DVD-R/W meghajtó Ha nincs dx9 vga, nincs aero, ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagy_K Posted Május 25, 2011 Share Posted Május 25, 2011 Ha nincs dx9 vga, nincs aero, ennyi. Van DirectX 9-em, csak azért gondoltam hogy, nem lenne elég mert elég régi és mára már elég gyenge a videokártyám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 25, 2011 Share Posted Május 25, 2011 A radeon 9200 csak dx 8.1-es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagy_K Posted Május 25, 2011 Share Posted Május 25, 2011 Itt van hogy DirectX 9.0c van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 25, 2011 Share Posted Május 25, 2011 A telepített verzió lehet hogy dx9, de attól a kártyád még nem dx9-es. Nekem 4850-es van, az dx 10(.1)-es, a dxdiag akkor is 11-et ír, mert a win7-ben az van. Mondjuk 1.6-os procira meg kevesebb mint 1 giga ramra én nem tenném fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Üdv! Adott Acer egy notebook ami egy jogtiszta Windows 7 Home Premium 64bites változattal lett vásárolva. Viszont semmilyen lemez nem kapódott vele. Elég ramaty már a rendszer és megérne egy reinstallt. A kérdésem a következő: Megoldható e hogy feltelepítek egy Windows 7 Home Premiumot mondjuk arról a lemezről (ilyen van nekem) amiben választható a többi változat is (prof., ultimate) és azt aktiválom újra a hozzá kapott kóddal? Esetleg ha linkelnétek egyet a win7 topicból hogy melyikkel oldható meg azt megköszönném. Tehát a lényeg, hogy hogyan maradhatna jogtiszta a noti? Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Hy! Úgy maradhatna jogtiszta ha aktiválod. Ha jól tudom egy kód csak egy oprendszerhez jó. A Windows Loader by D.A.Z. v2.0.2 nevű aktivátort ajánlom amelyet jelenleg a legutolsó hsz-nél találod meg a Win 7 topikban. (WoLF4173 töltötte fel.) -Az Acerokat nem nehéz aktiválni így biztosan fog sikerülni és elsőre átmegy az eredetiség teszten. Egyébként van normális Win 7 verziód vagy olyan is kell? (Mert sok szorgalmas embernek köszönhetően azokból is található pár ezen a fórumon amit most is köszönök/köszönünk nekik! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Thx Kr@sstheon1y! Az aktivátorokkal nincs gondom, használom is. De ugye nem jogtiszta gépeken. Igen van normális Win7 verzióm is. Ami a lényeg hogy maradhat jogtiszta az újratelepítésnél ha nincs hozzá telepítő lemez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Elvileg kétszer lehet aktiválni a Windows-t online, aztán pedig még mindig lehet telefonon keresztül, ha megadod a termékkulcsot. Szerk.: Sőt! Ha másik gépre szeretnéd telepíteni, akkor elvileg telefonon lehet kérni másik termékkulcsot (mivel valószínűleg a hardverhez van igazítva a mostani). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Ezt viszont nem tudtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 Na akkor még egyszer! Szóval NINCS HOZZÁ TELEPÍTŐ LEMEZ. (bocsi a nagy betűért) Azzal tisztában vagyok hogy lehet újraaktiválni, újratelepítésnél illetve nagyobb hardverváltozás esetén. Itt most csak egy reinstall-ra lenne szükség mert gáz a rendszer. Nincs semmilyen hardver változás sem. Szóval. Azt mondja meg valaki, hogy ha letöltök egy Windows Home Premium 64bit oprendszert amiben nincs semmilyen buhera meg serial elmentve, és telepítésnél megadom a meglévő serialt akkor újra aktiválhatom e a windowst ?!. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 Az mindegy, hogy milyen lemezről teszed fel (persze amíg nem aktivátoros meg integrált kulcsos), a lényeg, hogy a termékkulcsod legyen eredeti. Nekem egyértelműnek tűnt, valóban nem írtam oda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts