monroe Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Aki még a telepítése előtt áll,annak üzenem, hogy ne fecsérelje rá az idejét! Nekem pl: minden eszközömet felismert és telepített autómatikusan, de virtuális meghajtókat egyáltalán nem tudtam installálni. Némelyik program kékhalált is okozott, újraindítás majd rendszerhelyreállítás után megint elindult, de egy szónak is 100 a vége, még használhatatlan!!!! ne fecséreljétek rá az időtöket (ez jótanács). /Egy 4 magos AMD Phenomon próbáltam 4 GB Rammal, Windows 7 beta Build 7000-t/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 sziasztok feltettem én is a bétát 1 másik forumrészben már kértem segítsége, de sajnos kitörölték a kommentemet, remélem innen már nem törlik ki :S Szóval 2 HDD-m van 1 Vista 500 GBal és 1 Windows 7 100 GB Én azt hiszem azért nincs boot választási lehetőséged mert 2db winyón van a 2 rendszer Ha 1db winyó 2 particióján vannak a rendszerek akkor van boot választási lehetőséged. 2 winyónál szerintem marad BIOS állítás. De ha valaki mégis tud megoldást akkor az engem is érdekel. Esetleg nem tudom hogy a boot.ini fájlban nem e lehet megszerkeszteni hogy melyik disk-ről legyen a boot?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kispistax Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Próbáltátok már Vista-nál itt: Vezérlőpult > Rendszer > Speciális rendszerbeállítások > Speciális > Indítás és helyreállítás > Beállítások - beállítani az indítással kapcsolatos dolgokat? Ha itt látja mind két op. rendszert akkor jó, ha nem akkor az kellemetlen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Aki még a telepítése előtt áll,annak üzenem, hogy ne fecsérelje rá az idejét! Nekem pl: minden eszközömet felismert és telepített autómatikusan, de virtuális meghajtókat egyáltalán nem tudtam installálni. Némelyik program kékhalált is okozott, újraindítás majd rendszerhelyreállítás után megint elindult, de egy szónak is 100 a vége, még használhatatlan!!!! ne fecséreljétek rá az időtöket (ez jótanács). /Egy 4 magos AMD Phenomon próbáltam 4 GB Rammal, Windows 7 beta Build 7000-t/ Kismilliószor elmondtam más topikokban, hogy VirtualClone Drive felmegy, illetve többektől is olvastam, hogy a PowerISO 3 is. Mellesleg nálad lehet a hiba, hogyha állandóan összeomlik, nekem egy kék halálom nem volt a 6801-es óta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Megerősítve, a PowerISO is működik (feltettem), úgyhogy akinek ilyen gondja van, az szedje le innen. Szerk.: Nekem a 7000-es build van fent élesben (nem Virtual PC), eddig egy kékhalál volt, az is csak az Agnitum Outpost Security Suite Pro 2009-cel, így aki jót akar, az ne tegye fel Windows 7-re. Helyette inkább ajánlom a Windows tűzfal (a 7-ben már elég jó) és Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition (tökéletesen fut) párosítást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Mivel a Windows Vista telepíthető termékkulcs megadása nélkül is, így lehetőség nyílik a különböző verziókat is kipróbálni. Home Basic, Home Premium, Business, és Ultimate. Igaz, így csak 30 napig használható (aktiválás nékül), de mi van ha mi tovább szeretnénk "tesztelni" a rendszert? Erre is van megoldás. Mit tegyünk? 1. Nyissuk meg a Parancssort (cmd) rendszergazdai jogokkal (Futtatás Rendszergazdaként) és adjuk ki a következő parancsot: slmg -rearm Pár másodperc és a script lefut, újraindítjuk a rendszert, így újabb 30 naphoz jutottunk. Ez a művelet maximum 3-szor végezhető el, összesen így 4*30 (az első 30-at is beleszámolva), azaz 120 napig "tesztelhetjük" az adott Vista verziót. 2. Hogy hol tartunk az adott 30 napos periódusban így ellenőrizhetjük: slmgr -dli vagy slmgr -xpr Megjegyzések: - Ezzel nem lesz legális, jogtiszta a Windows Vista Windows 7 Beta 64-bit Product Key 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3 JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4 D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9 Windows 7 Beta 32-bit Product Key 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Üdv! Nem tudja valaki, hogy mi a különbség a 32 és a 64 bites windows 7 között? Előre is köszi! Szia. Azt kel lfelraknod amilyen procid van. ha 32 bites akkor a 32 biteset de ha a procid 64 bites, akkor a 64 biteset kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Akkor ajánlott a 64 bites, ha 4 GB RAM-ja van. 2 GB RAM-al teljesen felesleges felrakni. A gyorsulás kb nulla (próbáltam) és lehet, hogy nem is talál minden cuccához 64 bites drivert. Nekem a hálókártyához nem volt megfelelő 64 bites driver és 3-4 óránként kékhalált dobott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Szia. Azt kel lfelraknod amilyen procid van. ha 32 bites akkor a 32 biteset de ha a procid 64 bites, akkor a 64 biteset kell Nem kell kötelezően azt felrakni. 64 bites processzor is fut 32 bites oprendszerrel, de ahogy előttem is mondták, egyelőre még igen csekély területen mutatkozik meg az előnye egy 64 bites rendszernek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jani007. Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 hi! én még most töltöm a 6801-eset és az lenne a kérdésem h ezt hogy kell telepíteni?kiírom dvd-re(azt mivel meg hogy)utána bioszban h arról boot-oljon és aztán ír mindent v hogy?előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Bár ez nem tartozik ide, de már kijött az első hivatalos béta és az sokkal jobb, ajánlott azt feltenni inkább (nekem is az van fent). Egyébként amit letöltesz, az elvileg egy .iso fájl, azt bármilyen DVD-író programmal kiírod olyan funkcióval, hogy lemezkép kiírása (pl. Nero, Alcohol 120%), utána boot-olsz róla és (bár angolul, de) írja a teendőket, nem igazán lehet rajta mit eltéveszteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jani007. Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 köszi. működik kiírni nem tudtam mert vmi hibát adot be de egyik ismerősöm ideadta és most a 6801 es verzió van fenn nekem nagyon tetszik.nálam gyorsabb mint az xp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gainer Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Béta verziókat lehet magyarositani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Magyarításnak hívják, de béta Windowshoz soha nem volt magyar nyelv. Majd ha kijön a végleges verzió, utána 2 hónappal lesz magyarul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Igen, Windows Update-ről lehet majd telepíteni a nyelveket. Szerk.: Programoknál magyar nyelvi fájl, játékoknál magyarítás, operációs rendszereknél MUI (szerintem ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesS Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 sziasztok windows 7 alá daemon tool helyett mit javasoltok? kéne valami progi hogy a játékokkal, progikkal, egyéb iso képekkel ne legyen baj :S illetve milyen víruskergető megy alatta? f-secet akartam rádobni, mert azom van, de régi és nem tetszik neki :S alig bírtam leszedni utána köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 Itt írtam én is erre hozzászólást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrfi861213 Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 ÉN DaemonTools helyett a birkás cuccot ajánlom (SLYSOFT VIRTUAL CLONE DIVE). Nagyon egyszeű, és tökéletesen fut W7 alatt is. Vírusirtónak meg Kaspersky-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Hy mindenki! Winxp mellé hogy lehet ghostolni v feltenni másik oprendszert is, ha 1 partícióm van jelenleg? vagy ahhoz 2 partíció kell? és bármikor váltogathatok 2 oprendszer között??? Vista-t vagy Win7-et próbálnám ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNCoder Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Egy tanács: aki ki szeretné használni windows 7 nek azt a lehetőségét ,(gadget) amelylel időjárást lehet nézni, az telepítéskor , vagy később a vezérlőpultba állítsa a "Location"-t tetszőleges országra. Sajnos magyaroknak nemelérhető ez a funkció. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Nem feltétlenül, nekem megy. Szerk.: Itt egy lekicsinyített kép az asztalomról: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Mér ne működne magyarokkal? Már a 6801-esben is működött Szegeddel gond nélkül, ebben is működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNCoder Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Én most 7022-esverziót használok , és ennél határozottan ugyemlékszem, mikor feltelepítettem, és Hunagry-ra volt álítva a Location kiiírtam , hogy sorry de ez a lehetőség nem elérhető "not avaiable in your country". Egy darabig nemis figyeltemfelrá...azthittem biztos a szerver a rossz, de aztán felfigyeltámrá. Szentségeltem egy kicsit aztán átálítottam a locationt és úgymár működött. Előzőleg én 6956 os verzióval próbáltamki, abban nemvolt ilyen gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Lehet, hogy nálam azért nem jelentkezik a gond, mert 7000-ről upgrade-eltem 7022-re, nem friss install volt. Ettől függetlenül ha valaki találkozik vele, annak hasznos lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesS Posted Március 5, 2009 Share Posted Március 5, 2009 sziasztok elvileg az RC verzió kikerült a netre ezt a verziót rá lehet upgradelni a meglévő 7000-ra, vagy újra kell telepítenem mindent? vagy a 7044-re lehet frissíteni a 7000-t? előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Szerintem nyugodtan lehet, én 7000-ről frissítettem 7022-re és megy rendesen, gyorsabb is lett (csak a Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition halt meg). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csucsu52 Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Találkozott esetleg valaki már azzal a problémával, hogy upgradeltem a WIN7-et 7022-ről 7048-ra(x86) és miután kész lett nincs netem. De sehogy. Már próbáltam router nélkül direktbe a kábelmodemet, új IP kiosztást csináltam rá, áramtalnítottam, reseteltem, semmi. A hálózati kapcsolatokban azt mutatja, hogy van net összeköttetés, de mégsem működik. A Vistás rendszeremmel tökéletesen működik minden.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Holnap készülök felnyomni a Windows 7-et mint első számű oprendszert a 7057 -es verziót . Eddig Xp-m volt. Nahmostmár nem tudom hogy a windows 7 telepítésekor meg-e kérdezi hogy formázom-e a /C: meghajtót?? és ha nem, akkor hogyan tudnám leformázni?. Más meghajtóra nem nagyon akarom, meg nem szeretnék 2 oprendszert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 vki tudna segiteni Launch Manager ugyben acer 5613 kellene. mar probaltam mar vagy 5 fajtat de egyik se indul el. es meg a Synaptics Pointing Driver se megy, igy meg nincs touchpad-m. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laura1 Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Sziasztok! Nagyon szeretnék az alábbi kérdésben tanácsot kapni: Rendszeresen kapok pps fájlokat, de nekem ezek lejátszásához nincs megfelelő windows programom (ha jól gondolom a Power Point lenne a megfelelő. Ellenben letöltöttem az OpenOffice programot, amelynek Impress programja elvileg ugyanazt a célt szolgálná, mint a Power Point. Ha beállítom, hogy a fájlt ezzel nyissa meg, külön látom az egyes diaképeket. Ha rákattintok az F5-re, amely a diavetítést indítaná el, csak az első képet látom, a fél képernyő átlósan át van húzva, és ezen választóvonal alatti rész ordító piros. Ez a maximum, ameddig eljutottam, holott ezek zenés diavetítést tartalmazó fájlok lennének. Kérlek válaszoljatok, akkor is ha nem jó helyen kérdeztem, bár ennél jobb helyet nem láttam a topikok teljes átfésülése alapján sem. Köszönettel: Laura Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts