vargarobi21 Posted Június 9, 2010 Share Posted Június 9, 2010 Sziasztok! Nem tudom volt-e már ez a kérdés. nincs kedvem végigolvasni 38 oldalt. Az lenne a kérdésem, hogy nincs a Windows 7-ben driverkereső program? Vagy esetleg olyan program ami tökéletesen megálapítja, hogy milyen hardverek vannak a gépbe és ahhoz keres drivereket? Persze Win 7-esek kellenének! az eszközkezelőben jobbklikk a hardver nevére és "Frissítés", ezután keresni fogja a legújabbat és ha van akkor telepíti is az eszközkezelőt megtalálod: jobbklikk a "Számítógép"-re, "Tulajdonságok" és bal oldalt lesz az "Eszközkezelő" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
racz35 Posted Június 10, 2010 Share Posted Június 10, 2010 Samsung r528-at nem tom sehogy se aktiválni Krass átlal adottal sem hiába minden samsungra van állitva Annyit tudni kell hogy nagy friss gyártású ez a gép szal valahonnan kéne hozzá aktivátor mert nem megy sehogy sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 10, 2010 Share Posted Június 10, 2010 (edited) Jajj Rácz. (Tudom, hogy ki vagy ám. ) Megjelent az 1.82-es verzió amit itt találsz. (Utolsó hsz.) halott link Aktiválás ideje alatt ne legyen netkapcsolat. Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
racz35 Posted Június 11, 2010 Share Posted Június 11, 2010 (edited) Én is tom ki vagy xD hogy né tudnám De ha ez sem lesz jó akkor LOL az egész Mert nagy gépet meg tudtam vele csinálni úgy hogy alapból ASRock alaplapos és mivel nincs benne olyan Asus-t adtam neki és Asussal is jó lett a nagy gépem. Ezért nem értem hogy miért nem jó ehhez a Samsunk r528-hoz az aktiváló ... De ahogy néztem az SLIC-ez résszel van a baj nincs hozzá benne a programba samsunghoz való szal eleve ismeretlennek látja benne azt a cuccost Módosította Június 11, 2010 agentzs1 Ne idézd a közvetlenül előtted szólót (Post Reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Június 11, 2010 Share Posted Június 11, 2010 Sziasztok Bajban vagyok, ma neteztem, és egyszercsak a win kiirta hogy nem eredeti, feljöttem, és megcsináltam ezt: Vannak újdonságok! 4 napja jött ki a Vista7SlicLdr nevű aktivátor új változata ami a 2.4.9-es verziószámot viseli. Innen le lehet szedni. KÓD http://rapidshare.com/files/391965707/Vista7SlicLdr2.4.9.zip http://www.mediafire.com/?lz1okntdmyi Ez már jó lehet mindenkinek. Újraaktiválás előtt itt is törölni kell a régi érvénytelen kulcsot az "Uninstall" menüpont segítségével.Utána katt az "Install" gombra.Reboot után mindennek működnie kellene hiszen a legújabb dolgok vannak ebben az aktivátorban. ujraindítottam, de ujraindítás után is ez volt... megnéztem a sajátgép tulajdonságait és ezt irja: Ma aktiválnia kell.Ha most kívánja aktiválni, kattintson ide! Mit tegyek még. És ha ma nem aktiválom akkor mi torténik??? Ha lehet ne azt mondjátok hogy olvassak össze vissza, hanem valami használhatót, mert nem akarok mindent állítgatni mert azt hallottam tönkrevághatják a gépet... előre is köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrea 11 Posted Június 13, 2010 Share Posted Június 13, 2010 Szia! Nekem az 1.82 és 1.81 es DAZ loaderek után eredetinek látja a win 7 et. Nekem a dupla boot-os gondom még nem oldódott meg, de a win 7 eredti ezekkel a loaderekkel. A win 7 topikjából letölthetetd. Ezt a slic loadert még nem használtam. De szerintem előtte töröld. Sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 13, 2010 Share Posted Június 13, 2010 nos, miután az eddig önaktiváló w7emet újraraktam, már nem aktiválta magát, viszont találtam egy ilyet: Windows.7.Loader.eXtreme.Edition.v3.503-NAPALUM amivel a multiboot megtartása mellett aktiváltnak tetteti magát a w7. pirinyót macerás csak és természetesen csak angolul tud. amennyiben van rá érdeklődés, feltöltöm és becuccolom a nagy w7 témába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeee666999 Posted Június 14, 2010 Share Posted Június 14, 2010 sziasztook, segítség kellenne, biztos nyomokban levan már itt írva a forumon ezerszer de most nem akarok végig olvasni 40 oldalt. Szóval laptopomhoz kellenne windows 7. Eredetileg windows 7 home premium-ot adnak hozzá, de nem vettem mer túl drága volt. Szóval kellenne hozzá egy windows 7 home premium és mindenképpen 64-bites mert csak az megy rajta. Amugy még kellenne a segítség abban is hogy mi a teendőm ,így ha nem eredeti windows7-et telepítek hogy az rendesen fusson. A regisztrációs kulcsot keressek netről és azt pötyögjem be? Esetleg ne írjak be semmit és majd crackeljem meg? Annyira nagyon nem értek a gépekhez szóval ezért kellenne egy 64bites windows 7 link, meg magyarázat hogy mi a teendőm hogy működjön rendesen, esetleg a crack-ekhez linkek köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 15, 2010 Share Posted Június 15, 2010 Windwos 7 -et az Applications(programok) topicban találsz.Általában minden feltöltéshez jár a crack is de ha az nem működne van külön felrakott aktiváló is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrea 11 Posted Június 16, 2010 Share Posted Június 16, 2010 Köszönöm a segítségeket! A napalum féle, vagy a daz 183 is jó a multiboothoz, ha a vistát utána a v7 slic loaderrel kísérti az ember. Sikerült aktiválni mindkettőt, és köszönik a vásárlást mindenféle crackölő után is. Még egyszer köszönöm azoknak, akik priviben is segítettek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
viragcsaba Posted Június 16, 2010 Share Posted Június 16, 2010 SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!! áramszünetem volt 3 szor egymás után azótra ha belépek a ormál módra akkor csak fekete képernyő jön elő segítsééééééég!!! egér van de más nem aki tud segítsen most is csökkentett módon vok hálózattal pls segítseteeeeeek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted Június 16, 2010 Share Posted Június 16, 2010 Sziasztok! Olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy Window 7-en fontos bekapcsolni a frissítések?! Egyáltalán van valami értelme ennyi sz..rságot feltelni gépre?!(frissítésekre gondolok itt) Köszi! üdv: Moncsóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 16, 2010 Share Posted Június 16, 2010 Hát inkább legyen csak bekapcsolva, az a biztonságosabb ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 Én más véleményen vagyok! Nálam mindig ki van kapcsolva az automatikus frissítés, és ha jön rá egy SP1, SP2, SP3, azt teszem fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 Akkor majd kiválogatom mit rakok fel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 18, 2010 Share Posted Június 18, 2010 Inkább legyen bekapcsolva, nem dísznek vannak a frissítések. Én eddig minden op. rendszeren (XP, Vista, 7) bekapcsoltam és sose volt semmilyen gond belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 18, 2010 Share Posted Június 18, 2010 Én onnan kezdeném, hogy eredeti a windows példányod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 18, 2010 Share Posted Június 18, 2010 Az már lényegtelen ha aktiválva van, nekem se eredeti csak aktiválva van és faján teszi a dolgát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReadyToFall Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 Van egy Win7 64bites verzióm, a kérdésem a következő : Bármilyen gépre fellehet rakni? teszem azt egy AthlonXP 2200+ 1gb memória GeForce 4 Titanium 128mb is felrakhatom? Tudom h lehet lassú lesz, de az érdekel h telepíthető-e rá? Sürgős! Előre is THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 A Windows 7 (minimum) gépigénye: * 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) * 1GB memória * 16GB üres hely a merevlemezen * DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) * DVD-R/W meghajtó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 Nem fog menni, a processzor és a memória még belefér a hivatalos gépigénybe, de legalább DirectX 9-es videokártya kell hozzá. Szerk.: Megelőztek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 Szia! Ha az a kérdés, hogy a 64 biteset fel tudod-e rakni erre a gépre, akkor a válasz NEM, mivel ez a processzor nem 64 bites. A 32 bites win7 viszont szerintem felkúszik rá, csak nem lesz AERO felületed. Üdv, Pörköltszaft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koreg Posted Június 19, 2010 Share Posted Június 19, 2010 egy gyors és egyszerű kérdésem lenne: hogy tudnám azt elérni hogy a win7 ne kérdezzen rá minden alkalommal hogy az általam telepített játék/program megbízható-e? szóval van beállítás rá hogy egyes elemeknél ne kérdezzen rá vagy ne hallgassak a windows figyelmeztetésére mely szerint nem ajánlatos a figyelmeztetéseket teljesen kikapcsolni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Június 20, 2010 Share Posted Június 20, 2010 Üdv koreg ! Vezérlőpult ==> Felhasználói fiókok ==> Felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása ==> Majd a csúszkát lehúzod a legaljára ==> OK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindig_jövőre Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 üdv amd 64 x2 dual core 4800+ proci, 2giga ram és ati radeon hd 4550 (512mb) videó kártya van a gépembe. win 7 mennyire menne rajta? a sima home prenium lite-t néztem ki, semmi csilli villi nem kell nekem. az xp meg már unalmas és az idő is eljárt felette. szóval ha nem fogná nagyon a gépem váltanék... legerősebb játék amivel mostanában játszottam szerintem az assassins 1 volt erős közepes beállításokkal nem akadt egyszer sem. gta episod akármi szintén. válaszokat előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 Minden gond nélkül elmegy rajta. De ha megakarsz bizonyosodni, akkor telepítsd fel ezt és lásd: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 sapika, saját hszt te is tudsz törölni. ott a gombja a szerk mellett. ezen a konfigon akár egy ultimate is elmenne, még a 64bites verzió is, csak kérdés, hogy azon minden alkalmazás is futna-e. a home premium minden gond nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Június 22, 2010 Share Posted Június 22, 2010 Bocs az offért, de milyen gombra gondolsz? Mert én csak három gombot látok (szerkesztés, idézés és válasz)... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 22, 2010 Share Posted Június 22, 2010 eggen, később rájöttem én is, hogy csak a témánál van... sorry! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindig_jövőre Posted Június 22, 2010 Share Posted Június 22, 2010 köszi a válaszokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts