balu1977 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 ne kikapcsold hanem alvó állapotra kattints Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCEE1 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 kössz a segítséget. Amúgy ilyenkor a gép fogyaszt áramot ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Igen, fogyaszt. Nem véletlen, h. 'kész állapotban' áll fel a hibernálásból, s nem véletlen, h. úgy időzítve is fellehet éleszteni, programokat futtatni megadott időpontra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted Március 31, 2010 Share Posted Március 31, 2010 Sziasztok! Feltelepítettünk a laptopomra a win7-et. Helyzet az hogy innentől kezdve nem mennek teljes képernyőn a játékok. Az NFS Most Wantednál két odlalt van egy vastag csík, a Star Craft-nál pedig még nagyobb a gond, ott szinte egy kis kockában megy a játék középen. Vistával gond nélkül ment minden. Van valami megoldás, vagy "a hiba az én gépemben van"? Köszönöm.: D@niel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Március 31, 2010 Share Posted Március 31, 2010 Üdv A Win7 miatt lehet, ugyanis telepítéskor felpakol sok drivert, és valszínű az nem tetszik a játékoknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Nah,feltettem a Windows 7-et.És van egy kérdésem.Hogy tudnám kikapcsolni azt,h a háttérkép váltakozik fél óránként?Mert kicsit eszi a gépet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Az egyáltalán nem eszi a gépet.... De egyébként jobb klikk az asztalon-testreszabás-háttér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Nem?Akkor jó,megnyugodtam Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurat Posted Április 5, 2010 Share Posted Április 5, 2010 Üdv. Vista -n volt olyan lehetőség hogy háttérképnem nem kép lett betéve hanem egy kis animáció. Ilyet lehet használni 7 alatt? Ha igen hogyan?Nem találom az ilyen beállítást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phylon Posted Április 8, 2010 Share Posted Április 8, 2010 (edited) Van egy olyan hogy DreamScenes, keress ra a neten es megoldva. Meg Videot is rakhatsz be hatterkepkent Első körben kártevőírtást javaslok, a már rengetegszer leírt módon. Ha továbbra sem megy, msn törlés, aztán friss msn. Ha továbbra sem megy, akkor rakd újra a win-t, vagy garanciásan rendezd el ( win reinstall gyorsabb). Ez ekkora gond lenne? Egyszeru jatek rezolucio beallitas....nicns olyan hogy 4:3 meg 16:9 kulon egy jatekban sem ha rendesen be van allitva a rezolucio. Nezz utanna Módosította Április 21, 2010 agentzs1 Ne idézd a közvetlenül előtted szólót (Post Reply gombot használd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Április 11, 2010 Share Posted Április 11, 2010 Eddig a Soft7 nevű VS-t használtam, ma bekapcsoltam a gépet és már nem azt jelenítette meg hanem Windows egyszerűt és sehogy sem tudom visszaállítani, sok VS-t próbáltam de mindegyikre a Win 98 style-t állítja be. Mi lehet a gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 Szevasztok! Mióta felraktam a win7-et a gépre párszor megtörtént már a következő dolog. Tegyül fel estére bekapcsolva hagyom a gépet hagy menjen a torrent, monitor lekapcsol, majd reggel mikor újra bekapcsolom csak a monitor led villog, de nem ad képet. A gép ugyanúgy megy, ahogy este ott hagytam. A monitor jó, mert másik monitorral is ugyanez a hiba volt, a videókártya is, mert annál is volt egy cserés próba. Mikor kiütöttem a BIOS-t minden visszaállt normál kerékvágásba. Semmi hibaüzenet, semmi vírus. Annyi különbséggel indult a gép, h nem rögtön az asztal jelent meg, hanem a felhasználóválasztó, ahol ott volt a felhasználói ikon és alatta h zárolva. Párszor már megtörtént h hosszabb időre ott hagytam a gépet, és mintha önmagát zárolná, amit sehogy sem tudok feloldani, csak a BIOS kiütéssel. Van valakinek erre diagnózisa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 Asztalon jobbklikk/személyre szabás/képernyőkímélő/energiaellátási beállítások módosítása/ Innét már eléred, hogy melyik eszköz mikor kapcsoljon ki vagy hibernálja magát stb. Win7 alapbeállítása, hogy zárolja magát bizonyos tétlenség elteltével. Egérrel kattintasz vagy lenyomsz egy billentyűt, a monitor be fog kapcsolni és meg fog jelenni a felhasználói ikon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 De akkor eddig miért csak BIOS reboottal lehetett feloldani a zárolást? Nem lenne alapból elég egy egérkattintás vagy hasonló? Ráadásul a gép újraindításánál sem áll fel újra a win ilyenkor. Nincs se kép se hang. Na de megpróbálom a módszereddel, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Posted Április 18, 2010 Share Posted Április 18, 2010 Mivel valami írtó kedves ember a windows 7 témából törölte a hozzászólásomat, megpróbálom ide leírni a gondomat. (Ha itt sem jó, lesz szíves pm-et írni, melyben megadja a helyet ahová írhatok.) Szóval Bármelyik 7-est telepítem a gépemre, a második újraindítás után amikor már a c-ről kéne indulnia a windows embléma után fekete képernyő és nem történik semmi. Járt már valaki így? Mi a megoldás? Egy Nvidia geforce gtx 260-as kártyám, assus p5k pro alaplapom, van, a 7-es paramétereinek minden szempontból megfelelő gépem van, és nem értem a dolgot. A vista is simán fut rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyi184 Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 üdvözlet mindenkinek sokat kínylódtam hogy találjak drivert asus m2n-mx se plus ehhez az alaplaphoz win 7re ami 64 bites de nemtaláltam... a hivatalos oldalon meg egyszerűen nemtudok eligazodni sehogysem ha valaki tudna segíteni megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 kicsit lazább téma: miért késik a rendszeróra kb másfél-két percet? netes szinkron be van kapcsolva, a cr2032 nem lehet ok, mert 7/24ben megy és nem egyre inkább késik, ami a fáradást jelezné, hanem fixen ennyit. xp-nél ilyen gond nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 @nagyi184: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Közelebbi linkkel nem tudok szolgálni sajnos, innen már remélem evidens lesz. @Parteigenosse: A területi beállítások jók? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 @gyuszi: azzal semmi gond, nem órákat, csak perceket késik. de azt a másfél-két percet tartja rendületlenül, akármelyik jeladóval szinkronizáltatom. az xp is ugyanígy van beállítva és azután be lehetne állítani akár a big bent is. ja, egyszer pár hétig volt vistám is, az is ugyanezt produkálta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Április 21, 2010 Share Posted Április 21, 2010 Sziasztok! Nemtudom jó helyre írom-e, észrevettem az utóbbi időkben, hogy egy stdrt.exe folyamat indul a wondowsal együtt, ami 100%-on pörgeti a procit és kb 400B ramot zabál, ki tudom lőne, de el tudom valahogy érni, hogy eltűnjön a gépről? Előre is köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 Amikor fut a program, feladatkezelőben kattints rá jobb gombbal és válaszd a Fájl helyének megnyitása opciót. Ekkor megnyílik a mappa, amiben a fájl található, onnan annak bezárása után tudod is elvileg törölni. Úgy is meg lehet oldani, hogy megmarad, de nem indul el automatikusan. Futtatásba beírod, hogy msconfig (pl. feladatkezelőben Új feladat...) és azon belül az Automatikus indítás fülön kiveszed a program előtti pipát, leokézod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 Ennyire én is értek hozzá, ezért nem írtam volna ide, ha sikerül megoldani, egy ideiglenes mappában van az exe, minden indítás után létrehozza...valamint nincs az indított alkalmazások között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juniorg Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 Sziasztok! Valaki használja esetleg a Windows 7 gamer verziót? Elindítottam a telepítést és a legelején valami driver megadást kér rögtön. Esetleg linkelnétek ide nekem egy olyan verziót, amit lehet rendben használni és magyar... :S Előre is köszönöm De ha valakinek van ötlete mit kérhet ott szivessen használnám ezt a verziót is. Állítólag nagyon jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 Csáóó Nekem is lenne egy nagy problémám ezzel a dráága, jóó Windows 7-tel... Méghozzá az lenne h 5-10 perc mulva az USB-s fejhallgatom elkezd iszonyat móód zúúgni ha vmit csinálok, amiben hangok vannnak: zene hallgatás, játék, film. S eddig ez nem volt így amig XP-m volt. Vki, vmi tipp??? előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, lehet már valaki föltette ezt elöttem, csak 36 oldalt nem szeretnék átolvasni. Szóval, most vettünk egy laptopot Win 7-el, és hogyan tudnám föltenni rá az XP-s programokat? Szal program, ami nem futna elvileg 7-en, de föl lehetne rá tenni, vmilyen emulátorral! Szal tudtok ebben segíteni nekem? Előre is köszönöm szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Milyen emulátor? Ugyanúgy futnak rajta az XP-s programok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 Kr@sstheon1y kösz a programot de sajna úgyanúgy kula az egész...és már kezd idegesíteni... egyéb ötleted nincs? v másnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 Van hangkártyád vagy nincs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 asszem nincs mert beírtam a futtatásba h: dxdiag de ott meg nem adott ki semmi hankártyára mutató jelet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_dogg Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Lenne egy kérdésem : Ugye a win 7-hez kell 1Gb ram . De nekem csak 512 van . Ha így felraknám rá a win7-et akkor akadna a gépem ? Főleg akkor ha játszok Lenne egy kérdésem : Ugye a win 7-hez kell 1Gb ram . De nekem csak 512 van . Ha így felraknám rá a win7-et akkor akadna a gépem ? Főleg akkor ha játszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts