gyuszi02 Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Itt tessék körülnézni. Kedvenc témám vista és win7 alatt pedig: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Hali! Bocsi ha már vki feltette ezt a kérdést, de nincs erőm 34 oldalt végigolvasni: feltelepítem a Home Premiumot akkor egy sima pld. Ultimate DVD-vel tudom "fejleszteni"? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Ha a fejlesztés alatt azt érted hogy home premiumról ultimate-re frissítesz reinstall nélkül, akkor a válasz nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kid0315 Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Üdv! Feltettem a Win7-et, 1.7.7-es activator-ral sikeresen aktiváltam. A kérdésem az lenne, hogy ezután engedhetem, hogy a Windows Update frissítéseket szedjen le? szerk.: egyébként miért jó ennyire az utimate? rengeteg helyen láttam/olvastam, hogy azt használnak, de tudtommal olyan plusz funkciói vannak csak, amit max. vállalaltok tudnak kihasználni. Otthoni felhasználásra egy Home Premium (esetleg Professional az XP-mód miatt) miért nem elég? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 nekem mostanság kékhalálozik:S nemtudom miért már fent van augusztus óta... és mikor pl dvdt írok vagy másolok, telepítek akkor van hogy rájön és kékhalál:/ utána megint jó úgy hetente egyszer bejátsza légyszi help! valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Hali! Nekem olyan gondjaim lennének a Win7-el, hogy: 1. Amikor játszok (pl COD6), és hívnak skype-on, akkor nem bírok visszalépni csak a sima menüből (ahol kiválasztom, hogy mire megyek: play, options stb), de ha bemegyek a play-be akkor már nem lép vissza az ALT+TAB kombinációval. 2. ugyancsak ez ügyben, ha vissza bírok lépni, akkor felveszem a hívást, és leveszi a hangot. Ezeket meg lehetne oldani valahogy? Nem nagy dolgok ezek, csak idegesítő, pláne hogyha játszás közben hívnak (multi), és nem bírok kilépni, hanem megjelenik a kurzor, és pár perc után kidob a játékból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila1997pa Posted Március 17, 2010 Share Posted Március 17, 2010 Hello! Az én gondom a telepítéssel lenne. Nem bootolja be! a hibakód:5. Utánanéztem, és ezek szerint, ez azt jelenti, hogy a régi IDE meghajtókról nem tud bootolni, csak az újabb S-ATA-sokról. Tehát logikusan következik, hogy pendriveról kell telepítenem. Ez ideáig rendben is van, csak, hogy az lenne a kérdésem: Ha pendrive-ról teszem fel (és működik) akkor, akkor felfogja ismerni (a windows alól) a meghajtómat? Kérem válaszoljatok minél hamarabb. Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Március 17, 2010 Share Posted Március 17, 2010 Ez hülyeség! Nekem a régi gépemen fentvan az XP, és a Win7, és az elég öreg gép (2001-es), és arra simán felment. Sztem vagy valami a BIOS beállításokkal van gond, vagy rossz verziót szedtél le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinki Posted Március 18, 2010 Share Posted Március 18, 2010 sziasztok!segitséget szeretnék kérni, felraktam a win 7-et és megprobáltam felrakni a daemon tools 4.35.5 -öt és ezt a hibát irja ki:internal setup error.error code14.contact support.Próbáltam alcoholt is felrakni azt sem lehet.Mi lehet a probléma?előre is köszönöm a segitségeteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 18, 2010 Share Posted Március 18, 2010 @tinki: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. @mlinkin: Felteszed valami tárhelyre, aztán a linkeket megosztod a MEGFELELŐ topikban. Ez itt például nem az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 20, 2010 Share Posted Március 20, 2010 Mennyi memória van a cuccban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Március 20, 2010 Share Posted Március 20, 2010 Az is lehet hogy hibás a gépen a rendszer. Ha újonan vetted valahol, és garanciás, akkor vidd vissza, és cseréltesd ki. Ha nincs gari, akkor format C, és rakd újra az egészet. De persze ehez hogy eldöntsük szükség van a géped "belsőségeire". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 20, 2010 Share Posted Március 20, 2010 Első körben kártevőírtást javaslok, a már rengetegszer leírt módon. Ha továbbra sem megy, msn törlés, aztán friss msn. Ha továbbra sem megy, akkor rakd újra a win-t, vagy garanciásan rendezd el ( win reinstall gyorsabb). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Hali! Nekem az lenne a gondom, hogy a régi játékok nem akarnak teljes képernyőn futni, vagyis inkáb 16:9 helyett 4:3ban futnak, jobb és bal oldalt pedig van egy fekete csík (pld. NFS:MW, UT3), a játékok a legnagyobb felbontáson vannak, próbáltam már kompatibilitást XP-re állítani de semmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Állítsd 16:9-es felbontásra, ha meg nincs ilyen, akkor leves.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Hello! Segítségeteket szeretném kérni!! Az a problémám hogy ha belépek a saját gépbe azon belül a meghajtóba és ott a mappákba akkor mindig új ablakban hozza fel minden egyes mappánál ...! Valaki segítsen plz hogy hogy tudom vissza állítani hogy 1 ablakba történjen az egész folyamat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Rendezés-mappa beállításai-minden mappa ugyanabban az ablakban ( legfelső panel) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Az a gond hogy ez az opció be van pipálva.. :S Néztem én is hogy kivettem meg vissza raktam a pipát de akkor is fenn áll ez a gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 24, 2010 Share Posted Március 24, 2010 Gyerekek,egy hülye kérdés.Fel akarom tenni a Windows 7-et.Most XP-m van.Kellenek hozzá driverek?Mert olyat mondtak nekem,hogy csak a videókártya driver kell (hivatalos oldalról),és a többi (hangkártya stb.)driver magától frissül,csak aktiválni kell Windows 7-et.Ez igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 24, 2010 Share Posted Március 24, 2010 Részben igaz: Ugyanis csak a win beépített drivere frissül, az meg ugyebár.... Egész konkrétan a hangkarit és a vga-t kell ( érdemes, nem muszály) feltenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajko02 Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 Üdv. Van egy olyan gondom, hogy amikor indul a windows akkor kikell választani a windows 7-et vagy várni 30mp-t hogy elindúljon. Msconfigba kitöröltem az összes windows 7-et 1maradt amire azt írja hogy jelenleg használatban van, de így is amikor indul kijön 1 windows7 és egy olyan, hogy előző operációs rendeszer vagy vmi ilyesmi. Hogyan tudom megcsinálni hogy jó legyen? előtte rendesen formázva volt szóval biztos hogy csak 1 op van fent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 Előtte mi volt fent? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajko02 Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 Xp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 Gondoltam. Akkor nézd át a meghajtóidat, hátha maradt belőle boot.ini vagy valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 26, 2010 Share Posted Március 26, 2010 Részben igaz: Ugyanis csak a win beépített drivere frissül, az meg ugyebár.... Egész konkrétan a hangkarit és a vga-t kell ( érdemes, nem muszály) feltenni. Köszi,akkor majd a tavaszi szünetben felrakom És amúgy hogy mennének el a játékok ha a Windows 7 lesz rajta? Gépem: Intel Core 2 Duo 2,54 GHz 2 GB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512 mb 250 GB HDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Március 26, 2010 Share Posted Március 26, 2010 Ugyanúgy mennek mint bármi más alatt, ez egy idióta tévhit hogy lassabbak a játékok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 26, 2010 Share Posted Március 26, 2010 (edited) Okés,köszi Nah,még egy kérdés xD A kártyám támogatja a Direct X 10-et.És én majd a Just Cause 2-t akarom feltenni(amihez directx 10 és windows 7 kell) a gépre.Az lenne akkor a kérdésem.Hogy honnét lehet letölteni a DirectX 10-et,mert sehol se találtam.Vagy az már a Windows 7 feltelepítése után fel is kerül a gépre? Módosította Március 26, 2010 ProCukor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 A Windows 7 alapból tartalmazza, esetleg lehet frissíteni ezzel a programmal: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Vagy ha telepítessz egy DX10-es játékot akkor felteszi azzal (legalábbis ajánlott frissíteni). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCEE1 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Hy mindenkinek! Néha előfordul a windows 7ben mikor bekapcsolom a gépet nem bootol nem tölt, és egyből bent vagyok a windowsba zárolt állapotban. Mikor meg bejelntkezek akkor se tölt semmit a gép, és egyből tudok dolgozni. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet ezt az állapotot vhogy rendszeresíteni, szóval hogy mindig így induljon a gépem ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts