Hadvezir Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Helló. Azt hol lehet beállítani hogy milyen programok induljanak a rendszerrel együtt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Beteszed indítópultra a parancsikonját, vagy ha nem hozzáadni akarsz, hanem kiszedni néhány alapból induló progit, akkor msconfig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomaházi roland Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Hali! Akad olyan ember közöttetek aki véletlenül megvette volna a windows ultimate 32 verziót a boltban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Még mindig nem sikerült felfogni, hogy a nagy win7 témában található linkek UGYANAZOK amit a boltban kapsz? istenem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Majd a következőhöz odaírom, hogy boltban vettem. Csak Roland kedvéért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luxi Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Sziasztok! Légyszíves segítsetek! Letöltöttem innen a Win7 Ultimate Final EN/HU/DEx86/x64 iso-t. Fel is települt szépen, semmi gond nem volt vele, aktiválta is magát, de az gondom hogy nem volt hang. Letöltöttem szintén innen -a 109 hsz-ban- a hangkártyadrivert, fel is telepítettem, ,de semmi. Meg sem szólalt. Az alaplapot 2 éve cserélték a gépben, annyit tudok róla csak ami a számlán szerepel: BRD EliteGroup P4VXAD+. Van valami reményem, hogy ezzel megszólal? És Xerox3117 lezer nyomtatóm van, azt sem ismerte fel, és én nem találtam megfelelő drivert hozzá. Valaki esetleg tud segíteni ebben a két dologban? A fontosabb a hang lenne, nyomtatást meg tudom oldani másik gépen. Nagyon szépen köszönöm előre is!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Nézd meg az Everest nevű progit Azzal ki tudod minden alkatrészről deríteni, hogy miféle pontosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luxi Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Nézd meg az Everest nevű progit Azzal ki tudod minden alkatrészről deríteni, hogy miféle pontosan Köszönöm szépen, megnéztem. A következőt írja ki: Alaplap neve ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic MS9107C / Kobian KOB P4X266 NFSX/P4X266 WFSX/P4X266a NDSUX/P4X333 NDSX A multimédiánal pedig: PCI/PnP audio Eszköz leírása Típus VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI Tudnál segíteni még abban, hogy akkor most mi a teendőm? Ezt találtam közben: Drivers for VIA AC'97 7.00b * Description Drivers for VIA AC'97 * User's advices * Editor: Via * Release: 7.00b * Language: English * License: Freeware/free * System: 95/98/Me/2000/XP/Vista Drivers for VIA AC'97 Szerinted ez jó lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Innen próbáld letölteni hozzá a drivert, és ha sikerült akkor telepítsd fel: http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=163&a=510 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luxi Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Köszönöm, ezt már megpróbáltam tegnap, de nem jártam sikerrel, ezzel sem ismerte fel. Lehet azért mert nincs írva op.rendszernek a vista? Tudom nagyon láma a kérdés, de én azt olvastam hogy vistás driverek jók a win7-hez, itt pedig nincs vista, csak ez: Oprendszer: Win2000 / Win9x / WinMe / WinNT / WinXP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 A Win7-ben be kell állítani, hogy működjön rajta az xp driverek is. Én is sokat szenvedtem vele, mire bejött a hang! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luxi Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Most jön a nagyon láma kérdésem: azt hol kell beállítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Katt a progira, Tulajdonságok/Kompatibilitás fül (elvileg ) és itt be tudod állítani, hogy miként akarod elindítani. Ez XP-n így van, de sztem Win7-en nem sokat változhatott, maximum a nyelvezete. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsx1200 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Segítséget szeretnék kérni,tudom ez nem konkrétan a segítség kérések helye de már ott is feltettem a kérdésem XP-én használtam a mac2 nevü kis progit amivel átírtam a mac adress címemet a 7-esen is szerettem volna használni már több progival is az történt,hogy az ezközkezelő felől nézve ugy tünik megváltoztatta a címemet viszont valószinüleg kifele az eredeti látszik mivel csak egy bizonyos maccal tudok egy hálóra fllépni ugy hogy legyen internet elérés is.Előre is köszönöm a választ hátha tud valaki tippet adni hogy mit csináljak wifi kártya cserén kivül mert egy laptopba van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 kicsit láma kérdés ... most hoztam haza egy AMD procis HP-Compaq laptopot, egyik hiperunkbol, és telepitett win7 van rajta, doboza szerint 64 bites ... erre megoldhato a régi office 2003 telepitese? ... az ugyebar 32 bites :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 A 64bit nem azt jelenti hogy csak olyan progikat használhatsz szóval igen, fel lehet tenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti72 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 köszi .. müxik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Nem tudna vki segíteni abban, higy a WIN7 minden indításkor mit csinálja azt hogy kb. 1percig csak az egeret mutatja és fekete háttér utánna betölt normálisan... ekkor megjelenik a hibaüzenet hogy a lapozófájl mérete nagyobb az ön által megengedettnél, mert a win7 indulásakor a memóriában hia történt. Átállítottam h kezelje magának, nem jött be. Aztán beállítottam a ramom kétszeresére, ez sem működött. Vki tudna segíteni? Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
extrafiu Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Üdvözlet, akadt néhány problémám nekem is. Én a Winows 7 7600 RTM Ultimate x86-ot raktam fel. Mielőtt felraktam volna, szedtem le hozzá drivereket. Ezekből egyiknek sem tudom igazán hasznát venni. Feltelepítettem a win7.et. Az eszközkezelőben az egyéb eszközökben egy olyan volt, hogy Multimédiás videovezérlő, amihez nem volt illesztőprogram. Nem működött a net így fel raktam a már előzőleg leszedett alaplap cuccost: 15.51_nforce_win7_32bit_whql. Alaplapom: ASUS M2N-e SLI. A telepítés sorná mindössze egy 604 kb-os Smbus vezérlőt tett fel semmi mást. Ez nem sokat művelt, így hát beraktam az alaplaphoz kapott eredeti cd-t, átraktam Winos XPSP3 komppat.módba (mert win7-en simán nem akarta vinni). Feltettem, ezután az eszközkezelőben több dologhoz nem volt illesztőprogram, Enthernet Network Kontroller és mi egymás. Ez miatt netet sem tudtam kreálni. A multimédiás videovezérlő ellen feltettem a: 191.07_desktop_win7_winvista_32bit_internation_whql drivert. A videókártyám: Gefroce 8600 GT. Telepítés majd újraindítás után, még mindig ott volt a multimédiás videovezérlő, és ráadásul most filmeknél még a kép is vibrált. Mivel a hibák akkor is megmaradtak, ha a drivereket letöröltem, így újra tettem a rendszert. Most egyenlőre egy: 520_nForce_WinVista_32bit-es alaplap cuccos van fent. Internet alaplap driver nélkül is jó volt. Viszont még a vista-s driver esetén is ott van a videovezérlő, amit nem tud felismerni. Most megpróbálok egy sima xp-s majd vista-s videókari drivert feltenni, amik valószínűleg nem fognak működni. A dolog kijavítására mit javasoltok, vagy milyen drivert? Egyáltalán kell e feltennem windows 7 esetén alaplaphoz cuccokat?! A másik, hogy C media 6501-es hangkártyám van, amihez 5.1-es berendezést használok, se xp-s se vista-s hangkártya driverrel nem tudtam az megoldani, hogy a dolog 5.1-esen szóljon. Amit ki tudtam hozni belőle az annyi volt, hogy mindegyik hangfal szólt, a magas-mély összecserélődött és egyáltalán nem volt térhatású hangzásuk.A dolgokat bárhogy állítottam, bárhogy dugtam a vezetékeket hátul, sehogy sem lett 5.1-es! Ha valakinek ilyen, vagy ehhez hasonló problematikái vannak és tudja rá a megoldást, esetleg tippje hogy mi lehet a gubanc, az válaszoljon legye oly szíves! Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdvözlet, én vagyok megint:) Már találtam megfelelő drivert, jó az alaplap cuccosa, van net, videókari driver is van, a kép nem vibrál. A multimédiás videovezérlő még mindig ott van, de rájöttem, hogy csak a fel nem telepített Tv kártyámat látja, csak ezt még pár napja nem tudtam, mert Xp-n csak akkor érzékelődött ha feltettem hozzá a cuccokat. A hang problematika még mindig áll, de várok amig ki nem adnak valami javítást, addig igy használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 A hang probléma úgy tudom azért van, mert a kedves Microsoft a Vistától kezdve teljesen átalakította a hangkezelést és emiatt nem igazán lesz térhangzás. Lásd ezt a rövidke hírt róla: http://prohardver.hu/hir/vista_alatt_veszelyben_a_terhangzas.html Ha valaki tud erre megoldást (esetemben 7.1-es), akkor azt szívesen venném. Nekem Creative X-fi ExtremeGamer hangkártyám van egyébként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leandro_ Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 A seven nem támogatja az 5.1 et ne is próbálkozzatok vele, ha a sevenre vista vagy xp driver kerül megkergül, addig amíg nem hoznak ki rendes drivert nem is lesz jó. Én egy tv-t nem tudok rákötni a gépre mert nem ismeri fel egyszerűen,, driver megvan hozzá de mintha ott se lenne. Gyerekcipőben jár a windows 7 ez a nagy harci helyzet sajnos :S kevés normális minőségű drivert adnak ki hozzá ráadásul többet eszik memóriából is és firefox akad ha explorert nyitnak meg előtte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 "Ha a sevenre vista driver kerül, megkergül" :D :D :D :D gondold át mégegyszer. Az hogy az xp driverek nem mennek alap... és nem az az oka hogy a win7 (vagy akár a vista) rossz. Igaz is és nem is. Nekem megy a tv ( ati 4850), és egyébként is, driverből kell beállítani. "ráadásul többet eszik memóriából is és firefox akad ha explorert nyitnak meg előtte " Ezt így nem tapasztaltam ( és ilyen konkrét panasza senkinek sem volt még eddig... szóval a saját géped körül kéne söprögetni, nem egyből a win7et "szidni" ), és egyébként, ha fizettem a nyavajás memóriáért, akkor használja már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Egy érdekes problémába ütköztem most, s egyelőre még nem sikerült megoldást találnom Fel szeretnék valamit telepíteni, amihez a driver csak inf (+cat, sys, dll, ini fájlok) formában van meg, de ha kiválasztom az eszköz hozzáadását (bárhol), akkor csak keres, és keres, és keres, de nem ugrik a keresés végére.... (már másodszor vagy egy órája megy, szerintem behalt) :S (ugyebár ott lehetne hozzá kiválasztani, hogy saját lemezről (megadni a driver elérési útját), vagy a windows kész listájáólból válasszunk) így nem tudom, hogy hogyan tudnám feltelepíteni... Ha a jobb klikk telepítést választom az inf-en akkor meg kiírja, hogy telepítési hiba a kijelölt inf fájl nem támogatja ezt a telepítési módot... pedig olvastam valahol, hogy az érintett driver megy win 7 alatt is :S így az első megoldásra lenne szükségem :S Valakinek van valami ötlete, hogy így hogy tudnám felrakni? Sajnos a kérdéses driverből nincs 'telepítős' verzió. eszközkezelő listáján nem szerepel semmi ott, s így a drivert sem tudom frissíteni egy cseles húzással... Szerk: megvan a megoldás! Az eszközelőben bárhova is kattintasz, menübe vagy máshova nem lehet hozzáadni, de ha magára felül a pc-re, akkor régi típusú hardver hozzáadása, s ott el lehet jutni a saját lemezig... Ha valaki hasonló problémával küszködne, akkor gondoltam, h. leírom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Sziasztok! a problémám az, hogy Feltettem a win7-et, de nincs hang. egy alaplapi hangkártyám van, HD Audio és ehhez feltett a win7 egy drivert, de nem szólal meg. Én is próbáltam feltenni drivereket, de még mindig nincs hang. Légyszives írjátok le hogy mit csináljak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Gondolom Realtek van neked is, azoknak a "típusa" leggyakrabban a HD audio... Egész egyszerűen nem a win7 driverét kell használni ilyen esetben hanem a hivatalos oldalról származót.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 igen Realtek van letöltöttem a realtek.com oldalról is a win 7hez valót, úgy sincs hang Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Nekem is volt ilyen problémám. Ráadásul egy olyan gépen volt ez amibe a világ legsz*rabb Abit alaplapja volt. (NF7 típusjelű) Ezt szedtem le: http://www.techbeta.org/windows-vista/realtek-ac97-audio-codecs-for-windows-vista-and-windows-7/ Ez megoldott mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 köszi a segítséget!!!! ez sem segített, de az asus honlapjáról szedtem le egy régebbi vista drivert és most jó a hang!! kösziiii! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkhon Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Üdv! Nekem is a hanggal lenne bajom, igaz nekem van de halkabb, mint ezelőtt, nemtudom, h az os-től vagy a drivertől függ-e? ja nekem is realtek em van, eddig meg xp-t használtam, 2 napja raktam fel a win 7 et de nem találtam az xp-s hangerőszabályzóhoz hasonlót [gondolom nincs is] abban volt olyan h speciális beállítás és ott ha kivettem a pipát akkor hangosabb volt [lehet ez csak notin volt így] Szal remélem nektek van valami ötletetek ha hülyeséget kérdeztem akkor tekintsétek tárgytalannak. Előre is köszi by.: P3dr0 egészség&térerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 lehet hogy én mondok hülyeséget, de jobb oldalon lent a tálcán ott lehet állítani a rendszerhangot, meg egyes futó dolgok hangját, pl msn. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts