Wendriner Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Amilyen rendszert most is használsz, olyan pont jó lesz. De a legegyszerűbb: ha 4 giga, vagy attól több ramot használsz, vagy szeretnél a közeljövőben, akkor mindenképp a 64 bitest töltsd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLF4173 Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Hello mindenkinek! Egy idegesítő problémára kellene megoldás. Hogyan lehet win7-nél kikapcsolni/letiltani azt hogy ne zárolja folyton a gépet? Mert amikor napközben otthagyom, elmegyek otthonról és közben mennek a letöltések. akkor mindig zárolja és akkor minden letöltés megszakad. És ez kiakaszt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco-14 Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Kösz a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gáb Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Valaki járt már hasonló cipőben? : felraktam a notebookomra a Windows 7 professional-t, magyarosítottam és most nem találok hozzá megfelelő Catalyst-ot. Végigpróbáltam szinte az összeset. ATI X2300-as VGA kártyám van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy_06 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Sziasztok! A Win7 kiírta még tegnap h hamisítás áldozatául estem. Mit tegyek? Köszönöm a helpet, üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco-14 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Hello! Kódot honnan tudok szerezni win 7hez vagy azt nem kért telepitéshez? És még annyit hogy az aktivátor akkor kell elinditani amikor a win7 fel van már telepitve? pls segítsetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 blanco-14: itt van két link, itt nézz szét, sokmindent megtalálsz. Az első az aktiválásról szól. Az ilyen összevissza írkálásokból, meg még baj lesz, Moderátorok nem fognak örülni.. Igaz ez nem is az én posztom, hogy beleszóljak, elnézést érte. http://www.hogyan.org/kategoria/windows/windows-7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldRepo Posted Szeptember 4, 2009 Share Posted Szeptember 4, 2009 az 562.hsz.-hez nincs valakinek ötlete,vagy okossága? hová tehette a frissítés a tiltást? és hogy lehet leszedni? előre is köszönöm az ötleteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Használj másik aktivátort. A win7 témában van jópár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 Üdv Mindenki! Akadt egy pici problémám a win 7 RTM 64 bites aktiált változattal. A problémám az, hogy a wincsim egyik partícióját egyszerűen nem látja a rendszer. Nem is érdekelne ha nem egy 110 gigás partíció lenne és nem azon lennének a cuccaim jó része (filmek, játékok), és nagyon szeretném visszakapni. A poén az, hogy ha particion magic-el nézem akkor meg látja az összes partícióm. Valakinek nincs ötlete, hogy hogyan kaphatnám vissza a partíciómat? Ha valakinek volna ötlete az nagyon jó lenne. Üdv deszantos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 csak szét kéne nézni egy kicsit, ezt már vagy 20x leírták előttem. A lemezkezelőben meg kell keresni a particiót, és simán adni neki egy betűjelet. (Vezérlőpult / felügyeleti eszközök / számítógép kezelés, itt pedig lemezkezelés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 Köszi a tippet de ez sem oldotta meg a problémát, a partíciót még mindíg nem látja és elég gáz, hogy a 750 gigás wincsiből lát 630-at. Valmi más tipp esetleg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 nekem is csak a windows particióját látta de a másik vinyójét nem,de nekem úgy jött rendbe a dolog hogy az asus alaplapom cd-jéről felraktam a marvell 61xx drivert és újra indítás után megjelent minden partíció. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldRepo Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 gyuszi02 ! az 581.hsz-t nekem szántad? mindenkinek:most nincs feltelepítve a Win7,és nem is tudom feltelepíteni újra mert blokkolt valamit az MS...valami ötlet,hogy mit kéne csinálni? formázás,másik partíció nem használ....hol blokkolhat egy system file-t? előre is köszi az ötleteket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 Szerintem ilyen nem létezik. Olyan nincs, hogy az MS blokkol, és fel sem tudsz tenni új rendszert. Jól néznénk ki, ha még a legális verziót se tudnád ilyesmi miatt feltenni. Mert amit te írsz, aszerint nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Igen azt neked szántam. Ha meg nem tudod feltenni, az más miatt van. Olyan nincs, hogy legyalulod, és nem engedi használni utána. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fneb Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Sziasztok, nagyon megszívtam... Asus F5V Series típusú laptomra tettem fel a Win 7-et, Vistát lefrmáztam róla, de a gép drivereit nem lehet feltenni, mert ahogy elindítom kiírja hogy only Vista. Anélkül ugye meg nem igazán használható a gép... Ja! kérdés: valakinek valami ötlete? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Esetleg a BIOS-ban próbáld meg átállítani a sata csatlakozót, nekem is ileny gondom volt a laptoppal de mikor AHCI-ről IDE-re állítottam át azután nem volt semmi gondja. De ez csak egy tipp. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fneb Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Köszi, megpróbálom, bármilyen tippet örömmel veszek, mert a vistát szívesen lenyomnám róla, de hát az xp-vel is így jártam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank85 Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Sziasztok! A Nagy Windows 7 témában doktor írta: "Hellou...!!! Csak hogy tuggyátok - van eggy univerzális automata robot aktivátorom amejikre csak elég egyszer rákattintani és saját maga végzi ell az egéssz fojamatot amejik 1 percig tart az ujraindítást is beleertve...tudom mostan bisztosan vannak ojakis akik magukba mongyák hogy nemnagy dolog - de pedig nagyon nagy dolog és hiszem hogy még ijet nemis láttatok....!!! Ha netán valakinek kéne ..... csakis privibe kuldom ell a linket....sziasztok....udv:....doki........!!! " Egy aktivátorral sem mentem túl sokra, de elkértem doktortól a linket, és azzal ment! Akinek ilyen aktiválásos gondja van, az forduljon doktorhoz! Orvosolja a problémákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 hii lenne egy kérdésem a win7 felmegy satás hddre vagy fel sem ismeri mint az elödök? ott kellett sata drivert integrálni nlite vagy vlite segitségével ebbe is kell ha igen milyen programmal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Szeptember 9, 2009 Share Posted Szeptember 9, 2009 Simán felmegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kersztapa Posted Szeptember 10, 2009 Share Posted Szeptember 10, 2009 Helló MINDENKINEK! Az alábbi paraméterekkel rendelkező gépre feltelepítettem a W7 7600 RTM x64 op. rendszert: CPUDualCore Intel Pentium, 2800 MHz (10.5 x 267) Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB) 2x 2 GB DDR2-1100 DDR2 SDRAM Újraindításnál (amikor már elvileg a telepítés befejeződne, vagy, ha valami új programot telepítek) rendszerint megáll, nem indul el! Tud valaki megoldást? (A 32 bit-es rendszer is ezt csinálja) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benjoe1 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Sziasztok! Home Premium verióhoz van működő crack? Mert próbáltam az alábbi kettőt, de nem működött csak ultimate verzión: Windows 7 Activator 1.2-OaH, Windows 7 Loader 1.5 Release 2 by Orbit30-Hazar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Elméletileg csak ultimaten mennek tedd fel azt. Ugyanúgy mint a vistánál, nincs érdemi különbség a kiadások között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huron Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Hali! Az aktivátorral mennyi ideig lehet használni a win7-et? Vagy véglegesen feltöri? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Ameddig újra nem teszed a Windows-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Nekem tökéletesen működik. Legfrissebb verzió? a win7 milyen verzió? a lokalizáció jól van beállítva? tetteél fel a thunderhez valami addont? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Szeptember 13, 2009 Share Posted Szeptember 13, 2009 Üdv mindegykinek! ....... Tehát keresem a Windows Mail utódát. Lécci valaki segítsen. Köszi. Talán próbáld ki ezt: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=410&k=3 A guglival szétnézel, biztos van újabb is, meg Magyar is, vagy magyarítás hozzá. Szerk: szétnéztem kicsit, itt van is: http://naigen.extra.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CruX Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 hi, win7 alatt automatán zárol a rendszer valami okbol. Poróbáltam megkeresni miért csinálja de , 15perc után zárol és eléggé zavaró, ha valaki segítene hogy hogyan is lehetne ezt kikapcsolni megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts