balazs077 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Hello. Annyi kérdésem lenne hogyha felteszem és véletlenül nem működne az aktivátor és a rearmolási lehetőség is elfogyna akkor egyáltalán nem engedne utána belépni, vagy csak bizonyos funkciók állnának le és utána még kiírhatnám amire szükségem van aztán visszatehetném az xp t? Válaszokat előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 120 napig lehet használni a rearm-al. Ne mond már, hogy addig nem rakod újra az oprendszert. Meg az aktivátor is tuti működik. Ha az idő lejár akkor nem tudsz semmit sem csinálni a géppel. Újra kell rakni az oprendszert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strchris Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Az Update2 WIndows7-nél kb a 96% után az alábbi hibaüzenetet kapom : "Windows could not set offline locale information" Error code : 0×80000001 . Ugye ez az a WIndows 7 amit már nem kell aktiválni hanem csak telepíteni . Mi lehet a hiba oka ? A dátum és idő megfelelően be van állítva . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs077 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Nekem ez a daytona xp legalább 3/4 éve van fent és ugyanolyan gyorsaságu mint mikor felraktam. Én tényleg nem gyakran szoktam ujratenni az oprendszert ezért kérdeztem azt. Az aktivátorral meg az a bajom h aki feltette kb 60 40 % arányban működik az embereknek mer ms nél is próbálják kiszűrni h meik hamis azok sem hülyék. De remélem 120 napon belül lesz hozzá normális törés. Válaszodat köszönöm természetesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mao631 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Sziasztok. Feltettem a win7 32 bites változatát innen http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...mp;p=1343331542 és ezt a Genuine crack-ot használom http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...mp;p=1343352153 amit teljesen flottul működik. 5 napja nyuzom a régi gépemet a call of 4-el egy ati 9550 es videokártya 256mb 1600+ proci 768 ram ,tehát egy régi lestrapált gép,amin szépen fut az op rendszer a játékkal 1024-768 felbontással játszom nagyon kis akadással,amit xp-vel csak élvezhetetlenül 800x600-ban tudtam nyomni. Most feltolta 319Mb grafikusra és 256 dedikáltra.A másik komoly gépen ami fullos sajnos a hangkártyával találtam problémát annak ellenére,hogy leszedtem a hozzá való drivert pci 5.1-es hangkártya,nos ezzel még küszködök(ha valaki tud erre megoldást megköszönném a segítséget).Laptopnál szintén egy hibát találtam MSI 3200 dual stb a nero egyik fajtáját sem tudtam feltelepíteni. Egyébbként csak ájánlani tudom szerintem nagyon jo op renszer lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Nekem ez a daytona xp legalább 3/4 éve van fent és ugyanolyan gyorsaságu mint mikor felraktam. Én tényleg nem gyakran szoktam ujratenni az oprendszert ezért kérdeztem azt. Az aktivátorral meg az a bajom h aki feltette kb 60 40 % arányban működik az embereknek mer ms nél is próbálják kiszűrni h meik hamis azok sem hülyék. De remélem 120 napon belül lesz hozzá normális törés. Válaszodat köszönöm természetesen. A 7Loader biztosan működik, azt használhatod, előbb-utóbb azt mondjuk lefogja lőni a MS, ezért módosítottam egy apró kis programmal az alaplapom biosát... Plusz OEM kulcs, és máris mindenhova eredetinek látszol ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 nekem az a gondom, hogy amióta aktiváltam az ultimate-met, azóta csak ez hajlandó elindulni. pedig nagy szükségem lenne egy másik vinyón ülő xp-re bizonyos okokból. van valakinek ötlete? Na szóval talán még nem késő ,nézegettem és találtam olyant,hogy számírógép/ tulajdonságok /speciális rendszerbeállítások /indítás és helyreállítás /rendszerindítás,alapértelmezett operációs rendszer,itt a legördülő menüből lehet választani ,hogy melyiket indítsa el 30 másodperc után automatice,illetve csökkentett módban melyik OP rendszerbe tudj bemenni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 kösz csabicsekker, visszaálltam az xp-re közben. ezt a lépést én is ismerem, ott szoktam beállítani, hogy ne 30 mp-et várjon a válaszra, hanem csak 10-et. viszont egyből nehéz választani... többet ugyanis nem volt hajlandó mutatni. majd a ff topikban rákérdezek a jelszavak mentésének helyére, mert azzal is bőven kijönnék most már, majd ha lesz végleges w7 és lesz olyan loader, amelyik lehetővé is teszi a tényleges választást, majd megint visszaállok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Raktam be WGA Patcher Cyclone 4.0 Setup progit win7-re nem tudom ezt ismered-e,én kipróbáltam és nekem műxik mindenesetre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 a win7-tel amúgy nem sok problémám volt, azon kívül, hogy jópár kedves alkalmazás nem működött rajta, de ezt még túléltem volna. de nem volt hajlandó mást is szóhoz jutni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
swłnx Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Sziasztok! Olvastam a topicban, hogy elméletileg vista driverekkel működnek a cuccok. Ezt csak azért írom mert nekem egy olyan jellegű problémám volt és (van), már lehet nincs ezek szerint, hogy rokonomnál az xp-t lecseréltem ugye ha jól emlékszem a w7 7100-ra. Majdnem minden működik, kicsit lassabb, ami érthető a gép adatai alapján. Nos a majdnem minden alatt a nyomtatót értem. Mert felismeri, de nyomtatásnál nem nyomtat. Nyomtatási tesztet lehet vele végezni az maga működik is. Tehát tinta megfelel, és maga a nyomtató is működik. Scannelni nem emlékszem hogy tudtam-e. A lényeg hogy a cd ami hozzá van, az xp-s. De az információ alapján most már ugy gondolom, lehet hogy vista driver kellene hozzá.. Egyébként egy elég régi nyomtatóról van szó. (lexmark 2300 series). szóval ide 3 típus tartozik, x2310,x2330,x2350. Most azt nem tudom az melyik, de a vista driver amit most szedtem le, az mind a háromhoz van készítve. A kérdésem hozzátok, szerintetek ha majd felrakom működni fog a nyomtató, vagy valami más problémája van. (szerintem ez volt a gond) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs077 Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Hi. Feltettem hozzá a 4es nod vírusírtót és azelőtt simán rácsatlakozott a ruterre a nod óta pedig mindig nekem kell megkeresenem és nyomkodni h csatlakozzon. Nem tudja valaki melyik beállítást kell változtatni hogy ne szoljon bele a nod és ugy működjön mint azelőtt? Választ előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 A piratebay-ről szedtem le a megbízhatónak mondott Premium verziót amit nagyon dicsértek ott.Minden tökéletes, a Windows update leszedte a magyar nyelvet is.Mindent elsőre felismert és már a W-lannal sem volt probléma.Ez az eddigi legjobban sikerült Windows és nem vagyok elfogult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 hali! leszedtem egy Windows 7 RTM7200 x86 HUN-t és olyan gondom lenne vele h nem bootol.a biosomban az elsődleges bootoló a dvd meghajtóm, és mikor berakoma dvd-t és ujra indítom a gépet akkor nem bootol be a telepítő hanem egyszerüen továbblép a windows betöltésére... ilyenkor hogyan tudnám megoldani a telepítést? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Akkor kezdjük megint a 100x lefutott köröket ismét... Az isót hogy írtad ki? Mellesleg az rtm-el jobban jártál volna, ha azt szeded le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 ez nem isoban volt és én az rtm et szedtem le... -.- leszedtem 13 rar fájl azokat kicsomagoltam és amit kicsomagoltam fájlokat és mappákat,azokat írtam ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Olyan nincs hogy nem isoban van. A néhány oldallal ezelőtti delikvens is pont így csinálta, Hogy betársította az isót is a winrar-al, és kitömörítette azt is. Nem értem hogy mért annyira nehéz megérteni hogy az isot ne bontogassuk ki. Ennyi a titka, lemezképként kéne kiírni. Az rtm mellesleg nem 7200. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 shyter változatát töltöttem le ami 13 partból ált,mindegyik rar volt,azokat total commanderrel kicsomagoltam és kaptam egy mappát amiben a telepítési fájlok vannak ezek a fájlok vannak a kicsomagolt mappába,ezekt írtam ki egy dvd-re(iso a közelben sincs...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 valóban így van feltöltve, igazad van. Így bootlemezként írd ki, de ez is evidens lenne azt hiszem... A másik ha 6 giga ramod van, akkor minek 32bitest szedsz le? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 na nem értem ezt a bootlemez dolgot,sry :S hogyan csináljam? ui.: csak próbaképeen szeretném feltenni a 32 bitest. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Neróban van ilyen opció, de én soha nem használtam még, mert ugye szükség nem volt rá... Szerintem szedj le x64-est, ha esetleg meg akarnád hagyni Az amúgy is isóban lenne ( az összes isóban van feltéve ide, kivéve ezek szerint pont ezt... mégegyszer elnézést az agresszivitásért), könnyebb kiírni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 (edited) köszönöm szépen válaszaidat... úgy dönöttöm inkább nem szórakozom ezzel a verzióval és máris elkeztem tölteni szaby59 verzióját halott link remélem ez működni fog. Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 (edited) köszönöm szépen válaszaidat.... inkább nem szórakozok ezel a verzióval... máris elkezdtem tölteni iceteam 64 bites verzióját ami remélhetőleg isoban van. halott link Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Nemtudom,énis inkább a 64bitet javasolnám a 6Gb Ram-hoz,elvégre te tudod h mit akarsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djhoresz Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Hali mindenkinek.1 kérdésem lenne penről telepíthető a Win7?Ha igen mi a módja? Válaszokat előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=Wlg&q=install+windows+7+pendrive&btnG=Keres%C3%A9s&meta= http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=blg&q=install+windows+7+pendriver%C3%B3l&btnG=Keres%C3%A9s&meta= Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Sziasztok! Aktiválásnál tök mindegy melyik gyártót választom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 (edited) Nem, hanem az alaplapodnak megfelelőt kell választani.. Módosította Augusztus 27, 2009 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót (ha az időrendben utolsó hozzászólásra válaszolsz, ne a hozzászólás melleti Válasz gombot használd). /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Üdv Emberek! Nekem olyan problémám lenne, hogy nekem "még" az RC van fenn de egyszerűen nem tudok a win 7-re netet varázsolni. Nem tudom mi lehet a gond. Xp-ről tértem át és ott elég volt bedugni a kábelt és már volt net de win 7 alatt ez nem történik meg. Már kifogytam az ötletekből, hogy mit is kéne csinálnom. Valakinek valami tipp esetleg? Minden fel van telepítve és minden rendesen működik. Előre is köszi a segítséget. Üdv deszantos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Általánoságban szeretem a windows7-et,de az a szar hogy kicsit régebbi játék vagy újjab,de nem mindel de amelyik játék nem tetszik neki azzal kiakad kékhalállal,nem értem hogy ez mitől lehet,pedig ez a végleges változata a windos7-nek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts