gyuszi02 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Egy kérdőjel is elég nem gondolod? Egyébként a start menü keresőjébe: services.msc, és ott elindítod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dancer Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Hali srácok. Most pakoltam fel az utlimate-et, viszont nem magyar és nem tudom megcsinálni a magyarítást.. Valaki tud pattintatni nekem egy magyarítást? köszke előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rene987 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 itt nincs sehol nem tudom elindítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Olyan nincs hogy egy szervíz eltűnik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rene987 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 mondom hogy nincs milyen szó alatt keressem mert így nincs ahogy leírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 biztos én vagyok a hülye. ott van kapásból, keresni sem kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rene987 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 koszi szepen de én más szó alatt kerestem, nagyon szépen köszi még1x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 A lényeg hogy megvan. Ha még szervízgondjaid lennének, itt mind megvan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Csak halkan jegyzem meg,hogy Vista alatt még ajánlották is kikapcsolni mert csak fogja a rendszert(felesleges aki nem tudja,hogy mire is való) de ez egy más tészta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dancer Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Microsoft Windows 7 Language Packs DVD1.DVD2 x86-UP2DATE ha ezt lekapom akkor magyar lesz a windows? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Hy! Itt Piratén van egy rakás Win7, tudom, de csak játékra, netre, és pár alkalmazásra(pl dvd írás)melyiket érdemes leszednem? Bő kiadást, ha nem szükséges nem szednék le, a merevlemezem mérete miatt. Szóval csak a fenti dolgokra használnám. RTM-et használnék mindenképp. Ha lehetne magyarul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tole_dano Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 sziasztok ! nekem olyan problémám van , hogy feltettem az ati drivert és nem hinném hogy működik mert nem tudom a felbontást 1440x900-ra állítani. Valaki segítene nekem pls . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 gregtom6: Ha most akarsz leszedni, akkor egyelőre még csak Ultimate verzióval működnek az aktivátorok. Mindegy egyébként, hogy melyik feltöltést szeded le, a lényeg, hogy 7600-as Ultimate legyen. Aktivátornak pedig ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregtom6 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Hát pro230, ez nem teljesen igaz, Home Premiummal is működnek az aktivátorok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Ennek örülök, csak az aktivátor készítője ezt írta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Meg ilyet, hogy "melyiket érdemes leszedni", lyen kérdésnek nincs értelme, hiszen egy darab ISO van, és a telepítőben kell kiválasztanod, hogy melyiket akarod telepíteni. Gregtom6, neked egy Professional elég, ha még az is sok, akkor Home Premium. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Feltelepített méretben különbség ettől függetlenül azonban nem lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 nekem az a gondom, hogy amióta aktiváltam az ultimate-met, azóta csak ez hajlandó elindulni. pedig nagy szükségem lenne egy másik vinyón ülő xp-re bizonyos okokból. van valakinek ötlete? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Kiír valamit indításnál?? Mondjuk "Hiányzó NTLDR" vagy valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 nem, akármilyen sorrendbe állítom a vinyókat a biosban, csak ez indul el kérdés nélkül. nem nyög, nem panaszkodik, csak elindul a w7. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaszás Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Hali lehet volt már ez a kérdés de mindjárt mennem kell xD úgy hogy nem tudom végig olvasni az egész témát. Szóval a kérdésem az lenne hogy a legújab win7en megy már a punkbuster ??? Mer tök jó a win7 meg minden de kénytelen voltam vissza rakni a Vistát mer csak azzal tudok pb-s szervereken codozni. Kérdés hogy az új kiadásban megoldották e már ?? (ja meg hogy fel e tom rá rakni a daemon toolst ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 nem, akármilyen sorrendbe állítom a vinyókat a biosban, csak ez indul el kérdés nélkül. nem nyög, nem panaszkodik, csak elindul a w7. Talán segít ez a kis leírás http://lacy.hu/windows_xp/hianyzo_ntldr_hiba Egyébbiránt nekem 2 logikai meghajtót ír ki(lemezkezelés),az egyiken van az xp a másikon a win7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 4 hdd van a gépben, ebből kettőn van oprendszer, egyiken egy régebben telepített xp sp3, másikon a w7 rtm. amíg az előző, 7100-as ill. 7200-as verziók voltak fent, amiknek elég volt a microsofttól kapott kulcs, nem volt ilyen gond. amióta loader tölti be a w7-et, azóta semmi más nem hajlandó elindulni. nincs figyelmeztetés hiányzó ntldr-re, nincs választási lehetőség, a bios után automatikusan jön a w7. talán visszaghostolom a 7200-ast... nem észleltem akkora különbséget a kétféle között, hogy ragaszkodnék ehhez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Jah,hogy a loader,én nem tudom ki hogy van vele nekem a wintoolkit nagyon bejött,a telepítés után parancssorból töröltem a sorozatszámot majd OEM verziót csini (csak erre használtam)aztán meg katt az aktiválásra az op rendszerben és ennyi.Megcsináltam a windows hitelesítést is ,erre meg azt írta,hogy mivel még nem lehet kapni ezért nem tud vele mit kezdeni de nem tiltotta le a kulcsot.Nekem sikerült így de ez nem azt jelenti,hogy másnak is menni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Hali nekem lenne egy olyan gondom hogy böngészőnek a firefox a legújabb vant fent ez ugye 32bit-es és ha elindítom nyitok többet,meg az oldalakon belül lapokat akkor piszok lassú lessz a gépem.A feladat kezelőben szoktam figyelni ilyenkor a cpu használatot meg a memóriát,a memória olyan 1,36gb körül szokott lenni firefoxozás közben,de tegnap több lap és oldal volt megnyitva,a cpu használat piszkosúl ingadozott volt olyan 100%-on volt,a memória használat elérte a 2gb-t piszok lassú lett az egész rendszer.Na most próbáltam a firefoxnak a 64bit -es változatát a mienfield-et azzal ilyen probléma nem volt de az meg a flash dolgokat nem jeleníti meg,mert nem támogatja a az adobe a 64-bites böngészőket.A vistán is volt lasulás a firefoxtól de ennyire nem,ja és nem tudom hogy vajon csak a firefox a ludas vagy még akár más program is. A windows:Windows7 x64 ultimate A gépem Asus p5q Intel E8400 dualcore 4gb ddr2 ram 800mhz Nvidia gainward 9600gt 512mb ram Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Szerintem szedd le fullosan a firefoxot, ha így jó, nincs lassulás, akkor egyenként tedd vissza a kiegészítőket amiket használsz ( ha van ilyen) és minden telepítésnél nézd meg hogy jó-e. Ha menet közben lassulna be, akkor megvan a ludas. Vírus, spy, és egyéb kártevőirtás is javallott, a milliószor tárgyalt módon ( csökkentett mód, net off, satöbbi) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Hali lehet volt már ez a kérdés de mindjárt mennem kell xD úgy hogy nem tudom végig olvasni az egész témát. Szóval a kérdésem az lenne hogy a legújab win7en megy már a punkbuster ??? Mer tök jó a win7 meg minden de kénytelen voltam vissza rakni a Vistát mer csak azzal tudok pb-s szervereken codozni. Kérdés hogy az új kiadásban megoldották e már ?? (ja meg hogy fel e tom rá rakni a daemon toolst ) Lehet, hogy megvárják még a hivatalos kiadást a frissítéssel, de már van megoldás RC-re is (ami, ha még nem támogatja az RTM-et a PB, megy azon is). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcsy Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Sziasztok! Ezen megy a sims3? valaki pls!!! Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Igen, megy. Nem találkoztam még olyannal, ami ne ment volna, és gyorsabbak is a játékok (nálam). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Én találkoztam egy játékkal ami nem ment,mégpedig 2009-es játék,a Death to Spies Moment of Truth,de lehet hogy csak a crack számlájára írható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts