viti68 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Sziasztok. Van még egy gondom.A haveromnál felraktam a Win7-et,de a nyomtató szoftverét nem fogadja el,mert azt írja nem kompatibilis. Nyomtatni ugyan lehet,de nem tud szkenelni és fénymásolni sem. Kerestem legújabb szoftvert de Win7-hez ugye még nincs!? Ilyenkor mit lehet tenni???Azon kívül hogy megvárjuk amíg elkészülnek a Win7-es szoftverrel?A nyomtató HP F4210-es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Hali! Vista-s drivert kell megpróbálni, hátha azzal működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Én a bétánál próbáltam vista driver-t, de mint ha nem is létezet volna a tv kártyám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 A béta gagyi, az RTM jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
viti68 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Én már RTM-et használok,de a nyomtató akkor sem jó!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 nem vagy egyedul, nekem se megy. meg ugy par ezer embernek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Ha régi a nyomtató akkor biztosan látnia kéne, ha meg új, akkor a gyártó minden bizonnyal ki fog adni Win7-es drivert idővel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesterboy1 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 most hogy mondod, meg is neztem es az epson-nal mar w7-re progi. szerk: valaszthato opcioban van csak de driver nincs. azt irja a faq-ja hogy toltsd le a vista drivert es kompatibilis modban futtasd. ez az ami nem mukodik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Szvsz várj türelmesen, előbb-utóbb úgyis lesz rendes driver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nem tudjátok a végleges verzióban már minden hiba meglett oldva, mert a Bétában nekem a TV kártyám nem működött és ebbe már fog a véglegesben nem tudjátok? Nekem van Pinnacle tv kártyám és a WN7 RTM Ultimate van fenn amiben a media center alapból kezeli a tv kártyát,a beállításoknál a Hungaryt kell választani!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Szerintetek mi lehet a gond? Leszedtem a windows 7 7600-as széria számú verzióját kiirtam Bootol rendesen bejön a telepítő,beállítom a dolgokat kiválasztom hogy Windows 7 Ultimátot(vagy bármelyiket)akarom telepíteni,bejön a telepítő fájlok másolása megcsinálja pillanatok alatt de a fájlok kibontásánál 1 ora alatt semmit nem csinált majd vártam egy kicsit újrapróbáltam más verzióval azt hiszem windows 7 starter erre ugyanaz.Ennél vártam 1,5 orát de akkor se semmi változás.Mi lehet a gond?Magyar verzió.Konfigot leírom ha kéritek. A segítséget előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Nem tudjátok a végleges verzióban már minden hiba meglett oldva, mert a Bétában nekem a TV kártyám nem működött és ebbe már fog a véglegesben nem tudjátok? Nekem van Pinnacle tv kártyám és a WN7 RTM Ultimate van fenn amiben a media center alapból kezeli a tv kártyát,a beállításoknál a Hungaryt kell választani!!Külön Driver se kell!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Szerintetek mi lehet a gond? Leszedtem a windows 7 7600-as széria számú verzióját kiirtam Bootol rendesen bejön a telepítő,beállítom a dolgokat kiválasztom hogy Windows 7 Ultimátot(vagy bármelyiket)akarom telepíteni,bejön a telepítő fájlok másolása megcsinálja pillanatok alatt de a fájlok kibontásánál 1 ora alatt semmit nem csinált majd vártam egy kicsit újrapróbáltam más verzióval azt hiszem windows 7 starter erre ugyanaz.Ennél vártam 1,5 orát de akkor se semmi változás.Mi lehet a gond?Magyar verzió.Konfigot leírom ha kéritek. A segítséget előre is köszönöm. Tudod mit kell ilyenkor? író tálca ki aztán be és menni fog,Fogalmam sincs mi ennek az oka sztem nálam az AMD proc nem igazán szereti, de én is csak lestem mint eszkimó a naptejre de hidd el így menni fog, ezt megcsináltam vagy kétszer mikor megakadt a telepítés és sikerült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Kedves csabicsekker! Megcsináltam.Fájlok másolása kipipálva majd következik hogy fájlok kibontása áll áll 0% vagy 15 percig.Kivettem meg visszaraktam felpörgette majd leállt.Megcsináltam többször is de 0% ról em akart menin sehova tehát én feladom marad a vista és kész Amugy valaki szerint jobb lesz valaki szerint nem?Vélemények? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 ha még nem adtad fel teljesen, szedj le egy másik feltöltést és próbáld meg azzal. nekem is amd processzorom van és gond nélkül használom a w7 7600 rtm-et. én egy magyar torrentoldalról töltöttem le a teljesen magyar verziót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Használni én is használom gond nélkül megy, csak nekem is ez a probléma adódott a telepítés során kipróbáltam vagy 3-at és nekem úgy sikerült a telepítés ahogy leírtam .Tálca ki /be lemez felpörög és vagy 4 perc után kezdte el a telepítés folytatását.Kipróbáltam kalóz és eredeti win7-en is ,ua és a mai napig nem tudom mi ennek az oka.Sztem jobb mint a vista . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Én is torrentről szedtem a magyar nyelvűt.Nekem is Amd procim van nemrégiben vettem.Egyenlőre elegem lett belőle Az új konfiggal a Vista is szépen és gyorsan megy Kössz a válaszokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cscscs Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Itt van egy két termékkulcs 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3 RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4 D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Sziasztok az lenne akérdésem hogy a hangkártyámnaka mikrofontrészét nem látom és nem tom bekapcsolni a mikrofont.C-media a hangkártya tipusa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 PCI-8738-090520-8.17.37(W7-RC-01) ezt a drivert szedd le hozzá C-Media CMI8738 Audio Driver 8.17.37 Beta Windows 7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
james88 Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Üdv mindenkinek! Kis segítség kellene: a ,,D" meghajtón volt nekem egy béta Win7,amit már leformáztam. Gép indításkor még mindig megkérdezi, hogy melyik Win-t szeretném használni? Mit kell még elkövetnem, hogy ne kérdezze? Másik gond: az RTM telepítésénél (második wincseszterre) a kötelező újraindításkor 1.Régebbi Win 2. Win telepítő 3. Win7 (ami már nincs) közül a telepítő lemezt választom és nem folytatja, hanem kezdene mindent előlről. Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 csabicsekker:letöltötem amit írtál és az írta ki: csatlakoztassa a C-Media PCI Audio eszközt! Mit tegyek?VAgy lineklenél be egy ilyen hogy akkor az letöltöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 http://www.opendrivers.com/driver/292406/c-media-cmi8738-audio-driver-8.17.37-beta-windows-7-free-download.html Na most kényszerítsd rá,hogy felismerje az eszközt,nézd meg az eszközkezelőben,hogy látja-e egyálltalán,vagy gép kikapcs vedd ki a hangkártyát,majd bekapcs aztán megint kikapcs és tedd bele a hangkártyát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 De nem tom ki venni a hangkártyát mert integrálvba van az alaplapomba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 akkor tiltsd le a biosban... advanced options között szokott lenni általában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 És az milyen menü beálitás allat tudom megcsinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 azt biosa válogatja, de az on-board devices a kulcsszó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabicsekker Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 Konkrétan milyen alaplapról van szó?? James88 http://support.microsoft.com/kb/309000/hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
james88 Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 köszi a linket, már olvasom is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Augusztus 9, 2009 Share Posted Augusztus 9, 2009 on-board device AC97 valami ilyesmi van ott meg allata egy olyan ,hogy on-board device AC97 Modem és mindkető Auto-n van melyikre állitsam mert én disablere állitotam és nem telepitete föl a hangkártyát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts