Parteigenosse Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 phz, ha megtennéd, hogy felteszed, futhatnál pár kört, hogy a hálám utol ne érjen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Én még a 7264-es build aktivátorával aktviáltam, és faccán megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 csucsunak vagyon igaza, az 1.8-as toolkittel, ha tapasztalatlanságom miatt nem is elsőre, de aktiváltam az rtm-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Olyan gondom lenne, hogy mint a képen is látjátok az msn avatarja mindig ott van a preview képek között. Azt nem lehet valahogy eltűntetni? Elég idegesítő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 dehogynem, a felhasználói fiók kezelésnél válassz másikat, sárga kiskacsát, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Úgy értettem, hogy onnan eltűntetni teljesen hogy ne jelenjen meg. Nem képet akarok váltani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 hja, az sajna nem tudom, mert nálam csak egy felhasználó van és nem nézegetem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Nálam is csak egy felhasználó van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 de akkor mikor látod? már azon kívül, ha direkt bámulni akarod??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 A képen látszik. Akkor mutatja a kis msn képet amikor a tálcán odaviszem az msn ikonja fölé az egeret. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 na, figyelmetlen voltam... msn... egyszerűen vedd ki a pipát a beállításokban a "megjelenítendő kép" elől és annyi neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 Viszont akkor mások sem látják azt de úgy emlékszem 2-3 oldallal visszább ott a megoldás... az msn-t vista kompatibilis módban kell futtatni, így visszakerül a helyére, a rendszertálcára. Alternatív megoldás a taskbar hider nevű progi használata, ez azonban teljesen eltünteti ( se tálcán, se a rendszertálcán nem jelenik meg). Erre a megoldás, a pin to taskbar opció. http://messenger-taskbar-hider.software.informer.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 gyuszi02: 1000 hála, működött. Eltűnt az az idegesítő kép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Ha az aláírásomban szerepelt Notebook konfiuráción a Burnout Paradise Win7 7600 RTM-el nagyon szaggatna? XP-n 20-25 FPS-el zakatol... Annyit tudok hogy az Intel GMA X3100 Vistán meg Win7-en 384 mb-os directx 10-es és shader model 4.0-ás... Nagyo várom a válaszokat! Az én kérdésemre senki nm válaszol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Valószínűleg az lehet az oka, hogy az XP kb 120Mb eszik a memóriádból, a Win7 meg 7-800-at minimum! Ha megnézed egyes játékok gépigényét látod, hogy mondjuk XP alá kér 1GB-t, de VISTA/Win7 alá meg 2gb-t! A 2GB kevés. + a notebook-ok nem játékra specializálódtak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hobgoblin Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Sziasztok! Chipi, előszőr is bocs, hogy a letöltőben köszöngettem, de nagyon megörültem.... Majd vigyázok. A segítség viszont abban kellene, hogy feltettem a HAZAR féle aktivátort (Win7), ami nekem nem megy, de nem is ez a baj, hanem bootolás közben 1mp-ig kiírja, hogy mit csinál. Ez zavaró, szóval azt szeretném kérdezni, hogy lehet ezt uninstallálni, meg a biost visszacsinálni, hogy a bootolás eredeti legyen? Rákerestem a neten, de nem vagyok olyan jó sem az angolban, sem a buherában, hogy tovább piszkáljam. Egyébként müxik rendesen, csak ez zavar és mivel haszontalan, le szeretném törölni. Köszönöm a segítséget előre is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 IDÉZET(SteamOwner @ 2009. Jul 27. 20:16) * Ha az aláírásomban szerepelt Notebook konfiuráción a Burnout Paradise Win7 7600 RTM-el nagyon szaggatna? XP-n 20-25 FPS-el zakatol... Annyit tudok hogy az Intel GMA X3100 Vistán meg Win7-en 384 mb-os directx 10-es és shader model 4.0-ás... Nagyo várom a válaszokat! Az én kérdésemre senki nm válaszol? Nem, nem szaggatna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Sziasztok! Chipi, előszőr is bocs, hogy a letöltőben köszöngettem, de nagyon megörültem.... Majd vigyázok. A segítség viszont abban kellene, hogy feltettem a HAZAR féle aktivátort (Win7), ami nekem nem megy, de nem is ez a baj, hanem bootolás közben 1mp-ig kiírja, hogy mit csinál. Ez zavaró, szóval azt szeretném kérdezni, hogy lehet ezt uninstallálni, meg a biost visszacsinálni, hogy a bootolás eredeti legyen? Rákerestem a neten, de nem vagyok olyan jó sem az angolban, sem a buherában, hogy tovább piszkáljam. Egyébként müxik rendesen, csak ez zavar és mivel haszontalan, le szeretném törölni. Köszönöm a segítséget előre is. Talán a boot.ini -ben próbálj buherálni valamit. Így nem tudom megmondani, hogy mit kéne módosítani mert amit én használtam activatort az nem csinál ilyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
viti68 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni (még csak az AVG-t próbáltam) hogy melyik vírusírtó kompatibilis a Win7-tel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 avast! 4.8 pro biztosan, mert nekem is volt fent a kettő együtt. a stopzilla és a spy stopper is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Kis 2010 is megy gond nélkül. Comodo is megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 A Kaspersky Internet Security 2010-et ajánlom mindenkinek, 100% kompatibilis (ment a 2009 is, de hibával a telepítéskor ) és gyors. Ezenkívül megy még a VIPRE és az ESET Smart Security / NOD32 is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
viti68 Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Köszönöm a válaszokat!!! Azt hiszem a Kasperskyt rakom,azt használtam a legtöbbet és mindig meg voltam elégedve vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 nem lesz gond a kaspyval, havernál az fut. csakhát ugye, minden roma... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a végleges magyar (torko féle) Windows 7 RTM-et és a Mozilla firefoxot egyszerűen nem tudom lerögzíteni a tálcára. Ez mitől lehet? Már úgy is próbáltam, hogy nem zároltam a tálcát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Nem a windows hibája. A firefox nem kompatibilis a 7-el. Legalábbis én ezt tartom valószínűnek. Majd talán a következő verzió. Vagy olvass utána a mozilla fórumokon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a végleges magyar (torko féle) Windows 7 RTM-et és a Mozilla firefoxot egyszerűen nem tudom lerögzíteni a tálcára. Ez mitől lehet? Már úgy is próbáltam, hogy nem zároltam a tálcát. Szintén a Torko féle van fent nekem és le van rögzítve a Firefox a tálcára. Nálad lehet valami hiba. Úgy próbáld meg, hogy mikor meg van nyitva a Firefox akkor jobb gomb a tálca ikonján és rögzítés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hobgoblin Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Nekem is rendben megy a Win7-tel a FF. Melyik verzió van fenn? Nekem a 3.5.1-es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Köszönöm a válaszokat. Probléma megoldva. Töröltem az IsShortcut-ot a registry-ből és ezért nem engedte. Ugyanis nem csípem azt a bazi nagy nyilat a parancsikonnál. Azért köszi mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 3, 2009 Share Posted Augusztus 3, 2009 Nem tudjátok a végleges verzióban már minden hiba meglett oldva, mert a Bétában nekem a TV kártyám nem működött és ebbe már fog a véglegesben nem tudjátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts