m1porrob Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Sziasztok! Nekem csak egyetlen egy kérdésem lenne amire nem láttam választ... Hogyan lehet win7-et(rc1) winxp-vel hálóztaba rakni cross kábelel??? Előre is köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalos Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Nekem is csak 1 kérdés: a legújabb verzióban "MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 16385 RTM X86 RETAIL ENGLISH DVD-WZT" aktív már a WINDOWS MAIL? Nekem egyáltalán nem jön be a live mail, mert több e-mail címet használok a outlook expressben áttekinthetően. És az átállás is egyszerűbb volna, mert csak a biztonsági mentést átteszem és már használhatom is, mint az XP-ből VISTA-ába idején. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hird Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Aha, akor ott a hiba! Most már mindegy, töltöm az újabb verziót, s csak azt rakom fel... Amúgy majd képfájlként hogy lehet kiirni? Neroval lehet olyat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Nos az én gondom csak részben kötődik a win 7-hez. A windows 7 hivatalos RC változatát hasznlom és az a gondom, hogy nem tudok daemon toolsot ráerőszakolni. Valakinek volna ötlete, mivel kéne próbálkoznom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 ultraiso-val... az is csinál neked annyi virtudrájvot, amennyit csak akarsz + még lemezt is ír. ja, és persze, megy w7 alatt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Nekem az msn-en van problémám win7 alatt.. Bármilyen kliens-t használok, nem lép be, pedig tűzfal nem blokkolja.. Az ebuddy-ról simán, gond nélkül belép, de a kliensek egy fél perces próbálkozást követően hibakódot adnak. Mi lehet az oka? :/ Szerk.: Megoldva, akinek ilyen gondja lenne, start -> All Programs -> Accessories -> Command Prompt (jobb klikk, run as administrator) és ezt másolja be: netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled Ez kikapcsolja a hálózatforgalom optimalizálását. A megoldásért köszönet lacey kollégának. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 A legújabb Daemon-Tools már támogatja a Windows 7-et (én is azt használom), amikor telepíted és amikor indítod, akkor be kell pipálni, hogy ne mutassa többé a figyelmeztetést és Program futtatása gomb. Működik, csak ezt a Windows még nem tudja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Miért lehet az, hogy nem tudok töredezettség mentesíteni? Nem ír ki semmilyen hibát. Egyszerűen nem reagál mikor rákattintok a meghajtónál a tools fülön utána Defrag és még csak nem is tölt semmit. Mintha a gombnak nem lenne funkciója. 7200-as build van x64 verzióban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 ezeknek a "gyári szerszámok"nak egy része nem működik a próbaverziókban. rakj fel egy töredezésmentesítő progit, akár az ashampoo winoptimizert, akár a hdd controlt, mndkettő fut w7 alatt és defragol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpollack Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Sziasztok! 64bites Vistát használok, most újra kellene tennem, de lehet akkor már feltenném a Windows 7-et. Abszolút nem vagyok képben, ezért a segítségeteket szeretném kérni. Hol tart ez a dolog, van már végleges verzió vagy még csak beta, teszt verziók? Aki feltette annak milyen tapasztalatai vannak? Van program ami esetleg nem működik van olyan hardver amit nem ismer fel és nincsen hozzá driver, milyen problémák vannak és mik az előnyök? Mennyire nehéz vistáról átállni? Köszi szépen előre is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Nos az én gondom csak részben kötődik a win 7-hez. A windows 7 hivatalos RC változatát hasznlom és az a gondom, hogy nem tudok daemon toolsot ráerőszakolni. Valakinek volna ötlete, mivel kéne próbálkoznom? Hali! Nekem ez a Daemon Tools van Windows 7-re felrakva: http://www.disk-tools.com/download/daemon Amikor kiírta azt hogy nem kompatibilis ezen verzió stb.... azt figyelmen kívül hagyva folytattam a telepítést és tökéletesen működik nálam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valak Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 windows XP modot hogy lehet feltenni egy 64bites win7-hez? (enterprise-m van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Sziasztok! 64bites Vistát használok, most újra kellene tennem, de lehet akkor már feltenném a Windows 7-et. Abszolút nem vagyok képben, ezért a segítségeteket szeretném kérni. Hol tart ez a dolog, van már végleges verzió vagy még csak beta, teszt verziók? Aki feltette annak milyen tapasztalatai vannak? Van program ami esetleg nem működik van olyan hardver amit nem ismer fel és nincsen hozzá driver, milyen problémák vannak és mik az előnyök? Mennyire nehéz vistáról átállni? Köszi szépen előre is. Most már szinte mindenhez van Windows 7-es driver, mármint a nagyobb gyártók készítettek már. Amúgy szvsz sokkal jobb, gyorsabb, és kevesebbel is beéri mint a Pista. Végeles csak október 22-én lesz, nálunk 31-én, de RTM tehát "majdnem végleges verzió" már van. Jómagam, és még sokan mások is itt ezt használják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Sziasztok! Ehhez a verzióhoz tudnátok dobni pár cracket:Win_7_RTM_7600.16385_x86 Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Üdv mindneki! Ma feltelepítettem a Windows 7-et nagyon szép mindne csak mikor megnyitom a Sajátgépet nincs ott a másik patrícióm így csak egy van! 50 Giga hiányzik! Hogy tudnám előcsalni?? Nagyon fontos ott van mindnem! Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Nekem is volt ilyen gondom. Valamiért nem ismerte fel a partíciót, de a lemezkezelőben ott volt. Nem tudom mi rá a megoldás. Én ubuntuval másolgattam. Ja és ez egy usb-s mobil vinyó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Már megvan ha valakit érdekel leírom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Engem érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Engem is, mer unokatesómnál is előfordult ugyanez. Bár ott rájöttem, hogy mi volt a hiba, csak most nem jut eszembe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 A dolog nyitja hogy betűt kell neki adni! Hogyan adjak betűt neki??? (1.)Menj a Vezérlőpultba (Control Panel)! (2.)Ott Válaszd az Administraive Tools-t! (3.)Lépj be a Computer Management-be! (4.)Menj a System Tools-ba! (5.)Ott válaszd ki a Storage-t! (6.)Majd Disk Managment! (7.)Keresd meg a nem megjelenő Partíciót vagy bármely adathordozót! (8.)Jobb Klikk->Change Driver Letter and Path (9.)Válasszuk ki a nekünk tetsző Betűt ajánlott valami olyat amit már használtunk ez előtt is! (10.)Ellenőrizd a Sajátgépben (Computer) hogy ott van-e! 2. Verzió! Töltsd le a Particional Manager-t és formázd a partíciót majd adj neki betűt! Kérdésem! Volna valakinek 7600-as verzához magyarosítása?? Nagyon fontos! Ja és lesz egy Windows 7-es oldalam akinek kell PM-ben megadom a linket segítségnyújtás és érdekességek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thorton Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Sziasztok!Beraktam a gépbe egy második vinyót,kipróbálni rajta a Win 7-t!Elsőre sikerült,szépen fut,indításkor,ahogy kell,a boot megkérdezi,melyik op.rendszert kívánom indítani és remekül müxik!Hol ide,hol oda váltogatva is minden oké,semmi hibát nem jelez!Csakhogy ha az XP-t indítom nincs internet kapcsolat! Átváltok Win 7-re,van,vissza váltok nincs!Egyedüli megoldás,ha fizikailag leválasztom a Win 7-t tartalmazó vinyót.Akkor rögtön lesz internet xp-n!Visszakötöm,ugyanaz!Találkozott már valaki e gonddal?S ha igen,mi a gyógyszer? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saby24 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 üdv Régóta win7-et használok, a béta volt fent sok ideig (még most is van de nem használom csak ha vészhelyzet van) és most már egy hónapja az RC-t használom. Eddig soha nem volt probléma de ma reggel bekapcsoltam és nem bír felállni. Jön a wellcome felirat, tölt és aztán szétesik a kép, ilyen vízszintes sávokra és utána rögtön kékhalál. Alul vmi memória ellenőrzést számol 1-2 másodpercig aztán restartol. Az a gond hogy safe módban sem lép be. Miután betölti a drivereket megjelenik a cursor fekete hátteren, fél percig úgymarad aztán restart. Utána zaklat az auto repair-al, azt lefuttattam. Nem talált hibát. Ok, restore. Előző nap végig a GearsOfWar torrentes verziójával szenvedtem de nem sikerült futnia. Egy bug miattt vissza kellett álítanom a naptárat januárra. A restore-nál megtaláltam ezt a dátumot és visszatettem arra hátha a gears of war a hibás de ugyanez. A többi oprendszer simán működik a gépen, most pl a win7 bétáról írok. Szóval előszöris szeretném működőképessé tenni a win7 RC-met mert rengeteg progit feltettem már, napokig tehetném őket újra... Ha végképp nincs megoldás akkor szeretnék egy címet ahonnan gyorsan lejön a legújabb win7 verzió. Nekem az első RC verzióm van, de tudom hogy van újabb. A win7 RC előtt telepített oprendszerek nem látják a win7 C-jét. Az egy külön vinyón van. Azt elő szeretném hozni valahogy mert a dokumentumokból ki kéne halásznom a játékok mentéseit. Kösz annak aki végigolvasta ezt a hosszú postot, annak aki meg még segíteni is tud kezet csókolok. Balázs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Üdv nézz vissza a C meghajtóval kapcsolatban ott a postom ahol leírom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Ha az aláírásomban szerepelt Notebook konfiuráción a Burnout Paradise Win7 7600 RTM-el nagyon szaggatna? XP-n 20-25 FPS-el zakatol... Annyit tudok hogy az Intel GMA X3100 Vistán meg Win7-en 384 mb-os directx 10-es és shader model 4.0-ás... Nagyo várom a válaszokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gainer Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nem tudom beaktiválni az RTM-es win 7-et a windows tool kit 1.8-al. Kiirja, hogy az aktiválás sikeres volt, ujraindul, és utána meg ugyanugy ott számolja a napokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Nincs még hozzá aktivátor. De én csak azt nem értem, hogy miért szenvedtek az aktiválással mikor aktiválás nélkül is 120 napig lehet használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 davidka004 az RTM verziókat csak 30 napig lehet használni!!!! Ja és gainer Ultimate verziót telepíts fel és azzal működni ekell de az is csak 2010 Márciusig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Én ma találtam egy aktivátort amivel 2010.06.02-ig jó + 120 nap. Ha kell feltudom tenni. Ezekkel működik: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 davidka004 az RTM verziókat csak 30 napig lehet használni!!!! Ja és gainer Ultimate verziót telepíts fel és azzal működni ekell de az is csak 2010 Márciusig! Rearm paranccsal 120 napig használható, úgy mint a Vista. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csucsu52 Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Ez érdekes, mert én 3 napja aktiváltam az orbit1.8-al és azóta is jó... aktiválva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts