Parteigenosse Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 az appzban levő windows 7 topikban találsz erre megoldást, vagy bevárod, amíg kiadják hozzá a hivatalos nyelvi csomagot, az első 31 nyelv már megvan, de a magyar a második packban lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daem Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Légyszíves utalj egy linket arra a magyar nyelvi fájlra amit használhatok ennél a Windowsnál. 7231-es verzió. Előre is köszi. Daem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 hivatalosan töltöttem le a microsofttól a w7-et, nincs is semmi baj a magyarítással. ha ragaszkodsz a magyarításhoz, esetleg próbálkozz meg annak a telepítésével. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus90 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy a 7100-as RC-t lehet frissíteni az újabb verziókra és az állítólag két nap múlva megjelenő RTM-re (vagy ezt csak a hivatalos októberi megjelenéskor lehet)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RC4 Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Üdv, én is feltettem a 7-et, XP mellé, de külön winchesterre. A kérdés az lenne, ami már felmerült pár oldallal korábban (de ha jól láttam, megoldás nem érkezett rá): hogyan lehetne elővarázsolni a boot manager-t (ill, hogy automatikusan előjöjjön indításkor), hogy ne kelljen mindig az alaplap boot menüjében winchestert választani? Megoldható ez? Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 nekem megmaradt, csak épp felül áll, hogy "earlier version of windows" és alatta a w7. ha felküldöm a kurzort, vidáman elindul az xp. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RC4 Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Értem, köszi, erre gondoltam. Csak az a gondom, hogy ez nekem egyáltalán nem jön elő. Hogy lehet előhozni? Ráadásul a 7-ben a sajátgép-jobb katt-tulajdonságoknál van olyan, hogy meg lehet nézni, milyen rendszereket érzékel, és ott az xp fel sem tűnik, csak a W7. (Lehet, hogy azért nem látja a W7, mert úgy telepítettem a másik winyóra, hogy addig lehúztam az xp-s meghajtót?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 hja? akkor ne is csodálkozz... ez egy fölös művelet volt - és a választómenű szempontjából igen káros. a szaktudásom szerint nem is fogod tudni előcsalogatni, mert nincs mi között választani. de nem én vagyok ám a legokosabb libapásztor, hátha van valakinek ötlete erre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RC4 Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 OK, akkor ha jól értem, újrarakom a W7-et, úgy, hogy mindkét HDD rajta van a gépen és akkor felkínálja majd a választást. Alig van még valami a 7 mellett, nem lesz nagy veszteség újratelepíteni és ha ez megoldja, akkor a legegyszerűbb is. Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 persze, én is így raktam fel... csak találd el azt a particíót, ahol most is a w7 csücsül. + egy jótanács: okvetlenül töröld azt a bizonyos particiót (alul lesz a lemezkezelésnél ilyen opció) a különböző összemosódások elkerülésére, mert különben a mostanit elteszi puttonyba windows.old-ként és csak pazarolnád a helyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RC4 Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 Újratelepítettem a W7-et, de most meg indításnál kiírja, hogy bootmgr is missing (pedig mindkét HDD C: meghajtóján ott van), press ctrl+alt+del to restart. Viszont ha belépek a boot menübe és azt a winyót választom, amin az xp (!) van, akkor bejön és tudok választani. Ezt szerettem volna az elején is elérni, de még most is csak úgy tudom előhozni, ha bemegyek a boot menübe és ezt kéne kiküszöbölni. Gondolom a bootmgr-nek magától kellene indulnia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 ne a bootmanagerbe menj be (ami gondolom, az egyszeri boot-beállítást jelenti), hanem a bios boot menűjében kísérletezd ki a hdd-k boot-sorrendbe állításával ugyanezt a szituációt. lehet, hogy nem fog elsőre sikerülni, de ne keseredj el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 most viszont nekem lenne kérdésem: most hivatalos w7 rc1 7100-at használok, amihez az ms-től kaptam is kulcsot. most leszedtem torrentről egy build 7260 rtm-et, amit szívesen feltennék, de se kulcs, se törés, sesemmi. kinek hogy sikerült aktiválnia, vagy megkerülni az aktiválást? vagy ez használható minden faxni nélkül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcus Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 (edited) üdv nekem egy ilyen problémám lenne: Ami itt van fent a Pirateclub-on Win 7 Patch azt tettem fel, az irja a windows aktiválva van...Mégis ma este óta ez az ablak ugrál be, hiába lépek ki belőle utána mindjárt bejön...Mit csináljak? Előre is Köszi Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Halott linkek miatt szerkesztve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 Legközelebb lesz annyi eszed, hogy nem mindenféle aktivátor vacakkal kísérletezel azon, amin felesleges mert rc kulccsal free aktiválás van. a nagy windows témában van néhány, sőt, itt "igényelhetsz" saját kulcsot: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx a megfelelő verzió és nyelv kiválasztása után a live fiókoddal alapból be lehet lépni, még regelni sem kell. a direkt link pedig tilos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RC4 Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 ne a bootmanagerbe menj be (ami gondolom, az egyszeri boot-beállítást jelenti), hanem a bios boot menűjében kísérletezd ki a hdd-k boot-sorrendbe állításával ugyanezt a szituációt. lehet, hogy nem fog elsőre sikerülni, de ne keseredj el! Köszi szépen, közben rájöttem, hogy tényleg nem jó sorrendben voltak a HDD-k, ezért nem jött a bootmgr, de most már okés. Köszönöm az eddigi segítségeidet is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
potyesz82 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 sziasztok. Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy lessz e már a hp nyomtatókhoz win7-es szoftver. mert idegesít, hogy nem tudom használni rendesen. a Vistás cd nem megy fel kompatibilitási problémák miatt. Előre is köszi a segítséget. Potyesz82 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hird Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Üdvl Letöltöttem a w7 rc -t isoba, ellinditom, hibaüzenet, ha fel akarom tenni, bootoljak cd-ről... kibontom winrarral, kiirom cd-re és nem enged bootolni róla... akkor hogy a fenébe tudnám felrakni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Hali! Virtuális meghajtóról próbáld ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hird Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Hogy bootoljak virtuális meghajtóról??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Sziasztok! próbáltra már valaki virtualboxra feltenni? és ha igen sikerült, ha sikerült, hogyan? mert nekem nem jön össze,... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 hird, ki kellene írni azt az isot dvd-re és hagyományos módon feltenni. megéri azt a kb 100 ftot, amibe ma egy dvd fáj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hird Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Azt próbáltam, pont azaz, hogy kiirtam és nem enged róla bootolni. De a kibontott isot írtam ki... az baj? lehet ha nem bontom ki az isot, csak egy az egybe kiirom akkor enged róla bootolni? Mer igazából kétlem, így tünt logikusnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 Millió és egyszer le volt már írva, hogy ne bontogassátok ki az isot. írd ki úgy ahogy van, lemezképként, akkor menni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 12, 2009 Share Posted Július 12, 2009 bizony, bizony... mi a fenét kell egy ison bontogatni? ha oprendszer, akkor ki kell írni, ha nem, akkor esetleg és talán elmegy virtidrájvban is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hird Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Kiirtam egy az egybe az isot, így sem enged bootolni róla Pedig a meghajtómmal nincs gond, legalábbis amúgy beolvassa... Mikor először betettem egy ideig gondolkodott a boot - nál, aztán nem engedte nekem, hogy a cd-ről tegyem azt. Tudja valaki, mér lehet? Vagy hogy máshogy hogy tehetném fel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Kiirtam egy az egybe az isot, így sem enged bootolni róla unsure.gif blink.gif olyan nincs. bootsorrendet átállítottad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hird Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Miaz hogy Átállítottam, hogy csak cd-ről bootoljon biztos ami biztos... És persze nem sikerült neki elindulnia. És akkor most mivan? Áshatom a gépnek a sírját? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Meg tudja valaki magyarázni, miért kell a 64 bites win7-nek 2 giga ram, míg a 32 bitesnek csak 1 giga (512 is elég)? Miért nagyobb a gépigénye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 ha az iso-t adatként írtad ki, sose fog elindulni a telepítés. képfájlként kiírva garantált a siker. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts