kpetyi Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Egy kis segítségre lenne szükségem,nem rég telepítettem a win 7 ultimate 64 bites verzióját és van egy idegesítő problémám: Ha telepíteni akarok egy programot pl. iso fájl betallózom deamontoolsba,és fel sem ajánlja a telepítést,ha pedig a mappából akarom telepíteni a köv. üzenet jön: A koppatibilitási segítség nem segít,és a futtatás rendszergazdaként sem... Esetleg valaki tipp? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetyi Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Senki nem tud segíteni???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Innen leszeded a legújabb verziót: http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Ez nem a Daemon Tools-tól függ. Valószínűleg túl régi a telepítő, ezért nem indul. Nekem is volt ilyen régi programoknál, de még játékoknál is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetyi Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Dehát Vistán működnek ugyanezek.. És elvileg 99%-ban kompatibilis a 2 op rendszer ha jól tudom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Ez így igaz. Csak egy tipp volt, nekem régebbi programoknál / játékoknál csinálta, újabbaknál egyszer sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaklárma Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Szerintem a 64 bites, bár okosabb és gyorsabb mint a 32 bites tesó, mégis hamarább lehet ilyen hiba okozója. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Én maradok a jó öreg xp mellett.Feltettem a win7-et én is próbaképpen,de az svchost.exe állandóan 100%-os proci terheléssel bombázta a gépet,amitől természetesen az be is lassult rendesen.(Pentium®4CPU 2,80GHz proci,1,5 giga ram Alaplap neve:ECS P4S5A/DX+,nem mai gyerek,de hát ez van)Szinte használhatatlan volt.Ja és tiszta telepítés volt,bootoltam rendesen,nem xp alol telepítettem.Korábban is feltettem már,de azt xp alol telepítettem,akkor semmi gond nem volt vele,kivéve a hangkártyát,ahhoz nincs win7 driver és a kártyát meg nem akartam cserélni!!Élt a pc-men vagy fél órát a win7,utánna pedig format c lett belőle,win xp vissza!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 Az XP nem jó öreg hanem szimplán csak öreg.A jó szót nem raknám oda. Ugye nem az Ultimate verziót raktad fel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 Hát nekem bejön az xp.Mondjuk a kinézetén változtatnék egy kicsit modernebre.A kérdésedre válaszolván,igen az Ultimat-et tettem fel.Talán az okoz efféle galibákat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 (edited) Elképzelhető mivel az a legfullosabb változat.Így a legtöbb helyet is az a verzió foglalja.A gépigény is ott a legnagyobb. (Szerintem) A Home Editiont is próbáld meg.Bőven elég lesz az is. Itt: halott link (Soha ne auto aktiválósat tölts.Neked keljen aktiválni telepítés után.) Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 Köszi szépen az infót.A legelső verzió amit feltettem win7-böl az a Home Edition volt.Azzal nem volt gond,csak annyi,hogy azt csak xp alól tudtam telepíteni,mert nem bootolt be.Kiderült,hogy nem lemez kiírási hiba,hanem az alaplap régi hozzá és a win7-nél a boot file-t elég nagyra csinálták.Ahogy olvasgattam elég gyakori hiba a cannot from boot cd code5 üzi a win 7 bootolásánál.A lényeg.Megoldottam azt is,miután kaptam pár jó tanácsot.De sajna most tölthetem le újra a Home Editiont,mert töröltem és most csak az Ultimate van meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 A derr1ck féle verziót szedd le.Az tökéletesen működik.Teszteltem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Október 29, 2010 Share Posted Október 29, 2010 Köszi az infót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ankazoltan Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 Üdv! Nekem olyan gondom van a Win7-emmel már vagy egy hete, hogy bizonyos programok indításánál, telepítésénél, vagy eltávolításánál kiír egy üzenetet, hogy "Az internetbiztonsági beállítások megakadályozták a fájl megnyitását", ezután persze kilép. Már próbálkoztam az internetbeállításoknál is, de semmi. Hogyan lehet ezt megoldani? Valaki esetleg már találkozott ilyen problémával? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tupi9 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 hogyan lehet win7 alatt kikapcsolni (ha ki lehet egyáltalán) h az alvó módból "felébredjen" a gép az egér megmozdítására? előre is big thx szerk.: sikerült megoldani, lehet törölni a topicot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Díjaznám, ha ilyenkor leírnátok a megoldást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Én is jártam már így.De a kérdező megoldotta a problémát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkafander Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Vezérlőpult > eszközkezelő > egér tulajdonságok > energiagazdálkodás. Ott alapból ki van pipálva, hogy felébresztheti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Sziasztok.Tudom,hogy ez itt nem a kérések helye,de itt foglalkoznak legtöbbet a win7-el.Ha valaki megtudná nekem mondani,hogy honnan szedhetném le a win7 ultimate micro edition-t 32 bit hun(ha angol az sem baj,majd letöltöm a magyar nyelvi fájlt)azt megköszönném.Ha lehet ne datás oldal legyen,mert onnan nagyon sz@rul jön le. Írtam már a kérések fórumba,de ahogy látom azt lassan benövi a pókháló Köszönettel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Má szedem lefelé.De sajna ma voltak kint a szerelők a T-től és vissza kellett venni a sebességemet 1 M/s -re mert nem bírta a kábel és állandóan szakadozott.Így sajna most csak max 120/kB/s-el jön a cucc :( Még egyszer köszi a feltöltést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ebben a verzióban nincs bele integrálva a driver és nyomtató azt olvastam.Attól még azért feltelepíthetem kézzel a nyomtatómat és a hang kártyámat.Nem?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ha leszeded a megfelelő drivereket akkor persze. De lejött már a Micro Win 7? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Most jött le az utolsó part Egyébként azt írja a rar fájl névben,hogy aktívált win7.Remélem nem lesz vele gond.A nyelvet még nem tudom milyen mert most fogom majd telepíteni.Majd beszámolok,hogy sikerült és,hogy milyen Köszi még egyszer szerk:az a problémám vele,hogy ezzel a hibaüzivel leáll a telepítés.En/Us a telepítő!!(Windows nem tudja meghatározni a nyelv használatát a beállításhoz)Valami ötlet?Sztem nem lehet bootból telepíteni,mert nem isoba jött le hanem csak simán a fájlok vannak meg.Vagy lehet telepíteni így is esetleg az Ultimate Boot cd-vel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 A Win7-nél hogy lehet a hátteret át változtatni? Sehol se találom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Jobb klikk a képre amit szeretnél háttérnek és ott beállítás az asztalon háttérnek. :lol: Szerk:Bocsánat a kinevetésért,de nem bírtam magamban tartani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Hogy kiröhögöd.De gonosz vagy! :D :D Joiner. Szerintem a fájlokat egyszerűen kiírod DVD-re vagy CD-re ha ráfér és azzal bootolsz be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Gondolod sikerülne?Bootolna?Nincs kedvem megint formázni a meghajtót és közben nem telepítené fel.Az is igaz,hogy akkor le sem formázná :lol: Vagy tévedek? Mind1,az tény,hogy win xp alól nem engedi telepíteni.A feltüntetett hibaüzivel leáll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Igazad volt.. Állítsd át az XP nyelvét angolra és úgy próbálod meg. Mert azt írja, hogy "Windows could not determine the language to use Setup." ami azt jelenti, hogy a "Windows nem tudja meghatározni a telepítéshez szükséges nyelvet" . Akkor tuti, hogy menne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Próbáltam,az volt az első dolgom.De sajna akkor sem működött.Próbáltam már rendszergazdaként is futtatni a telepítő exe-t de azzal is ugyan azt az üzit dobta ki. Majd ha lesz kis időm akkor megpróbálom rávenni az Ultimate Boot lemezzel,hogy telepítse.Hátha sikerül Köszi a tippet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts