sapika Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Hát akkor hátha lesznek okosabbak akik tudják. De a win7-nek elvileg a bios-t nem kellene befolyásolnia. Szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco44 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Szerintem se, viszont azóta van ez a probléma mióta feltettem a Win7-et. Azért köszi, hogy próbáltál segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szarka1956 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Sziaztok ! Felakarom telepíteni a windows 7 et de ! amikor ! bebootolja a lemezt és rámeygek ezt írja ki és nem meyg tovább! The File is Possibly C orrupt The File beaden Checksun does not mach the comput ed Checksum! nem tom mi lehet a probléme! aki tud az leygen szíves segítsen köszönöm,! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 a hibajelzés alapján a telepítőlemez sérült lehet. okozhatja akár karc, akár kosz a lemezen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ly Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Próbáld meg egy másik telepítővel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 A telepítőlemezt mindig jó minőségű DVD-re legkisebb sebességgel írd ki.Ez nagyon fontos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Ilyen hibaüzenetet akkor láttam mikor bénán "integrálták" az aktivátort a dvd-re Viszont ebből ugyanúgy az jön hogy nézd meg másik lemezzel, vagy másik gépben hogy ott jól működik-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Szóval felraktam a torko féle win7-et (ultimate 64bit) Az elején még nem volt gond vele, csak a driverek telepítése után... Őszintén nem tudom hogy most a vírusírtó miatt lenne, vagy a driverek miatt, mert mindkettő telepítése után szokás egy reboot. A vírusírtóra gyanakszom, hogy összeveszik egy másik biztonsági programmal, ami a driverek mellett települ (ha tudom akkor majd írom a nevét) De mostmár nem is számít mi okozza lecserélem a vírusírtót. Eset smart sec 64bit-et raktam rá, meg az asus drivereket. Most éppen scandisc fut, utánna leírom mi történik... Ja és nem tudok törölni így semmit, úgyh valószínű egy reinstall Folyt köv. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Kezdd el egy rendszer-visszaállítással. Ha csupaszon megy, akkor tényleg vmi driver a hiba. Megesik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Most jött meg a gép... még csak a telepítésig jutottam. Akkor ez reinstall? Szerk: most jut eszembe volt egy driver, amire valami hibaüzenetet dobott ki a win. Pontosan nem tudom mi volt, de rákattoltam hogy újratelepítés alapértelmezett beállításokkal, de nem csinált semmit. Gondoltam felrakta normálisan. Mi történne, ha nem telepíteném azt a drivert? Szerk2.: most raktam újra a wint, mert semmilyen módszer nem jött be... a fenti kérdésekből amire lehet azért válaszolnátok? Most épp nem merem újraindítani a driverek miatt a wint xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 na de milyen drivereket kell w7-hez külön telepíteni? nekem is torko-m van, csak 32 bites és még az nvidia videokártya drivert is felrakta frissítésben. egyedül az alaplapi hangcsip hd részét kellett pótolni, az nincs neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Vannak a géphez külön driverek. a videókártyám alapból nincs fent a win7 driverlistáján, úgyh azért telepíti. meg még van webcam, meg bluetooth is benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 a videokarit alapból nem rakja fel, de vmit telepít azért, mert az xp-vel ellentétben, vonszoláskor nem hullámzik a kép, amíg fel nem rakom az nvidia drivert. a webcam és a bluetooth nem alap, nem csoda, hogy nem rakja fel. amennyiben arra gyanakszol, hogy vmelyik driver telepítőlemeze lehet bibis, akkor előbb a vírusirtót tedd fel, csak ezután telepítsd a drivereket, hátha ez megoldja a gondot. a webcamom gyári lemezére mindenféle antivirus hangosan sikítozik. de azért felrakni mindíg sikerült. pedig elvileg nincs is hozzá w7 driver. aztán a w7 frissítésekben megjelenik egy újabb verzió csodák csodájára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Windows 7-hez csak akkor érdemes feltenni driver-eket, ha nem telepíti a kérdéses eszközt automatikusan. Én a gyári lemezt is mellőzöm, amikor csak lehet és leszedem a gyártó honlapjáról a legújabb Windows 7-es driver-t (persze, ha van olyan). Amit direkt szoktam frissíteni, az a hangkártya- és videokártya driver, mert ezekből mindig van jobb, mint amit a Windows fel akar tenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Jelenleg nincs gondom, vele ujraindítottam, de működik. Fogalmam sincs mi volt az oka, mert vírusírtót leváltottam f-secure-ra és a driver telepítéskor sem volt most hibaüzenet. Ha újra ez lenne a problémám, akkor jelzem és várok egyéb véleményt! Köszi az eddigi válaszolóknak! Szerk másnap: Sajnos miután bekapcsoltam ma a gépet és játszani akartam két furcsa dolgot vettem észre: Popban elveszett a saját profilom plusz az össz savegame, wowban meg visszaállítódott a felbontás (ami PoPban nem) :/ Vélemények? remélem a saját hibám volt, mert nincs kedvem a winnel szórakozni :/ Ui: bocs a külön témáért, de nem éreztem 100%-os win7-nek ezt a torko-félét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszantos Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Üdv Mindenkinek! Van egy olyan problémám, hogy win 7 x64-es rendszerem van és a következő probléma merült fel. Jelenleg 2 winyó van a gépemben, két samsung egy 160 Gb-os (rendszer) és egy 750 Gb-os. A z történt, hogy újratoltam a rendszert és semmi probléma nincs is vele, kivéve az, hogy a 750-es winyóról semmit nem tudok törölni mert azt írja, hogy írásvédett. Mikor törölni akarok mindig kidobja azt, hogy írásvédett és mikor megnézem akkor valóban az de hiába veszem ki a pipát, hogy ne legyen írásvédett hibaüzenettel elintéz és nem enged törölni. A törlés a kisebbik gond, de a letöltéseim is oda mennének és az utorrent azt írja, hogy Hiba: Az adathordozó írásvédett. Már átesett a gép egy 16 órás csökkentett módban történt víruskeresésen (jogtiszta Kaspersky Internet Security 2010) de semmit nem talált. Valakinek volna ötlete, hogy miként tudnám ismét uralmam alá vonni a nagyobbik winyómat? PLS aki tud megoldást az tudassa velem. Előre is köszönöm. Üdv deszantos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 Rendszergizda módban használd a programokat. Bár először nekem is volt ilyen, hogy tulajdonképpen semmit se engedett a rendszer nekem, de már nem tudom mit állítottam. Esetleg a winyon jobbklikk és a biztonság fülnél adj magadnak jogokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendriner Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Sziasztok! Van egy nem túl nagy, de bosszantó problémám. Win 7 alatt hiába állítom be az energaigazdálkodás menü alatt, hogy mikor kapcsolja ki a monitort, nem marad úgy. bármit állítok be, csak addi jó, míg nincs egy restart. Restart után mindig 20 percre áll be. Tudja valaki, mitől lehet? vagy mit lehet ezzel kezdeni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
megawarez Posted Augusztus 19, 2010 Share Posted Augusztus 19, 2010 Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne: 2 fiók van a gépen: rendszergazda és általános jogú Azt szeretném megoldani, hogy az utóbbi ne lássa a rendszergazda fájljait. Beállítottam a Biztonsági fülnél, hogy teljes tiltás legyen, de még is ha a másik fiók keresőjébe beírok bármit akkor megtalálja... Tudtok segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pluhi Posted Augusztus 21, 2010 Share Posted Augusztus 21, 2010 Sziasztok! Nekem egy érdekes problémám lenne. Adott egy 4gb- os data traveller dt-100 a pendrive hibátlan ez 100% win 7 ben nem tudok adatot írni rá olvasás tökéletesen működik és formázni sem tudok, másolásnál (gépről pendrivera) illetve formázásnál lefagy és elveszíti a kapcsolatot. Külföldi oldalakon láttam hasonló gondot, de megoldást nem találtam rá. 2gb os data traveller tökéletesen megy illetve pár kb os fileokat is tudok a 4 gb os pendrivera másolni. Tehát hardver probléma kizárt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buffoon Posted Augusztus 21, 2010 Share Posted Augusztus 21, 2010 (edited) Ha rákeresel erre: HPUSBFW.EXE, már az első találatról is letölthető a fájl, azt próbáltad már? USB formattálásra írták a programot. Talán itt a legfrissebb verzió (2.1.8): halott link Magyarországon kapható volt olcsón Kinai gané, ami egy 2 GB-os USB módosítása volt, a pendríve nagyobbnak (amit én láttam 8 GB-osnak) mutatta magát, másolni viszont 2 GB után már csak kamu dolgokat másolt. Hál istennek ennek a sok fel nem akasztott csalónak, rendesen megszórták vele a gyanútlan vásárlókat. Módosította Augusztus 26, 2012 agentzs1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco-14 Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 sziasztok! A windows 7 x64 hun-t probálom feltenni a gépre de a telepítésnél a fájlok másolása után 0%-nál megáll mindig a telepítés, ha vkinek volt már ilyen problémája és tud rá megoldást az pls írjon vmit! gépem: CPU Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 Ugye nem buherált win7-el próbálkozol? Meghajtód olvassa a lemezeket rendesen? Szektorhiba nincs a winyon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Augusztus 29, 2010 Share Posted Augusztus 29, 2010 Sziasztok.Lenne egy kérdésem és az a következő.Letöltöttem a WIN7_x86_x64_AiO_HUN_by_torko.iso - ISO 13346 UDF változatát és rar fájlban jött le.Na most én ebből,hogy csinálhatok boot lemezt ami működik is?Elmagyarázná valaki ezt nekem részletesen? Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parteigenosse Posted Augusztus 29, 2010 Share Posted Augusztus 29, 2010 nem ismerem ezt a verziót, de kibontani próbáltad már? amennyiben egy .iso fájlt kapsz, azt kell lemezképként/disk image-ként kiírni dvd-re és már mehet is a telepítés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joiner Posted Augusztus 29, 2010 Share Posted Augusztus 29, 2010 Köszönöm a válaszodat.Igen kibontottam,de csak a fájlok vannak benne(boot,efi,stb mappa+setup.exe) nem pedig egy iso fájl.Ha egy iso fájl lenne akkor megcsináltam volna én is,de sajna ez nem iso.Én pedig egy tiszta telepítést szeretnék. Valami ötlet?Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aking Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Hellosztok. Win 7 van fenn a gépemen és jóformán nemlehet semmivel se játszani mert szinte semmi sem kompatibilis a win7-el... Azt szeretném megtudni hogy meglehete azt csinálni hogy működnének a játékok ujra tevés nélkül.... Aki tud legyenszives segitsen!!! ELŐRE IS KÖSSZ. Csáó Win 7 van a gépemre téve és nemkompatibilis jóőár játékkal... Szeretném azt h kompatibilis legyen de nekelkej ujratenni a gépet.... Aki tud segitsen pls... Előre is kössz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 A témát egyszer is elég lett volna megcsinálni 1: futtasd kompatibilitási módban (jobb klikk az exe-n, satöbbi). 2: tegyél fel xp módot ( google a barátod) 3: tegyél fel xp-t... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Szeptember 11, 2010 Share Posted Szeptember 11, 2010 Sziasztok.Megkértem ismerősömet hogy írjon már ki nekem egy windows 7-et,de ő sajnos nem jól írta ki és nem bootol. Hogy bírnám azt megoldani hogy bootoljon,mármint nem a windows 7-es lemezről amit kaptam hanem én szeretném magamnak úgy kiírni hogy botoljon.Próbáltam power,magic iso val iso t készíteni de sajnos azok se bootolnak. (Tudom egyszerűbb lenne letöltenem egy windows 7-et isoban de sajna most mobil-netet használok és nem birok:S) Segítségeteket előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Szeptember 11, 2010 Share Posted Szeptember 11, 2010 Simán a Cd képfájlt amit letöltesz, kiírod. Minden cd-író programban van olyan funkció, h. cd-képfájl írása, Burn CD-image, Disk-imge írása, vagy valami hasonló. Ott betallózod a cd-képfájlt magát (ISO, nrg, Bin+cue, stb) és így írod ki. Így működnie kell. Viszont az is lehet, hogy haverod jól írta ki csak nincs beállítva a BIOS-ban, hogy a dvd meghajtóról próbáljon bootolni elsőként (lehet a vinyó előrébb van a sorrenben. Informatikusok is sűrűn visszaállítják, hogy a vinyót nézze előbb, mert így legalább a gépindítási idő kicsivel gyorsabb: nem kínlódik a dvd-rom -mal, hogy bootolható lemez van-e rajta). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts