tkrisz007 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Nekem elég nehézkes a navigálás (még - vagy nem), összefolyik a sok alfórum, túlságosan el van nyújtva az oldal szvsz. Ha a sormagasságok kisebbek lennének, nem kellene annyit görgetni, míg megtalálok valamit. De azt mindenképpen értékelem, hogy ennyi idő után végre történt valami . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Nekem nagyon tetszik! Szerintem nagyon szép lett az oldal, és tényleg sokkal gyorsabb! Köszi az újításért! Biztos nem kis munka lehetett, de szerintem megérte! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr3g.the.outsider Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Szép és kellemes dizájn, semmi feltűnés. Azonban a régit most még komfortosabbnak éreztem, de lehet pár nap vagy néhány hét után visszavonom a véleményem. A gyorsaságért 5*! Ja és még valami. Ha már ennyire modern köntösbe bújt a fórum, akkor szerintem megérdemelni egy szép új logót a fellécre. Az feltenné az i-re a pontot. Gratulálok! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogibear Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Nekem a régi kinézet jobban bejött,de sebaj majd megszokom,viszont nagyon jó hogy most lényegesen gyorsabb. Sokáig éljen a Pirate Club. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Nekem kifejezetten tetszik, a köszönöm gomb meg nagyon jó ötlet! A sebesség is lényegesen javult. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkmaci Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Nekem az előző sokkal jobban tetszett, átláthatóbb volt. Az lenne a tuti hogy az amolyan "öreg rájáknak" és akik a régi skint szerették, amennyiben megoldható, átválthassanak a régi skinre. Vagy ezt hasonlóra hozni a régihez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carver Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 JóÓ! Határozottan jó és az olvashatósága sokat javult. Gratula 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Ez nagyon állat Egy pillanat alatt megtetszett 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Ez van majd hozzászokok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Szerintem egészen fasza lett. Szóval igen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
svhs Posted Október 21, 2012 Author Share Posted Október 21, 2012 Egy olyat hozzá rakhatnál hogy több theme-vel jobban tetszene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Alapjában véve tetszik de több témát én is el tudnék képzelni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Nemmel szavaztam, de nem az oldal kinézete ami nem jön be. Hanem hogy jelenleg nincs annyira védve az oldal a külső szemlélők elől. Plusz több funkció elveszett, ez közűl ami a legjobban hiányzik az a topic alján a kereső rész. Tudom, lehet a "rendes" keresőnél beállítani melyik fórumrészben akarok, de ami már jól működött azt kár volt elrontani. Főleg annak a tűkrében, hogy anno ezzel sok gond volt (IPB errot, meg az oldal túlterhelt). Bár a fórummotor is közrejátszhat, nem tudom mennyire lehet belepiszkálni, hogy eme kereső részt visszarakni. Nem vagyok lusta a másik keresőt használni, ne értse félre senki, de a kényelem minden fórumozó számára kényelem Végszóként: az oldal zártsága/biztonság. Ez az amit beállítanék minél előbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 21, 2012 Share Posted Október 21, 2012 Az oldal biztonságban van, nem kell emiatt aggódni. Kereső fejlődött, megfelelő használat mellett, ugyanolyan jól használható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 Most nézem, ha telefonon keresztül vagyok az oldalon, akkor megjelenik a mobilnézet lehetőség a lap alján. Ettől függetlenül ha rámegyek, sajnos ugyanúgy a teljes verziót tölti be. Pedig nagyon jó ötlet lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 Hm. És milyen rendszeren, milyen böngészővel ha szabad kérdezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 Hát nekem nem változik semmi, hiába bökök a mobilnézetre, csak újratölti az oldalt. Na mindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Október 22, 2012 Share Posted Október 22, 2012 Igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Október 23, 2012 Share Posted Október 23, 2012 A régi kinézet sokkal jobb volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Október 23, 2012 Share Posted Október 23, 2012 Az idézetek szövege nagyon halvány, úgyhogy így nehéz a híreket olvasni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
becike2222 Posted Október 24, 2012 Share Posted Október 24, 2012 Kicsit furcsa, de szeretem látni a feltöltött profil képet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
golyóstoll Posted Október 24, 2012 Share Posted Október 24, 2012 Nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Október 24, 2012 Share Posted Október 24, 2012 Határozottan nem tetszik. Az előző szép is volt (kellőképp), kényelmes is volt (szintén a kereső funkciót hangsúlyozom), ez meg egy alap témával tálalt, végtelenül leegyszerűsített butyuta fórumalap. Az egyetlen újdonsága a "hírnév", amit valószínűleg a kutya nem fog használni, mert miért is tenné. Ami egyszer bevált.. Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan warezfórum az országban, ami ne használta volna már rongyosra ezt a külsőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Október 24, 2012 Share Posted Október 24, 2012 Kérjük vissza a régi kinézetet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Október 24, 2012 Share Posted Október 24, 2012 Nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Sidious_ Posted Október 25, 2012 Share Posted Október 25, 2012 Beci, haladni kell a korral, ez a fórum motor, pedig a legújabbak egyike lehet. (Azt azért el lehet ismerni, hogy a 2.0.4 körüli, verzióról 3.2.x vagy még újabb verzióra váltani kicsit szokatlan lehet, a felhasználóknak, de akik végig követték kisebb kihagyásokkal a verziókat, azoknak ez egyáltalán nem olyan nagy ugrás/változás. Mivel másol már régóta ezt vagy hasonló verziókat használnak...) Bár tény nekem sem jön be a legújabb széria (inkább a 3.1.x), de ettől még egyáltalán nem rossz ez sem. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull80 Posted Október 25, 2012 Share Posted Október 25, 2012 Tetszik az új design de ahogy elöttem már többen irták én is hiányolok még 1-2 új témát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts