svhs Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Nem találtam még ilyet, szóval megnyitom. Nektek mi a véleményetek róla? Nekem sokkal gyorsabb mint az előző, letisztult is, határozottan tetszik. 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Érdekes. Skineket lehet állítani valahol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rorika Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Nekem tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonbase Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Végre! Ezt várom mióta újabb IPB-k jelentek meg. Ez már igen a pirateclub hozza a formát:) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Tetszik és lassan hozzá is szokom. Sokkal gyorsabb amúgy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Nekem is nagyon tetszik! Csak így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 na taka... belépek rá nézek, te jó ég hát itt meg mi a kaki történt? hogy néz ez ki? aztán görgetem belépkedek és egyre jobban tetszik. mondjuk ha egy kicsit még lehetne sötétíten rajta még jobb lenne de így se rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Jah kicsit túl világos de szerintem csak azért bántja a szemem mert már késő van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Ide várjuk a hibákkal kapcsolatos bejelentéseket: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7311750 Dizájn még változhat, illetve lehet bővül is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Őszintén megmondva az előző jobban tetszett, de lehet ez már a megszokás miatt is van Csak így tovább, jól néz ki(csak még meg kell szoknom xD) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 dizájn az nagyon jó legalábbis részemről csak minden pár árnyalanyitval lehetne sötétebb, részemről úgy lenne tökéletes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Pedig az előző sem volt sötétebb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Nekem a régi sokkal jobban tetszett. Annak volt egy egyénisége, ez pedig ilyen tömeg fórumnak tűnik. Legalábbis nekem az a skin hiányzik nagyon (fejlécben volt egy kalóz zászló). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 Pedig az előző sem volt sötétebb.. de itt ha a fejlécet nézzük akkor az sötét, majd folyamatosan világosodik kifelé. ha a fejléc nem lenne olyan sötét meg körben a keret sötétebb akkor lehet máshogy hatna. az előzőnél azért nem volt ennyire eltérő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 bal alul lehet a témáját váltani:) nekem ez volt az eslő dolgom:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Örülnék ha a régire is lenne lehetőség visszaváltani a témát jelenleg 2 van és nem sokban különböznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Ahaaa, megtaláltam a téma váltást, de egy valamivel sötétebbet még elbírnék, amilyen régen például a kék téma volt például, de így második körben is szertetném az adminok munkáját megköszönni, sokkal gyorsabb lett a fórum és végre!!! használható. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Itt van pár igencsak ígéretesnek tűnő dizájn . http://forumcore.net/forum/37-ipb-32x-skins/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Elsőre elég fura, nekem is kicsit egybefolyik minden, de majd megszokjuk. Viszont gyorsabb lett, ez tény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
1aniko Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Szerintem a régi jobb volt ez átláthatatlan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bovli Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Ehh...hát szerintem a régi jobb volt, ez elsőre elég átláthatatlan(?), de lehet másodjára is... :-S :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Nekem tetszik, a sebesség meg kifejezetten jó lett Lent, bal oldalt látom, hogy 2 fajta téma van, ennél többre lehet számítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beci92 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Csak nekem tűnik facebook 2-nek ha vissza lehetne állítani egy percet sem gondolkodnék szerintem ha sokan akarnánk lehetne olyat is . Attól ez az új is megmaradhatna hogy hagy használja akinek tetszik. Az új mellé visszarakhatnák a régi témákat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 A régit már semmiképp nem állítjuk vissza, még keressük a megfelelő dizájnt ehhez, hibajavítások is folynak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Már elnézést de nektek felhasználóknak semmi sem jó? Csak azt látom, hogy ez nem jó, az nem jó. Nemhogy örülnétek annak ami van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Dehogynem, pl ez jó beci92 Ez, mint facebook kippintás? Szerintem nagyon is hasonlít az előző megjelenésre, de a fészerre legkevésbé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Az IP.Board theme tényleg a facebook skin-re hajaz kicsit. Méghozzá a mobilos facebook kliensre leginkább. De ez nem baj. Sokkal inkább az hogy hová lett az avatarom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellogem Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 gyors és modern ! nekem adja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 20, 2012 Share Posted Október 20, 2012 Az IP.Board theme tényleg a facebook skin-re hajaz kicsit. Méghozzá a mobilos facebook kliensre leginkább.[...] No, akkor világos, azt meg amúgysem ismerem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts