bence2008 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Igen jönnek és igen spamba. Ugye ez változik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 Jelöljétek meg hogy "Nem Spam" és akkor remélhetőleg nem rakja többet oda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Apró typo: A profil megtekintésénél ha a Hírnévre viszem a kurzort, "ponttal" helyett az van írva, hogy "pinttel" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazso Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Sziasztok, az lenne a gondom,hogy ha belépek valamelyik feltöltő profiljába,és meg akarom nézni a feltöltéseit a "témák"-ra kattintva,akkor csak az első oldalt mutatja,nem tudok lapozni a következő oldalra.Hiányzik az oldal aljáról a lapozó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
figyelo1 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 sziasztok, rengeteg temanal a nezettseg szama nulla meg napok multan is! regebben azonnal frissultek ezen adatok. van ra mod hogy ez visszaalljon? keresovel is van gondom hogy mikor beirok egy filmcimet nem a legutolso hozzaszolo szerint jeleniti meg,teszi sorba hanem tema letrehozasanak ideje szerint, hiaba van 1-2 post utana. /ha egy felhasznalo temaira keresek ra akkor ott sorrendben van / hianyzik ez nagyon az uj rendszerbol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 (edited) Sziasztok, az lenne a gondom,hogy ha belépek valamelyik feltöltő profiljába,és meg akarom nézni a feltöltéseit a "témák"-ra kattintva,akkor csak az első oldalt mutatja,nem tudok lapozni a következő oldalra.Hiányzik az oldal aljáról a lapozó. Próbáld meg theme váltásal. Nálam Működik: Módosította December 11, 2012 ica Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Ica, erről lenne szó: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Értem, de amit kazso kért az a "saját tartalom"-ban érhető el. ...és lényegében ugyanazt a célt szolgálja. Módosította December 13, 2012 ica Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 De amit én printeltem, ott nem kéne lennie lapozónak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Szerintem biztos nem, azért utána nézek. mint ahogy itt sem: http://community.invisionpower.com/user/294591-rimi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Aha, így már értem. Nagy nehezen rájöttem, te honnan linkelted a képet amúgy, csak elsőre kicsit komplikált volt. De így már okés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Nagy nehezen rájöttem, te honnan linkelted a képet Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Igen tudom, írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Január 13, 2013 Share Posted Január 13, 2013 Eltűnt egy pár témám amit a filmek topicban nyitottam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Január 13, 2013 Share Posted Január 13, 2013 Én nem úgy látom. Pontosabban írd le mire gondolsz(pl.címe)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon1111 Posted Január 21, 2013 Share Posted Január 21, 2013 (edited) Mindig Trojait jelez az Avastom amikor belépek a Nagy win7 témába! http//arnoldka.extra.hu...stb-t blokkolja! Módosította Január 21, 2013 ica most már rendben, nem fogja blokkolni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupilla Posted Február 6, 2013 Share Posted Február 6, 2013 (edited) Hasonló a gondom, mint néhány hsz-szel fentebb, keresésnél nem a legutolsó frissítés szerint rendez, hanem témanyitás szerint. Ez orvosolható? Módosította Február 6, 2013 ica Nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutyuska50 Posted Március 19, 2013 Share Posted Március 19, 2013 Sziasztok! Eddig megtudtam különböztetni a saját feltöltéseimet,mert nem egy gömb jelent meg előttük,hanem egy kis trapéz forma valami,de most minden feltöltés előtt egy kis gömb jelenik meg (tovább az első olvasatlan hozzászólásra) és így nagyon nehéz gyorsan megtalálni a feltöltéseimet a kereső használata nélkül! Gondolom a múlt heti probléma után alakult ki ez így ki!? Lehet,hogy én nem tudok valamit beállítani!? A tájékoztatást és a segítségeteket előre is köszönöm! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Március 19, 2013 Share Posted Március 19, 2013 Profil > Saját tartalom keresése: http://www.pirateclu...ity&mid=1237834 Pár hsz-el feljebb: http://www.pirateclub.hu/topic/7311750-hibabejelentes-az-uj-rendszerrel-kapcsolatban/page__st__120#entry1478034318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupilla Posted Április 7, 2013 Share Posted Április 7, 2013 Az egész témám egy kupacba összerántódik. Ez mitől van, és mit lehet ellene tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 7, 2013 Share Posted Április 7, 2013 Szerver karbantartás folyik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted Április 9, 2013 Share Posted Április 9, 2013 Sziasztok! Pl az se üzemképes hogy ha neadj isten egy adott feltöltésemhez potolni szeretnék, vagy kijavitani valamit, és a végén a "változtatások mentése" hiába klikk nem reagál semmit, de spec ugyan ez a helyzet a hozzászolással is. köcce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Április 9, 2013 Share Posted Április 9, 2013 (edited) ez pl. egy hozzászólás, és működik. +ez egy változások mentése, ezt megnézzük, mert ezzel gond van! edit: úgy látom nem állandósult hiba. most jó! Módosította Április 9, 2013 ica Változások mentése - nálam jó (most már nálam is ) + még 2 változások mentése! ...és még mindig jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts