*Fango Posted Október 25, 2012 Share Posted Október 25, 2012 (edited) Rendben, át is váltottam. Csak mert akkor én oda írkálnám a plusz dolgokat és nem szeretnék figyelmeztetést mert "lehagytam" pl. filmeknél. Módosította Október 25, 2012 ica Már késő :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 25, 2012 Author Share Posted Október 25, 2012 Szabályzat linkjét is javítottuk. Várjuk az újabb bejelentéseket hibákkal kapcsolatban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bence2008 Posted Október 25, 2012 Share Posted Október 25, 2012 Nem hiba, de hiányzik nekem az új válasz gomb mellől az új téma gomb. Kicsit macerás hogy az adott fő topikba kell visszatérnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 25, 2012 Author Share Posted Október 25, 2012 Az sajnos kikerült, mert több kezdő felhasználó, új válasz helyett, új témát hozott létre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 25, 2012 Author Share Posted Október 25, 2012 Hírnévpont adás javítva minden csoport számára engedélyezve! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 25, 2012 Author Share Posted Október 25, 2012 Facebookos regisztrációs és bejelentkezés hozzáadva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 26, 2012 Author Share Posted Október 26, 2012 Az alap kinézeten már javítottuk, a többin is fogjuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 26, 2012 Author Share Posted Október 26, 2012 Sajnos ez a rendszer korlátai miatt nem megoldható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendeg272 Posted Október 26, 2012 Share Posted Október 26, 2012 Sziasztok! A régi kereső - már, amikor ment:) - messze a legjobb volt. Lehet, kérni, hogy ezt a keresőt is olyanná varázsoljátok? Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted Október 26, 2012 Share Posted Október 26, 2012 Ha átváltok 'Basik' témára, akkor felül a bal ficakban pirateclub logó legyen, ne B betű, de a 'Memory' témánál is M-et ír. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted Október 26, 2012 Share Posted Október 26, 2012 Meg nincs minden fejlec modositva, ezek cserelve lesznek majd Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted Október 26, 2012 Share Posted Október 26, 2012 még egy apróság, ez szubjektív vélemény, de most blokkoltam le 'adblock' kiegészítővel a facebook részleget, mivel kiüti a szemem, és facebookon úgy is megjelenik a content. akkor látnám értelmét, ha nagyon nagyon gyakran postolnátok. ne felejtsétek el, hogy a többség elsősorban a letöltések miatt vannak itt. érezhetően gyorsabb az új motor, ugye már nem lesznek olyan gyakran leállások? (örülök, hogy nincsenek hirdetések ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Október 26, 2012 Share Posted Október 26, 2012 azon vagyunk, hogy a leállásokat minimalizálni tudjuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz890 Posted Október 27, 2012 Share Posted Október 27, 2012 Téma szerkesztésnél a linkek kihelyezése után a linkeket nekem balra tolja az alatta található kicsomagolási jelszóval együtt. Hiába rakok bele /centert a végére. Íme az adott topic: http://www.pirateclub.hu/topic/7306305-ben-10-idegen-erok-ben-10-alien-force-s01-2008/ valami ötlet valakitől, hogy minden középen legyen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bence2008 Posted Október 27, 2012 Share Posted Október 27, 2012 "szerintem a kódmező php kódjában van alapból balra igazítva..." Ezt magyarul:) is leírnád - nekem is vannak ilyen gondjaim - főleg ha egy sorozathoz új részt adok akkor azonnal ugrik a "center" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz890 Posted Október 27, 2012 Share Posted Október 27, 2012 tehát akkor nem is van lehetőségem középre igazítani a linkeket, csak az admin teheti meg? mert így kicsit furán néz ki az oldalrendezés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bence2008 Posted Október 28, 2012 Share Posted Október 28, 2012 Ami nálam még hiba: New reply to értesítés esetén a "A témát az alábbi linken találod:" a link csak a főoldalra visz, nem az adott témára. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeTheKing Posted Október 28, 2012 Share Posted Október 28, 2012 A fórumot nem a skin váltás fogja kihalasztani, hanem ha nem lehet témát nyitni. Engem ez fogad folyamatosan: Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/pirateclub/2012/cache/skin_cache/cacheid_10/skin_post.php on line 488 Minden nyitást 3-4-szer kell csinálnom, mert ahogy berakom a címet, frissít egyet és eltűnik mindenem. Meg olyankor nem tudok a hozzászólás részhez sem írni még a kurzor sem vált be oda. Próbáltam a skin váltást, de nem segített. Nézzétek meg, mert nagyon idegesítő. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSALÁDFÖNÖK Posted Október 28, 2012 Share Posted Október 28, 2012 LEHETNE VALAMI SÖTÉTEBB HÁTTÉR KI ÉG A SZEMEM OLVASÁS KÖZBEN ANNYIRA FEHÉR Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeTheKing Posted Október 28, 2012 Share Posted Október 28, 2012 Ne kiabálj! Meg már elérhetők sötét skinek. Blood és Underground néven vannak, válts át! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendeg272 Posted Október 29, 2012 Share Posted Október 29, 2012 Köszönöm a keresést. Megint itt a legjobb:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeTheKing Posted Október 29, 2012 Share Posted Október 29, 2012 Azt nem próbáltam. Köszönöm a javaslatot, működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Október 30, 2012 Share Posted Október 30, 2012 Miért lett törölve a default IPB skin? Talán az volt még a leghasználhatóbb az összes többi skin közül... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted Október 30, 2012 Share Posted Október 30, 2012 A fórumot nem a skin váltás fogja kihalasztani, hanem ha nem lehet témát nyitni. Engem ez fogad folyamatosan: Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/pirateclub/2012/cache/skin_cache/cacheid_10/skin_post.php on line 488 Minden nyitást 3-4-szer kell csinálnom, mert ahogy berakom a címet, frissít egyet és eltűnik mindenem. Meg olyankor nem tudok a hozzászólás részhez sem írni még a kurzor sem vált be oda. Próbáltam a skin váltást, de nem segített. Nézzétek meg, mert nagyon idegesítő. Javitottam a hibat, a nyelvi fajl volt a hibas, kerlek probald meg most Sziasztok! A hiba a nyelvi fájlban van. Ftp-->cache-->lang_cache-->Magyar nyelvi könyvtár-->core_public_email_content.php Keresés: A témát az alábbi linken találod: <#BOARD_ADDRESS#>?showtopic=<#TOPIC_ID#>&view=getnewpost Ha az azonnali értesítést választottad, akkor kapsz egy email üzenetet minden egyes hozzászólás elküldésekor. Egyébként csak egy email üzenetet kapsz fórumonként. Ezzel elkerülhető, hogy a postafiókodra nagy mennyiségű email érkezzen egyszerre. Leiratkozás: -------------- Bármikor leiratkozhatsz erről az értesítőről. Bejelentkezés után a Vezérlőpulton válaszd a Témák megtekintése opciót.", ); Csere: A témát az alábbi linken találod: <#URL#> Ha az azonnali értesítést választottad, akkor kapsz egy email üzenetet minden egyes hozzászólás elküldésekor. Egyébként csak egy email üzenetet kapsz fórumonként. Ezzel elkerülhető, hogy a postafiókodra nagy mennyiségű email érkezzen egyszerre. Leiratkozás: -------------- Bármikor leiratkozhatsz erről az értesítőről. Bejelentkezés után a Vezérlőpulton válaszd a Témák megtekintése opciót.", ); Koszonjuk a tippet, a hibat javitottuk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeTheKing Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Működik tökéletesen, köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
szzed Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 (edited) Miért kell minden oldalnak f*szbúk kinézetűnek lennie? (az alpértelmezett téma erősen hajaz rá, én már lecseréltem a témát!) Ez valami uniós előírás, vagy csak egyszerűen jó, ha van a szánkban valami...? Vagy csak egyszerűen annyira szegényessé tette a f*szbúk a fantáziánkat, és nullázta a kreativitásunkat, hogy eredeti ötlete már senkinek sincs? Kár... Módosította November 2, 2012 ica frusztrált vagy, de nem baj, így is szeretünk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokisg Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Tudna-e valaki segíteni abban, hogy a linkek vágólapra téve nem kerülne bele a letöltő programba vágólapfigyelés ellenére. Ha mondjuk wordbe kimásolom a linkeket és onnan újra vágólapra teszem, akkor működik. A régi motorral működő oldalon a kód tag közötti linkekkel nem volt ilyen gond. Most miért lehet ez, vagy hogyan oldható meg? A letöltő programom a MiPony. Köszi a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isodius Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Sziasztok! A sorozatok témakörben több filmhez is beállítottam a témakövetést, de sajnos nem kapok értesítést a változásokról. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bence2008 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 (edited) Sziasztok! Amióta szerver költözés volt (mostani) nem kapok email értesítést sem privát üzenetről, sem téma hozzászólásról pedig be van állítva az azonnali email értesítés. Megnézné valaki illetékes? Módosította December 9, 2012 ica megnézzük Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Levelező működik, ha esetleg nem kapnád meg, nézd meg a spam részben is.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts