T0MMY Posted Október 16, 2012 Share Posted Október 16, 2012 Sziasztok! Van egy 16GB-os pendrive-om. nemrég csináltam olyat, h windows-t telepítettem róla egy laptop-ra, mert optikai meghajtó hibás volt benne. A gondom az lenne, h azóta nem tudom a pendrive-ot visszaállítani sima adattárolóra, és mikor bedugom, boot lemezmeghajtóként ismeri fel a windows. Hogyan lehetne ezt orvosolni? a formázás nem segít, mind1 hogy teljes vagy gyors, a progiban, amivel átcsináltam csak lemezkészítés van, törlés nincs.... Előre is köszi a segítséget... Üdv. T0MMY. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 17, 2012 Share Posted Október 17, 2012 Windowson belül is lehet. Bedugod,jobb klikk formázás ,NTFS vagy ExFAT. Bár én az NTFS-t javaslom bármilyen rossz választás is,ha mondjuk van olyan TV-d amire mondjuk rádugnád és szeretnél róla filmet bármit nézni,akkor az ExFAT-ot sajnos nem biztos hogy látni fogja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0MMY Posted Október 17, 2012 Author Share Posted Október 17, 2012 Bocsi, azt elfelejtettem hozzáírni, h a formázás se segít, mind1, h FAT, ExFAT, vagy NTFS-re teszem... Szóval vmi más ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts