beci92 Posted Október 6, 2012 Share Posted Október 6, 2012 Hagyományos ( Manuális ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 6, 2012 Share Posted Október 6, 2012 Elektromos. Sokkal jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 6, 2012 Share Posted Október 6, 2012 Nem mosok fogat opción jót röhögtem Nekem hagyományos van, bár az elektromos jobb de még nem kerítettem rá sort, hogy vegyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 6, 2012 Share Posted Október 6, 2012 Egy lukas és tömött fogam sincs. Nem is volt soha. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 6, 2012 Share Posted Október 6, 2012 Jó neked Én alapból gagyi anyám féle fogazatot örököltem, hamar romlik, bezzeg apámnak meg 1 foga esett ki eddig, többi mind szép fehér és nem lyukas. (49 éves ) Én meg hiába mosom reggel este, alig eszek édességet és már van 3 tömött fogam pedig 16 vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 8, 2012 Share Posted Október 8, 2012 Az ilyet én is kifogtam. Rohadt gyorsan romlanak, kb mindenre érzékenyek (talán még a tőzsdei árfolyamváltozásokra is), jópárat betömtek már, valamelyik akkor sem gondolta meg magát, és inkább jobban elromlott... :S Az elektromos fogkefén gondolkodtam párszor (eddig még manuális volt csak). Ha valóban annyival jobban tisztít, akkor rövidesen váltanom kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 9, 2012 Share Posted Október 9, 2012 Ráadásul a kényelmességéről még nem is szóltam. Sajnos nem olcsó mulatság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 9, 2012 Share Posted Október 9, 2012 Hagyományos. Nekem még elég régen, jó pár éve az egyik utolsó maradandó fogam lyukasan jött ki. Ezt űbereljétek (tényleg. Eléggé a felszínen volt már, egy kicsi lepedék bejutott, de a fog úgy maradt elég sok ideig, a bőr/így/mi alatt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Október 12, 2012 Share Posted Október 12, 2012 hagyományos. van elektromos is de azt nem szeretem. rettentő sz@r fogaim vannak, elektromossal se volt jobb. így meg akkor olyat használok amit szeretek. én is anyai ágról örököltem a remek fog készletet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldjawa25 Posted Január 10, 2013 Share Posted Január 10, 2013 Én is anyai ágról örököltem a fogaim gyengeségét, de maradok a manuális fogkefénél... 2 havonta szokott herpeszem lenni, aztán úgy meg nehéz lenne cserélgetni az elektromosat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 23, 2013 Share Posted Január 23, 2013 Hagyományos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts