Fredd Posted Október 5, 2012 Share Posted Október 5, 2012 Sziasztok ! Lenne egy kérdésem. A Sony Vegassal megvágott videót csak konvertálva tudom menteni, renderelni vagy tudom-e esetleg eredeti formátumban is. Mert ugye úgy szerepel mindenhol a Vegas, hogy profi video vágó, szerkesztő program. Tehát úgy gondolnánk, hogy elvileg egyszerű splitterként is működik. De nem, mert vágás után nincs olyan lehetőség, legalábbis én nem találom sehol, hogy eredeti formátumban történjen a renderelés. Ha mégis van ilyen lehetőség akkor kérem legyen már szíves, árulja már el valaki, hogy hogyan kell ezt végezni. A választ előre is köszönöm. 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredd Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Sziasztok! A konvertálás nélküli vágáshoz megtaláltam az ideális programot.(programokat). A vágáshoz: Boilsoft Video Splitter v7.02.2 A megvágott darabok összefűzéséhez: Boilsoft.Video.Joiner.7.02.2 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts